KOOP NOOIT EEN HP-PRINTER!!!!!!!! Heb al enkele jaren een HP2722e deskjet-printer Op zich een prima printer, ALS DIE PRINT! Ik print slechts sporadisch en dan begint de ellende Heb ooit een v... Toon meer
HP maakt de slechtste printers die een mens zich kan voorstellen. De printer verliest constant verbinding, geeft de ene na de andere foutmelding en print sommige pagina's maar half. tegelijkertijd kos... Toon meer
Waardelos bedrijf geworden. Als je ooit een + abb heb had, dan word die opgeslagen in de printer geheugen. Een nieuwe orig cartriges wil de printer niet aannemen, en bellen naar service 30 min in de l... Toon meer
Hp callcenter en technici zijn Indiërs. Ze vroegen me eerst de reparatiekosten van 490 euro te voldoen en dan pas de hp laptop op te halen. Ze beloofden geld terug bij het niet kennen repareren.... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Bedankt Damla!
Bedankt Damla!
Maanden geleden hebben wij een tweedehandse designjet aangeschaft, helaas een aantal onderdelen moeten vervangen, dit leek tevergeefs, we hadden de hoop eigelijk al een beetje opgegeven, maar gisteren besloten toch de technische servicelijn van HP te bellen.
Wij werden geholpen door Damla…. Ze was ontzettend vriendelijk, ze nam de tijd voor ons en ze is erg geduldig! Ze heeft meegekeken en stap voor stap ons door het proces geholpen & de problemen opgelost, de printer doet het!! Echt helemaal top! Wat ons betreft is dit jullie “medewerker van de maand”!
HP color laser MFP 178/179.
Kijk uit met aankoop van de HP Color Laser MFP 178/179. Deze printer heeft constant problemen. Het is gewoon een niet zo best product. Hij is lastig in de bediening en installatie, print niet dubbelzijdig, en hij print en kopieert niet goed. De papierbak is klein, je kunt er weinig papier in kwijt en het is een plastic fragiel bakje dat uitsteekt en niet zo stevig is. De letters zijn niet helemaal duidelijk, alsof er toch te weinig inkt op het papier komt. Er loopt een witte streep door de tekst. Dat is een probleem dat misschien verholpen kan worden maar mijn vertrouwen in deze printer is een beetje weg. Jammer, ik denk dat HP betere opties heeft qua printers.
Printer werkte niet meer , maar snel verholpen!
Printer werkte niet meer ivm probleem instant ink abonnement.
Gebeld met HP (gewoon Nederlands nummer) en een geweldig servicegerichte medewerkster aan de lijn die mij stap voor stap door het probleem heen hielp (bleek in de automatische betaling te zitten), meteen een nieuwe cartridge toestuurt en verdere tips gaf over het abonnement.
Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het allemaal heel lastig zou worden, de service op afstand, maar bleek een zeer positieve ervaring!
“Service”
Heb 2 maanden geleden mijn laptop aangemeld voor reparatie voor een fabrieksfout (zat er al bijna een jaar maar had hem nodig voor mijn studie en kon er mee leven). Tot nu toe hebben ze hem al 3 keer geprobeerd te repareren en wordt hij nu voor de 4e keer “gerepareerd” in hun service centrum in Hongarije. Staat bij de status dat hij vandaag afgeleverd moet worden aan mij, maar ook dat ze nog bezig zijn. Hier over heb ik dus HP support gebeld en het enige antwoord wat ik terug krijg is “u moet nog even wachten”. Service is dit echt niet. Ze bieden geen alternatieve oplossing aan (zoals geld terug of een nieuwe laptop opsturen) en ze mogen me ook niet verbinden met hun manager. Echt dramatisch.
