Hotel Kolding er pænt og rent, venligt personale. Sengene er ok, lidt bløde efter vores smag, men nogle af puderne lugtede sure pga fyldet! Morgen-brødet er virkeligt ringe måske opvarme flere gange!... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rigtig fint værelse, jeg bad om det billigste. Stor dobbeltseng (to seperate topmadrasser sat sammen på én seng), god placering midt i byen med mulighed for udsigt til søen. Sengen var god og fast.... Toon meer
Vi er et par veninder, der havde en overnatning hos jer, det er et dejligt hotel, med søde piger og rigtig lækkert morgenmad. Et minus var sengene, som var alt for bløde, efter vores smag .Hotellet l... Toon meer
Queen Bed = 2 enkeltsenge skubbet sammen??
Havde bestilt værelse med Queen Bed til en romantisk weekend, og sengen viser sig at være 2 enkeltsenge skubbet sammen, og blot man vender sig ryger de fra hinanden. Ringede til receptionen og fik at vide, at sådan var alle sengene, det jeg havde betalt ekstra for var et Cozy værelse. Tænker blot, at sengen er ligesom en stor del af værelset. Morgenmad var dog ganske fin, men natten blev ødelagt.
Ikke god til større selskaber
Ikke god til større selskaber. Stod i kø i over en time for at checke ind.
Super service, pænt og rent.
Personalet i receptionen(og til morgenmad) var MEGET serviceminded.
2. gang vi er på hotellet og ikke sidste gang!
Lækker kæmpe dobbeltseng med 2 udtrækssenge til vores børn
Ingen dobbeltseng - WHAT?!?!
Det egentligt lidt ærgerligt - hotellet er pænt, velholdt, rent og fint indrettet. Vi skulle have os en overnatning uden unger, ingen store armbevægelser, blot lidt ro om ørene og tid med hinanden. Vi har bestilt alm. værelse m. Dobbeltseng. Da vi kommer op til værelset opdager vi at sengen er to enkeltmands senge skubbet samme - ingen dobbelttopmadras eller ramme... Mystisk, det må være en fejl. Nede i receptionen for vi at vide det er en fejl og får derfor nyt værelse - saftsuseme om ikke vi kommer om til, igen 2 enjeltmandsenge skubbet sammen. 3 gang er som bekendt lykkens gang - vi bliver nødt til at betale lidt ekstra, men det OK, så længe vi bare får en dobbeltseng. 3 værelse er større —- men igen INGEN dobbeltseng??
Vi har her brugt 2 timer på at skifte værelse og aftenen efterhånden gået. Vi giver derfor op - da vi tjekker ud siger vi at vi synes det mærkeligt og for så af vide af den nye receptionist, at de INGEN rigtige dobbeltsenge har på hele hotellet - Undskyld hvad?!?! (De påstod endda de lige havde fået alle værelser corona-renoveret - men så glemt at tænke på det absolut vigtigste...) Et tag over hovedet og den størrelse seng man har bestilt, må være den absolut minimum basic kerneydelse på et hotel - men ok hvis så blot receptionisten aftenen før havde meldt ærligt ud, så vi kunne have bestilt et værelse et andet sted i byen.. Romancen døde - aldrig skal vi sætte vores ben på dette hotel igen. Det er simpelt for dårligt for en 1200kr nat. Aldrig igen!!
Ps: (Deres chromecast virkede heller ikke på nogen af værelserne)
Lees meer over geverifieerde reviews.