HP Reviews

9.715
TrustScore 1 uit 5

1,1

KOOP NOOIT EEN HP-PRINTER!!!!!!!! Heb al enkele jaren een HP2722e deskjet-printer Op zich een prima printer, ALS DIE PRINT! Ik print slechts sporadisch en dan begint de ellende Heb ooit een v... Toon meer

HP maakt de slechtste printers die een mens zich kan voorstellen. De printer verliest constant verbinding, geeft de ene na de andere foutmelding en print sommige pagina's maar half. tegelijkertijd kos... Toon meer

Waardelos bedrijf geworden. Als je ooit een + abb heb had, dan word die opgeslagen in de printer geheugen. Een nieuwe orig cartriges wil de printer niet aannemen, en bellen naar service 30 min in de l... Toon meer

Hp callcenter en technici zijn Indiërs. Ze vroegen me eerst de reparatiekosten van 490 euro te voldoen en dan pas de hp laptop op te halen. Ze beloofden geld terug bij het niet kennen repareren.... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

10K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(9.715)

1.427 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelde en betaalde HP laptop wordt maar niet geleverd

Ik heb tijdens de Black Friday-maand een laptop besteld via de HP Store. Helaas bleek de laptop een defect te hebben in de behuizing en moest daarom worden teruggestuurd. Eenvoudig omruilen bleek niet mogelijk. Daarom op advies van HP Support een nieuwe laptop besteld. Die zou 2 dagen later worden bezorgd door DHL. Maar omdat er blijkbaar schade was aan het pakket heeft DHL zonder poging van bezorging het pakket weer retour gestuurd naar HP.

En toen begon het lange wachten. Nu inmiddels 2 weken verder en nog steeds geen nieuwe laptop.

Met veel bellen (+ langdurig wacht muziekjes aanhoren...) en mails sturen die nooit worden beantwoord heb ik na 3 weken wel het geld retour voor de eerste laptop die als defect retour was gestuurd.

Maar op de tweede laptop is het vooralsnog wachten. Niemand bij HP neemt verantwoordelijkheid om dit probleem op te lossen. Ik lijk in een soort procedure-loop terecht te zijn gekomen.

@HP_Nederland: los dit svp op!

6 december 2024

HP een bedrijf wat niet netjes met zijn…

HP een bedrijf wat niet netjes met zijn kopers omgaat!
In 2021 koop ik een HP smart tank plus 655.
Er zou tijdelijk 5 jaar garantie zijn op HP producten. De bevestigingsmail kreeg ik in 2021: Met genoegen biedt HP u hierbij een garantieverlenging voor uw HP apparatuur aan. Wij willen u feliciteren met uw keus en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. Deze brief is een bevestiging van uw registratie. Wij willen u vragen deze zorgvuldig te bewaren, aangezien deze handige informatie bevat voor het geval u contact moet opnemen met onze afdeling Klantenservice.
Wat ik nu achteraf zie is dat zij niet de 5 jaar vermelden.
Ik erger mij al weken aan de slechte prints en dus had ik vandaag contact.
Samengevat:
De jongen mocht niet langer praten, want de tijd was om voor dit type product.
Intussen had hij de teamleider gemaild en die gaf aan wettelijk 1 jaar en dat er nu 2 jaar werd bijgegeven.
Ik gaf aan dat kan wettelijk niet, want dan krijg je 2 jaar, dus klopt er iets niet aan dit verhaal.
Daarnaast ging ik hun AV bekijken en wat ik daar zag, mag wettelijk ook niet.
Zij passen de AV aan met de datum terug in de tijd van 2014.
Het is zo dat als je bijvoorbeeld wijzigt in 2016, je dan aan moet geven dat het bijvoorbeeld een 2e versie is uit 2016.
Stel je voor zij doen dat ieder jaar, dan praat je over meerdere versies.
Ik gaf aan, aan die jongen dat mijn aankoop de versie van 2021 moest hebben en hij gaf aan dat die van 2024 gehanteerd moest worden.
Klap op de vuurpijl ik zou doorverbonden worden voor een eenmalige servicedesk.
Kom ik uit bij de afdeling verkoop.
Wat denkt u als review lezer ga ik een nieuwe printer kopen?
En als ik technische ondersteuning wilde kostte dat geld.
Wat denkt u als review lezer dat ik daarvoor ga betalen?
De printer gaat tussen de 2500-3000 prints mee en dan moet je 2 nieuwe printerkoppen kopen en dan wilden ze ook nog geld voor de persoon die mij dan ging zeggen hoe ik dit moest vervangen.
Alles bij elkaar bijna net zo duur, als een nieuwe kopen.
En de overheid zeggen we moeten onderdelen vervangen.
Bij deze roep ik de overheid op om HP hierop aan te spreken.
O,ja en ik wilde een klacht online indienen, maar vind nergens een formulier.
Na 10 aanheffen zag ik review ik dacht ook goed dan geen klacht rechtstreeks, maar online

