Ye tool ap k boht sary kam khud hi kar k dy dyta ha apko krny ki zrorat nahi bas aik list bna k do or bna bnaya kam lo very helpfull behtreen Quality ❤❤❤

hele fijne klantenservice waarin je persoonlijk te woord word gestaan en waarin ze alle hulp bieden. Mijn probleem was gelukkig snel opgelost.
Mykyta van Hostinger heeft erg veel geduld met mij (als digibeet) Ze luistert goed en doet haar uiterste best om de storing op te lossen. Heel fijn iemand die geduldig alles kan uitleggenz, zodat ik... Toon meer
Migratie emailadres lukte me niet, ik verzandde in dns records etc. Hostinger kwam met preciese en concrete acties en bleef dit doen totdat alles functioneerde.
Over Hostinger
About Hostinger
We’re proud to say that we’re currently the fastest-growing web hosting company in the world. Launched in 2004 and headquartered in Lithuania, we’re now home to over 4 million customers around the world and more than 900 employees.
We’re dedicated to making online success possible for anyone with fast hosting technology, AI-powered Website Builder and user-friendly control panel.

Our products
Hostinger provides everything you need to create, launch and grow your website in one place including:
Web Hosting Managed WordPress Hosting Managed WooCommerce Hosting Agency Web Hosting AI Website Builder Domains
Why choose us for your website?
We’d love to help you write your online success story—and when you choose Hostinger, you can enjoy:
- Fast, free, easy migrations.
- Speedy customer support in 10+ languages, available 24/7.
- Free domain name registration.
- Data centers all around the world located across Asia, Europe, North America, and South America.
- A vast knowledge base of in-depth video and text-based tutorials.
- LiteSpeed Web Server Technology for 4X faster websites.
- One-click WordPress installation.
- 99.9% uptime guarantee.
Say hello or ask a question
Email: support@hostinger.com
How to contact us?
- Three. Two. Online
- We provide our clients with an all-in-one website solution so they can learn, create, and grow without boundaries. From easy to expert, we offer products and plans for website owners at every experience level.
- Whatever you do, it’s better with a website
- Your website is an extension of you. It’s where your vision comes to life and it’s our mission to make launching your idea online as smooth and simple as possible.
- With you every step of the way
- From choosing your domain to building your dream website with AI—and everything in between—we’re in your corner cheering you on with 24/7 customer support.
61 Lordou Vironos Street, 6023, Larnaca, Cyprus
- support@hostinger.com
- hostinger.com
Snel geholpen
top mannen en vrouwen
goed en top mannen en vrouwen die je helpen gelijk goed in de chat en erg behulpzaam top top top
Devy heeft mij enorm geholpen
Devy heeft mij enorm geholpen, was vriendelijk en hulpzaam. heel tevreden mee
Goeie klanten service
Goeie klanten service, ze staan altijd klaar om samen dingen door te nemen en tot oplossing te komen.
Ik ben ontzettend blij met de goede…
Ik ben ontzettend blij met de goede support van het team van Hostinger. Bij een technisch probleem reageren ze erg snel en vakkundig.
warm aanbevolen'
Team Van Nature Gezond
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Slechte ervaring met Hostinger Business
Recent een Business hostingpakket voor 4 jaar gekocht. Pas daarna ontdekte ik dat Hostinger sinds mei 2025 de voorwaarden heeft aangepast: de gratis e-mail geldt nog maar 1 jaar, ongeacht of je 1, 2 of 4 jaar hosting neemt.
Bij mijn eerste Business pakket was dit geen probleem – daar bleef de e-mail gewoon actief zolang mijn hosting liep. Daarom heb ik bij mijn tweede aankoop niet goed opgelet, maar nu blijkt dat ik voor e-mail na 1 jaar apart moet betalen.
Dit voelt erg misleidend:
Je betaalt voor 4 jaar hosting, maar de inbegrepen e-mail stopt al na 12 maanden.
Bij een Business pakket mag je tot 50 mailboxen aanmaken, maar na een jaar worden die allemaal betalend. Dat betekent niet alleen hoge kosten, maar ook enorm veel extra tijd en administratie.
Met meerdere domeinnamen en klanten is dit niet meer praktisch of controleerbaar.
Als ik dit op voorhand had geweten, had ik nooit voor 4 jaar gekozen maar hooguit jaarlijks of bij een andere provider.
Voor mij voelt dit als oplichting. Hostinger zou veel duidelijker moeten communiceren dat de gratis e-mail slechts een proefperiode van 1 jaar is, ook als je meerdere jaren hosting koopt. Ik kan Hostinger business voor 4jaar niet aanbevelen aan ondernemers die hun e-mail serieus nemen.

