HOSTINGNET.DK Reviews 216

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale hostingnet som din næste mail/web hotel udbyder. Hvis du holder af stabilitet, superb support - og tilmed en særdeles favorabel pris - så har du fundet det rette sted. Peter er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, stabil og driftssikker hosting på Apache-server til en virkelig rimelig pris. Hvis du kan undvære fancy (og forvirrende) kontrolpaneler, som binder dig til ét firma, og finde ud af selv at b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

mailhotel der bare virker. For alle dem der hellere vil betale en lille skilling end med alt deres data for et mailhotel. Funktionsomfanget er begrænset, således også nedetider. Det virker bare og n... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Webhostingbedrijf

Geschreven door het bedrijf

webhoteller med email, dns og webhosting

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Supertilfreds kunde!

Jeg benytter med stor glæde Hostingnet.dk, og kan varmt anbefale dem! Jeg har aldrig oplevet problemer - det er en stabil løsning med høj oppetid.
Løsningen er for dig der kan det meste selv, men alligevel er er supporten i top, hvis man skulle have lidt spørgsmål.
Billigt og godt!

1 juni 2025

Har været kunde i snart 3 år 👌

Har været kunde i snart 3 år, skal være ærlig og sige at jeg valgte udelukkende Hostingnet.dk, ud fra prisen og Peter leverer trods prisen både varen og tænker markedets bedste support, når noget driller, det her koncept er value for money 👌. Så tøv ikke med at blive kunde, du bliver ikke skuffet.

28 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super løsning til små penge

Bruger dem hovedsageligt som mail-server, men har flere domæner samtidigt, og et par simple web-sites. Helt optimal løsning til formålet, med ingen down-time, og god og hurtig support når der lige er en detalje der svipser

1 juni 2025

Alt er perfekt

Jeg har nu været hos Peter i et par år, og alt har fungeret perfekt, på trods af han driver Danmarks billigste Webhotel.
Det eneste der kræves er at du selv kan opsætte dine mailkonti.

mailhotel der bare virker

mailhotel der bare virker.
For alle dem der hellere vil betale en lille skilling end med alt deres data for et mailhotel. Funktionsomfanget er begrænset, således også nedetider. Det virker bare og når problemet igenigen sidder 40 cm foran skærmen er der heldigvis et ægte menneske i den anden anden ende, der kan hjælpe.

Fremragende service

Vi har benyttet Hostingnet.dk i mange år og det har altid været en stor fornøjelse. Peter yder en super kundeservice og svarer altid hurtigt og kompetent.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service og lynhurtig…

Fremragende service og lynhurtig support!

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge HOSTINGNET.DK i en længere periode, og jeg kan kun sige én ting: Topklasse hele vejen igennem! Deres platform er stabil, hurtig og utrolig nem at arbejde med.

Det, der virkelig skiller dem ud, er deres kundeservice. Hver gang jeg har haft spørgsmål eller brug for hjælp, har jeg fået svar næsten med det samme – og altid med en venlig og kompetent tone.

Jeg kan på det varmeste anbefale HOSTINGNET.DK til alle, der leder efter en pålidelig og prisattraktiv hostingservice.

Tak for en fantastisk service!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hosting.dk giver fuld valuta for…

Hosting.dk giver fuld valuta for pengene.
Jeg har brugt hosting.dk i flere år, og er meget tilfreds, Peter er meget venlig og hjælpsom. Det hele køre meget stabilt og hvis der er problemer er der altid stor hjælp at hente, så kan du lidt selv er hosting. Dk helt sikker en go og prisbevidst løsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende, billig og super hyggelig :o)

Hostingnet.dk har fungeret perfekt for mine mange forskellige små domæner og mail i årevis. Hvis man kan læse en vejledning, kan man klare det meste selv og hvis man er i tvivl om noget, får man altid hurtigt svar fra Peter.
Jeg giver gerne de varmeste anbefalinger.

Glad og Tilfreds Kunde hos Hostingnet.dk

Jeg har med stor tilfredshed benyttet Hostingnet.dk i mange år og kan varmt anbefale dem til alle, der søger en pålidelig hostingpartner.
Gennem alle årene har jeg aldrig oplevet problemer med deres tjenester. Deres platform kører stabilt og leverer altid den oppetid, man forventer.
Derudover er deres kundeservice helt i top. De få gange jeg har haft spørgsmål eller brug for hjælp, har de svaret hurtigt og effektivt, altid med fyldestgørende svar og gode anbefalinger. Det er en fornøjelse at opleve så professionel og hjælpsom support.
Hostingnet.dk leverer simperthen en fremragende service hele vejen rundt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En webhostingpartner i særklasse – pålidelig, hurtig og med fantastisk support!

Efter at have prøvet flere forskellige webhostingudbydere gennem årene, må jeg bare sige: Hostingnet.dk om skiller sig virkelig ud fra mængden. Fra første øjeblik stod det klart, at dette ikke blot er endnu en generisk hostingtjeneste, men en seriøs partner, der tager både deres teknologi og kundeservice alvorligt.

🚀 Hastighed og ydeevne

Mit website loader lynhurtigt – selv under spidsbelastning. De benytter moderne servere, SSD-lagring og har tydeligvis optimeret deres infrastruktur til både WordPress og andre CMS’er. Siden jeg skiftede til Hostingnet.dk, er mine pagespeed-scores forbedret markant, og det har haft en direkte, positiv effekt på både SEO og brugeroplevelse.

🔒 Sikkerhed og stabilitet

Sikkerhed er en af mine højeste prioriteter, og her leverer Hostingnet.dk virkelig varen. De tilbyder gratis SSL, daglige backups, DDoS-beskyttelse og en firewall, der bare virker. Jeg føler mig helt tryg ved, at mine data er i sikre hænder.

💬 Kundeservice i topklasse

Noget af det mest imponerende er deres kundesupport. Man bliver ikke mødt af standardiserede svar, men af rigtige mennesker, der er teknisk kompetente og oprigtigt engagerede i at hjælpe. Uanset om jeg har haft spørgsmål til DNS, e-mailopsætning eller PHP-versioner, har jeg altid fået hurtige og præcise svar – ofte inden for få minutter.

📈 Værdi for pengene

Deres priser er yderst rimelige – især når man tager kvaliteten og den inkluderede support i betragtning. Ingen skjulte gebyrer, ingen overraskelser. Bare solid hosting med masser af funktioner og fuld gennemsigtighed.

Konklusion: Det bedste hostingvalg, jeg har truffet

Jeg kan uden tøven anbefale Hostingnet.dk til både private, freelancere og virksomheder. Hvis du er træt af ustabile løsninger, langsomme sites og dårlig support, så gør dig selv en tjeneste og skift til Hostingnet.dk. Det vil du ikke fortryde!

26 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.