UPDATE: na 5 weken nog steeds geen bruikbare laptop. Alleen maar gebeld met HP “support”. Nu voor een 3e keer opnieuw een reparatie ingepland. Heb ondertussen al een andere laptop moeten kopen om door te kunnen blijven studeren. Hierover ook HP geïnformeerd van tevoren. Krijg ik nu, 3 weken later, te horen “u had de laptop gewoon kunnen gebruiken. Als er iets stuk gaat als gevolg van de losse schroef valt dat gewoon onder de garantie.”. Dus nu 1300 euro uitgegeven aan een andere laptop met soort gelijke specs (heb ik nodig voor mijn studie). Zonder dat ik geld terug krijg van HP. A.U.B blijf weg van dit bedrijf.
Vreselijk bedrijf, geen garantie of uitleg
Vreselijk bedrijf
Ik heb een goeie vriend die een laptop gekocht had via Mediamarkt België en ja na nog geen maand is de laptop geblokkeerd door bitlocker.
De oorzaak een update van Windows 11.
Het probleem was dat er helemaal geen bitlocker aan stond. Ja vlak na de installatie is deze gecontroleerd en geen bitlocker.
Maar ja, na lang en veel zoeken, blijkt dat de harde schijf op geen enkele wijze kan ontlockt worden omdat Biltlocker geen codes heeft omdat deze niet geactiveerd is / was en daardoor de laptop niet ontlockt worden.
We hebben verschillende keren naar Microsoft en Mediamarkt en ook Hp contact opgenomen, ja telkens naar Nederland bellen want ze hebben geen België klanten service, telkens meer dan 40 minuten wachten alvoor je iemand aan de lijn krijgt.
Tja als je zegt dat het om een bitlocker probleem gaat dan willen ze zeer snel van u af, ja u moet maar een Windows 10 ISO downloaden, u moet maar een nieuwe Windows 10 licentie kopen bij Microsoft.
En Oja, we hebben ook het probleem aangekaart dat de sdd kaart niet geformatteerd kon worden omdat Biltlocker deze geblokkeerd heeft.
Tja dan moet je maar een andere SSD schijf kopen en die in de laptop steken?! Heu wat?
Tja bitlocker problemen vallen buiten de garantie, dat is ook wat Mediamarkt zegt, want dat is de eigen schuld van de gebruiker, neen de laptop is geblokkeerd door een update niet omdat deze gevallen zou zijn of er iets aan veranderd is ofzo, neen. Een update was de schuldige.
Niets anders.
Maar dat valt buiten de garantie.
Ook was er nog een probleem, het blijkt dat er op Hp laptops nu bijna geen Linux opgezet kan worden want de TMP chipset laat dit niet toe.
Wat??!? Oja, enkel Windows 10 en 11 word ondersteunt.
Hoe moeten de mensen dan die sdd kaart formateren als deze geblokkeerd en is?
Geen zaken mee, neen je moet een andere schijf kopen.
Maar dan blokkeert de laptop terug omdat de code niet overeenkomt met de codes in de TMP.
Dus tja weeral geen oplossing.
Het moederbord moet veranderd worden en de harde schijf
Want de TMP kan niet getest worden op geen enkele manier.
Maar daar wist Hp niets van maar ze wilde zeer snel canon's af omdat we bleven aandringen dat de laptop op garantie gemaakt zou worden.
Maar hp blijft maar weigeren omdat het een menselijke fout is en daarom is de garantie vervallen.
Ook het feit dat de harde schijf niet te formatteren is en dat er geen ander os op kan weigerde Hp ook maar iets over te zeggen.
Hoe kan dit voor zo'n bedrijf.
Wat ik weet is nooit meer zal ik nog Hp aanraden bij de mensen en zeker niet nadat ik de andere reviews heb gelezen.
Printer deed het plotseling niet meer…
Printer deed het plotseling niet meer binnen de garantietermijn. Hp beaamt het probleem maar weigert pertinent een nieuwe printer op te sturen of reparatie aan te bieden. Vreselijk bedrijf!!!