Antwoord van Hostinger
Als u problemen met uw website hebt, staan er wel deskundige mensen als Karin die tot het uiterste hun best doen om het voor u op de lossen. Ze gaan niet weg voordat het opgelost is.
Bij Hostinger.com sta je niet alleen voor iets onverwachts waar je geen oplossing voor kunt vinden. Je bent echt verwend door de lieve mensen als Karin die zich met ziel en zaligheid in willen zetten om jou te ondersteunen. Urenlang heeft ze tijd besteed om het probleem op te lossen. In gespreek met haar collega's ging ze op zoeken waar het misging. Na uren hard werken en niet opgeven heeft ze met goed nieuws gekomen.
Ik ben Karin en haar lieve collega's ontzettend dankbaar. Ze zijn beste IT-specialisten die er zijn.
Goede samenwerking als Freelancer!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mijn samenwerking met Hostinger is ronduit uitstekend. Vanaf het begin viel hun gebruiksvriendelijke dashboard en snelle setup op. De klantenservice reageert snel en professioneel. Hostinger combineert snelheid, betrouwbaarheid en topservice. Een aanrader voor iedereen die vlot en zorgeloos online wil gaan en een betaalbare oplossing voor freelancers!
Ik kreeg snel hulp en mijn probleem was…
Ik kreeg snel hulp en mijn probleem was binnen 5 minuten opgelost. Hartelijk dank.
Top hulp!
Top hulp en vlot en vriendelijk het probleem verholpen
goed geholpen zelf in de nacht dus dik…
goed geholpen zelf in de nacht dus dik tevreden
Goede service en overzichtelijke portal
Goede service, veel pagina's met uitleg en hulp, en heel schappelijke prijzen. En een overzichtelijke portal voor alle diensten.
geweldige eigen website builder
Ze hebben een bijzonder gebruiksvriendelijk eigen Web-Builder die WordPress overtreft.
Snelle en intuitieve web builder
Super simpel en overzichtelijk
Ik kom zelf van Plesk, dus Hostinger was voor mij een nieuwe ding dat ik moest leren. Echter alles ging heel soepel en de Ai is erg behulpzaam.
Goede service en handige tips en tools…
Goede service en handige tips en tools voor bouwen website
Dramatisch geworden.
Dramatisch geworden.
Ik host meerdere servers bij Hostinger. Dat was voorheen een prettig hostingbedrijf, maar sinds de overstap naar AI-gestuurde support en ‘NPC’-personeel is de service sterk verslechterd. Bij problemen met een managed server biedt de livechat slechts een matige AI-bot, en als je al een medewerker te spreken krijgt, is de hulp vaak nóg minder: onlogische adviezen zoals “zet je cache uit en wacht 48 uur”, zelfs wanneer de server offline is.

Antwoord van Hostinger
Ondanks een 4 jarig contract worden de…
Ondanks een 4 jarig contract worden de voorwaarden tijdens het contract veranderd. Ik verstuur mails via een nieuwsbrief, maar de limieten zijn verlaagd van 300 mails naar 100 mails per dag. Als je hier een klacht over hebt zeggen ze dat in hun Terms of Service staat dat ze alles naar believen mogen verlagen en dat je daar mee ingestemd hebt.
Wat een waardeloos bedrijf.