Hotelkolding Reviews 24

TrustScore 4 uit 5

3,9

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hotel Kolding er pænt og rent, venligt personale. Sengene er ok, lidt bløde efter vores smag, men nogle af puderne lugtede sure pga fyldet! Morgen-brødet er virkeligt ringe måske opvarme flere gange!... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fint værelse, jeg bad om det billigste. Stor dobbeltseng (to seperate topmadrasser sat sammen på én seng), god placering midt i byen med mulighed for udsigt til søen. Sengen var god og fast.... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Havde bestilt værelse med Queen Bed til en romantisk weekend, og sengen viser sig at være 2 enkeltsenge skubbet sammen, og blot man vender sig ryger de fra hinanden. Ringede til receptionen og fik at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er et par veninder, der havde en overnatning hos jer, det er et dejligt hotel, med søde piger og rigtig lækkert morgenmad. Et minus var sengene, som var alt for bløde, efter vores smag .Hotellet l... Toon meer

3,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Alt fungerede

Alt fungerede, ordentligt og roligt værelse, overdådig morgenmad - og så er det, selv når parkering medregnes - langt billigere end naboen Comwell. Tænk engang, der er papirkurv på værelset, det har Comwell sparet væk.

13 maart 2026

Dejligt hotel, centralt i Kolding

Et minus var sengene, som var alt for bløde, efter vores smag .Hotellet ligger perfekt, enten du vil på strøgtur eller koncert på Godset

3 januari 2026

Vanvittig dårlig kundeservice

Vanvittig dårlig kundeservice

Jeg overnattede på Hotel Kolding mellem den 2. og 3. november. Overnatningen blev booket via booking.com. Her fremgår det at prisen på mit værelse skulle være kr. 846,28 inkl. morgenmad. Da vi ankommer, skal vi ændre værelset til et dobbeltværelse og det betaler jeg for separat i receptionen, hvor jeg samtidig betaler for. 60 for parkering.

Men da jeg senere på måneden modtager mit kontoudtog har Booking.com trukket mig kr. 996,20 for overnatningen. Jeg retter derfor henvendelse til både Hotel Kolding og Booking.com.

Her er der så INGEN hjælp at hente og ingen kan forklare mig, hvad det er jeg har betalt k. 149,92 for.
Hotel Kolding skubber væk og understreger det ikke har noget med dem at gøre og har meldt pas og mener det er en sag mellem mig og Booking.com og Booking.com regerer ikke – ej heller efter at hotellet har sendt min sag videre til dem.

ELENDIG KUNDESERVICE – JEG BLIVER TOTALT IGNORERET.

Kan kun fraråde Hotel Kolding.

2 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kommer aldrig igen. Ekstremt dårlig service

Vi är en familj på 6 personer så jag bokade 3 rum för besök på hotellet för en kväll med bröllop i släkten.
Vid incheckning så får vi ingen information om att man måste boka bord till morgonmat.
Jag bor på hotell ca125 nätter om året och har aldrig behövt boka bord till morgonmat, och det gäller även 5 stjärniga hotell runt om i Europa.
Då vi kommer ner till morgonmat så får vi ingen tillgång till matsalen men vi kan ta eventuell mat med upp till rummet.
Allvarligt talat så har jag aldrig varit med om sämre service.
På morgonen får vi surt informerat oss om att det står på nyckelbrickan, och det stämmer men när vi checkar in får vi inte den informationen och vi är är lite stressade då vi ska iväg på bröllop.
När jag klagar i receptionen så menar den personen att jag pratar ” inte pänt till honom ”
Fullständigt oacceptabelt bemötande.
Hade den personen varit anställd i mitt företag så hade jag avskedat honom direkt.
Vi var totalt ett sällskap på ca 30 personer och alla hade en dålig magkänsla när vi åker därifrån.
Kommer aldrig tillbaks till detta hotell
Lördag 24 maj-söndag 25 maj

25 mei 2025

Super placering

Placering ved banegård og tæt på gågader er super.
Standardværelser OK men rengøring lader noget
tilbage at ønske - specielt i morgenmadsrestauranten
hvor der var nusset og fedtet - ikke OK.

10 april 2025

Super oplevelse

Sikke dog et dejligt hotel.. Jeg kan varmt anbefale hotel Kolding.. Værelserne er super pæne, personalet er yderste venlige og kom endda med forslag til gode spisesteder i området.. Super service, Og en morgenmadsbuffet, som virkelig er værd at komme efter.. Der er meget bestemt ikke noget.. Og alt var lækkert og hjemmelavet 👍🙏

2 maart 2025

Fantastisk hotel🤗

Fantastisk hotel med super god beliggenhed. Nemt og billigt ift parkering.
Dejligt værelse som var fint og rent.
Super lækker morgenmad og hyggelig atmosfære at nyde morgenmaden og kaffen i.
Fin og god service i receptionen.
Bestemt ikke sidste gang vi har været der.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

7 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert værelse og rart personale

Sengen var god og fast. Gulvvarme på badeværelset som i øvrigt var super flot design.
Morgenmaden var rigtig fin, lidt kedelig i smagen, men jeg spiste med velbehag.
Høfligt personale både i receptionen og køkkenet/restauranten.