HP Waardeloze producten en totaal geen service
1 jaar en 4 maand terug laptop gekocht bij HP Nederland voor 1000 euro en nu niet meer bruikbaar door storing. toen hij net 20 dagen ouder was dan 1 jaar start de laptop niet meer op HP gebeld ja maar dit is buiten de garantie wordt er dan gezegd . nadat ik hun er op wees dat je mag verwachten dat je langer gebruik moet kunnen maken dan 1 jaar werd hij onder garantie opgestuurd naar Hongarije Binnen 1 week was de laptop al terug heeft nog net 3,5 maand weer gewerkt en wederom zelfde probleem.
Blijkt dat HP alleen een update heeft gedaan en geen verder onderzoek naar het probleem en gewoon weer retour gestuurd zonder verdere reparatie.
Nu zegt HP jammer dan nu is het geen garantie meer u kunt op eigen kosten het opsturen naar Hongarije en tegen betaling de laptop laten repareren.
MENSEN WAARSCHUWING BLIJF WEG BIJ HP KOOP ER NIKS WAARDELOZE PRODUCTEN Binnen 1 JAAR KUN JE HET WEGGOOIEN ECHT ZONDE VAN JE GELD EN WAARDELOZE SERVICE BESTEED JE GELD ELDRERS ANDERS KUN JE HET GELD NET ZO GOED WEGFGEVEN.
besteld, betaald maar bestelling niet te volgen
Laptop besteld en betaald op 26 september
zou worden geleverd rond 2 oktober
bestelling niet te volgen via HP account, daarvoor tel contact opgenomen, totaal 10 uren over verschillende dagen gebeld maar nooit iemand aan de lijn gekregen
Bestelling annuleren lukt dus niet omdat bestelling niet zou bestaan?
Superslecht bedrijf
Superslecht bedrijf, verkoopt bagger en heeft geen support of retourfunctie. Schande dat dit bedrijf online mag blijven verkopen.
Nieuwe printer
Nieuwe printer besteld, 'setup cartridge' wordt niet gedetecteerd waardoor de printer niet kan worden gebruikt. Helpdesk chat laat me telkens 15min wachten per respons om uiteindelijk naast de kwestie te antwoorden, wat me geen stap vooruit helpt... voor een printer van bijna €300 ben ik ENORM teleurgesteld. Zowel in het product als in hun klantenservice. NOOIT MEER!
Oplichters
Heel erg! Onmogelijk om de beloofde cash back te recupereren. Pesterij en oplichterij. Nooit meer een hp product en nooit meer van den Borre!!!!
Hier komt nog een slechte review bij
Hier komt nog een slechte review bij. Cardridges besteld, wel netjes geleverd, maar omdat mijn printer toch stuk was en ik een nieuwe moest aanschaffen, zijn mijn nieuwe cardridges overbodig. Ik wil ze terug sturen, maar krijg totaal geen contact met HP. Niet per telefoon, mail of chat. Al 3 weken lang bezig. Nooit meer HP in mijn huis.
Ik vraag mij af of iemand van HP de reviews leest, want er moet toch een lampje gaan branden?
Ruim 2 uur aan de telefoon
Ruim 2 uur aan de telefoon. Voor een printer he. Met een mevrouw die dacht dat ze bij de commando's zit. En vervolgens allemaal onzin dingen bedenkt. Nee onze helaas oude printer van een wat minder bekend merk deed het prima. Dus zit nu met een nieuwe printer die dus geen flikker uitvoerd
Bestelling geplaatst voor cartridges en…
Bestelling geplaatst voor cartridges en betaald. Geen bevestiging ontvangen. Na 2 dagen gebeld, een slecht Engels sprekende helpdesk gesproken en ik zou gemaild worden.
Na 1 week niets gehoord, zelf gemaild. Nu na 1 week nog geen reactie.
Advies: nooit een bestelling plaatsen bij HP.com!! Niet te vertrouwen!
