Horescon Pos ApS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Jeg har fået lavet mit betalingskort- og betalingssystem, og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse. Jeg får altid en hurtig, professionel og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Implementering af nyt kassesystem og backoffice er aldrig nogen nem sag. Michael Frey har for vores vedkommende gjort det let. Tager sin telefon, reagerer omgående. Tak for det. Heidi Petersen Hei... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har Horescon Pos på 2 bodegaer i Aarhus. Systemet er super godt og dejligt intuitivt så det er nemt at gå til for personalet. Har modtaget verdensklassen service fra hovedkontoret og Michael Frej d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwarewinkel

Geschreven door het bedrijf

Horescon Pos ApS levere løsninger der optimere virksomheden samt skaber vækst og overblik. - Kassesystemer - Take Away portaler - Event og billet portaler - Betalingsløsninger Kreditkortløsninger - Musik Streaming tjenester.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg får altid en hurtig, professionel og venlig betjening, og der bliver altid taget sig tid til at hjælpe, hvis jeg har spørgsmål eller brug for support. Tingene bliver løst hurtigt, og jeg føler mig virkelig godt behandlet som kunde.

Det er rart at samarbejde med en, der er både kompetent, pålidelig og nem at komme i kontakt med. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde og kan varmt anbefale dem til andre.

2 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har Horescon Pos på 2 bodegaer i…

Har modtaget verdensklassen service fra hovedkontoret og Michael Frej der altid er yderst hjælpsom
Jeg vælger 100% sikkert Horescon Pos til min næste bodega også.

8 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og godt produkt

Vi har brugt Horescon i over 1 år og er kun blevet mødt med venlig og professionel service. De har altid været der ved akutte problemer eller nye opsætninger som vi har ønsket. Min varmeste anbefaling af dem herfra.

31 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne fortælle om vores…

Jeg vil gerne fortælle om vores oplevelse med Horescon. Michael er altid meget venlig og hjælpsom. Deres system kan alverdens ting og det kan være svært at finde ud af, med alle dens funktioner, men her er det dejligt, at Michael er tålmodig og gerne fortæller det endnu engang. Jeg er glad for at have et system, som rummer så mange ting, altså alt samlet i et, det gør hverdagen nemmere. Jeg vil til hver en tid anbefale Horescon til andre virksomheder.

1 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lille, handy og effektiv terminal, der næsten tog pusten fra os ! Så let, så let

I forbindelse med vore arrangementer udendørs i Randers Festuge benyttede vi de nye satellitterminaler (8. - 16. august), De var utrolig lette, at håndtere og fungerede upåklageligt. I vor 38 års arrangørvirksomhed er det den bedste afvikling for betalingssystem og efterfølgende afstemning/regnskab. Lille, handy og effektiv. Det var en fornøjelse, sikkert og let, at benytte. Som sædvanligt var der fuldgod vejledning og opsætning fra Horescon. Vi havde ingen brug for backup, alt fungerede perfekt og sikkert.

8 augustus 2025

godt virksomhed

godt virksomhed , altid tilgangelig , hvis der er sket noget med systemet.
Micheal er en fantastik fyrer med masser løsninger til din forretning , sådan at man ikke selv følge med .
tager et lille snak med.

6 april 2024

Horescon

Jeg / vi har haft kassen i 8 år nu og kører på anden udgave. Jeg er meget glad for fjern supporten når noget driller og det kommer hurtigt igang igen.

6 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har valgt kassesystemet med børsbar…

Jeg har valgt kassesystemet med børsbar og fik det op i 2020 det fungerer perfekt👍
Jeg får en fremragende service og Michael er meget tålmodig når han skal lære en hvordan det fungerer - hvis der er det mindste hjælper de en med det samme så man skal ikke være bekymret for om man står med et system der ikke virker!
Det kan så meget og man betaler kun for de funktioner man bruger

7 augustus 2023

Virkelig proff

Virkelig proff. Vi overvejede en kendt leverandør af kassesystemer til vores nyerhvervede kro, men sælgeren var entydigt fokuseret på hvad de kunne sælge - men ikke svare på funktionalitet mv., det blev temmelig pinagtigt til sidst. Så faldt vi over Michael fra Horescon. Vi har bestemt ikke fortrudt, både priser og kundeservice er i topklasse, og hjælp i opstartsfasen var uovertruffen. De satte sig 100% ind i vores behov, fremfor at proppe et standardprodukt ned i halsen på os. Vi kan kun stærkt anbefale herfra.

1 juli 2022