15 oktober 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hotel Kolding er pænt og rent

Morgen-brødet er virkeligt ringe måske opvarme flere gange! Der var ikke sødmælk men mange andre typer “mælk”. Savnede noget god frugt.

4 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skriver mere end de kan holde.

Skriver mere end de kan holde.
Bookede via Hotels.com, hvor jeg er har status gold, det betyder man kan få opgraderet mit værelse, tidlig check in, sen check out..
De ville ikke opgraderer værelse. jeg kunne mod betaling få tidlig check in & out, men ikke gratis som står på hotels.
De reklamere med Connected rooms, det har de ikke mere,
De skriver der er restaurant, det har de heller ikke mere.
Vi havde børn med og ville gerne benytte connected room, dør imellem værelserne, vi ville benytte restauranten og gerne blive i værelserne til kl. 13.00
Det var faktisk af de grunde vi valgte hotellet.
Svaret jeg fik var, at jeg måtte brokke mig til hoteldirektøren og der ellers ikke var noget hun kunne gøre.
Og jo der var mange ledige værelser til opgradering og hvis jeg betalte ekstra kunne jeg godt få lov at blive.
Jeg kommer IKKE der mere

12 februari 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overordnet meget positiv oplevelse

Jeg kunne ikke få lov til at give en anmeldelse på booking, da det blev afvist som anstødende. Synes faktisk jeg havde lavet en fin anmeldelse, så nu prøver jeg her. Pga snevejr bookede vi hotellet til en rigtig god pris 2 timer inden. Vi ankom kl. 20:30. Værelset var klar og vi var meget positiv over str. Af værelse og hvis pænt det var. Sengene var rigtig fine og morgenmaden havde et stort udvalg og var rigtig lækker. Vi gav 695 kr for dobbeltværelse med morgenmad. Det var absolut pengene værd og kommer gerne igen. Vi brugte det kun til overnatning og det stormede udendørs. Men jeg ved beliggenheden er super ved søen og tæt på byen. Det næste jeg nævner er ikke nok til jeg ikke ville komme igen, blot ment som noget der kan optimere på. Da vi fik morgenmad stod døren til køkkenet åben og sproget fra en yngre medarbejder var ikke det pæneste. Det lyder ikke så godt at man kan høre bandeord i tone af fuc...... flere gange. Vi er med på at horden ramsay bruger det rigtig meget. Men personligt synes jeg det virker meget grimt at tale sådan. Især i et servicefag. Der skulle man måske ikke have døren åben. Det kan der være delte meninger om, men jeg tror patienterne hos os ville løbe væk, hvis vi brugte det sprog i receptionen på mit arbejde. Dette er blot ment som et skub til evt at ændre på det, hvis nu i skulle være interesseret i det. Det er ikke alle gæster der Bruder sig om det sprog der nogen gange bruges af det yngre selvskab som her. Jeg ville give jer 5, hvis denne hændelse ikke havde fundet sted i service, fordi jeg faktisk synes i kunne være det værd😊samtidlig læser jeg altid selv anmeldelser og booker ud fra dem.

2 januari 2024

Skøn overnatning

Sikke ufattelig venlig personale der mødte os, da vi tjekkede ind meget sent om aftenen.
Virkelig gode senge. Madrasserne var tilpas bløde, og sjældent har jeg ligget så godt på et hotel. Fint og hyggeligt værelse.
Så lækker morgenmadsbuffet også.

24 september 2022

Er du vild en service

Er du vild en service!
Jeg har siddet nede i deres reception, og ventede på en bekendt skulle afslutte et møde. Under mine nu snart 1,5 times vente tid, har jeg oplevet den mest fantastiske, og venlige service fra personalet! Alle gæster der kommer
Ind, bliver mødt med det største smil, og en formidabelt velkomst. De bliver vejledet i alt, både på hotellet, samt restauranter, og seværdigheder i området. Og ALLE der kommer ind ad døren, får et smilende hej hver gang!

16 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Allerede ved ankomst tænker man hmm

Allerede ved ankomst tænker man hmm.
Bestiller et par overnatninger til over 2000kr pr nat og så får man en falske vand til deling ved ankomst, sløjt sted at sparre.
Jeg har set markant bedre værelser til den pris, den store dobbeltseng var byttet ud med to enkeltsenge, der stod sammen. Sengene blev redt som 3årig ku gøre det og der blev ikke ryddet ordentlig op, der blev efterladt div affald.
Morgenmad levede op til den sløje standart, nærmere brændt bacon, vandet røræg, alt det som burde være varmt, var koldt,
Og så synes jeg ikke det er fedt, at høre køkkenpersonalet tale om hvad der kan genbruges. Går ikke ind for madspild, men når det er tale om en buffet, så har jeg faktisk en forventning om friske varer.
Så kort sagt - ikke set sted der kan anbefales.

7 juli 2022

Øv….

Sengene skøjtede rundt, fordi det var 2 enkeltmandssenge som var skubbet sammen + 2 topmadrasser.. Værelset var MEGET varmt, på trods af at solen ikke stod lige på. Morgenmaden var en stor skuffelse😬… kold røræg, bacon mm - på trods af at vi var dernede, som nogle af de første. Brødet var sejt og bestemt ikke frisk.

14 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.