Mijn laptop doet het niet meer na 3…
Mijn laptop doet het niet meer na 3 weken. Hij geeft een zwart scherm bij het aanzeggen en verder dan dat komt die niet. Schandalige klantenservice ook. Zogenaamd altijd te druk ik bel al 3 dagen lang sta meer dan 2 uur in de wacht…. Via de app ook geprobeerd. Ze zeiden dat ik maar moest bellen. Voel me in de maling genomen me garantie verloopt over 10 dagen…..
Je mag het eigenlijk niet zeggen
Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik voel me toch een beetje behoorlijk bedonderd, opgelicht en bedrogen.
Prijzen zijn leugens. Aanbiedingen, cashback en kortingen idem. Geen klantenservice.
Echt waar-de-loos én dra-ma-tisch!
Gigantisch bedrijf maar de producten zijn ook niet al te best meer en de service is 0,0. Kennen ze niet eens!
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf. Koop een laptop van 2300,- euro en er wordt een koelkast bijgeleverd, dat blijkt de adapter te zijn. De adapter is 6cm dik en 18x18cm groot. Koop nooit een HP Omen laptop!!! Probeer al weken contact te krijgen met helpdesk, iedere keer krijg ik mail, dat ik via ander ingang dit probleem moet aanvragen. Of andere telefoonnummers etc. Nu de garantie verlopen is en ik nogsteeds geen oplossing heb zeggen ze je had het terug moeten sturen, maar hoe!!!?? Echt schandalig. Site en mail
zit een endless-loop in en bellen is helemaal drama, ga je van kastje naar de muur..
Defecte inkt cartridge
Defecte inkt cartridge, eerst al lastig contact leggen met de klantenservice, via chat slecht behandel en aangesproken. totaal geen begrip voor de klacht. uiteindelijk werd er gezegd dat er een nieuwe opgestuurd wordt na een 2 weken nog niets ontvangen. opnieuw contact opgenomen eerst via de chat en deden ze net alsof ze je niet begrepen en heb dat meteen afgekapt om telefonisch contact op te nemen. via de telefoon kreeg ik te horen dat het heel druk was en dat ik binnen een paar dagen een track en trace code zou ontvangen. Nu 2 weken verder en intussen meer dan een maand na de klacht, nog niets ontvangen, krijg ik te horen dat ze niets kunnen doen en omdat ik geen aankoopbewijs meer heb. maar dat hadden ze de eerste x ook wel vertellen scheelt een hoop boosheid. Dus bij deze de cartridge in de prullenbak.
Update: Klantenservice, no way?
Update: vandaag mijn laptop terug gekregen van een 3e reparatie. Je raad het al, hij start niet eens op.
Ik word al weken, zo niet maanden aan het lijntje gehouden met een ondeugdelijk product. Ik ben nu een procedure gestart tot ontbinding. Ik kwam in een oneindige cirkel van telefoontjes, doorverbinden, terugsturen en repareren terecht. De maat is vol. Klantenservice bij HP is non-existing.
Zelfs toen er uiteindelijk een voucher is aangeboden om een nieuw product te ontvangen heb ik deze nooit ontvangen. Ik wil dan ook geen vervangend product.
Printer gaat regelmatig off line - waardeloze support
Koop nooit een HP printer!! Printer gaat regelmatig off line. Service desk via de chat is wel een persoon maar je krijgt twee simpele vragen over priner uit 1 minuut wachten, weer aan etc... Heb je dus niets aan. Terwijl ik detailleerde info geef krijg ik na lang wachten te horen dat de servicetermijn is verlopen. Of ik wil worden doorgeschakeld met Verkoop om een nieuwe printer te bestellen.... Voor mij NOOIT meer een HP printer, ook omdat het altijd gedoe is als je inkten bestelt die niet van HP zijn. Dan houdt de printer er gewoon mee op en dan moet je allerlei trucs uithalen om met oude Firmware toch te kunnen printen