3 december 2024

HP stuurt klanten het bos in

Bol en HP hebben een gezamenlijke actie. Bij aankoop van een nieuwe laptop kun je een oude laptop terugsturen voor een cashback van € 50. Het vermelde retouradres klopt echter niet. De refurbisher, naar wie de oude laptop terug moet, wist ook niet hoe je een retourlabel moet aanmaken en verwees me naar Bol. Die zegt me niet verder te kunnen helpen en verwijst naar HP. Het contact telefoonnummer bij HP. Dat is een telefoonnummer in Duitsland , dat niet antwoordt.

Onbegrijpelijk dat Bol en HP deelnemers aan deze actie het bos in sturen! Zoek het zelf maar lekker uit!

Datum van ervaring: 29 november 2024

29 november 2024

Koop niet bij HP

Mijn één jaar oude laptop is nog geen week geleden terug gekomen nadat deze ter reparatie naar Hongarije was gestuurd. Vertoont wederom dezelfde problemen. Dit is de tweede keer binnen een jaar dat na een reparatie in Hongarije de problemen niet zijn opgelost.
Garantie geldt voor één jaar omdat de laptop niet rechtstreeks bij HP gekocht is. HP neemt geen verantwoordelijkheid voor het eigen product.

28 november 2024

Mijn 7 weken oude HP All in One is…

Mijn 7 weken oude HP All in One is gecrast na een Windows 11 update. Blauw scherm en er was geen beweging in te krijgen. (Veel problemen mee) HP Support gebeld en diezelfde middag heeft een medewerker van 12.00 uur tot 18.00 uur geprobeerd de pc aan de gang te krijgen. Nieuwe Bios etc. Om 18.00 uur heeft de medewerker gezegd niets meer te kunnen doen en heeft me doorgezet naar een HP-dienst die aan huis komt om dit probleem op te lossen. Na een week weer gebeld en de aanmelding bleek niet goed te zijn gegaan. 1000 excuses, maar inmiddels is het nu al bijna drie weken dat ik mijn nieuwe All in One niet kan gebruiken. Hoe lang gaat dit nog duren?

28 november 2024

oplichters

het zijn bedriegers koop geen printer van hp ze verplichten consumenten om hp inkt te kopen en deze zijn veel te duur

25 november 2024

Reparatie mislukt 3 weken geen werkbare laptop

Reparatie mislukt, vandaag is getracht mijn toetsenbordprobleem van mijn laptop te repareren, sinds enige weken hinderlijke tik in mijn spatiebalk bij aanraken .Overige toetsen zachte aanslag en geen tikkend geluid. Reparatie door vervanging toetsenbord op mijn thuisadres. Dit is netjes uitgevoerd maar niet opgelost!!!! Antwoord toetsenbord maar laten inwerken???? Ongeveer 100 keer spatiebalk geprobeerd, geluid blijft. Moest maar contact opnemen met de leverancier, rechtstreeks gekocht bij HP. Apparaat wordt maar 1 maal op locatie hersteld , opsturen kan, ongeveer 3 weken kwijt!!!! wordt opgestuurd naar HONGARIJE wat waardeloos. Ik kan niet zonder mijn laptop komen niet met een de oplossing om alsnog voor de tweede keer een monteur te sturen. Kunnen zich niet inleven wat de gevolgen zijn door geen gereedschap meer te hebben, slecht bedrijf!!!! En zo wordt de klant onbeholpen achter gelaten , ondanks laptop van € 1400,- Mijn advies niet kopen bij dit bedrijf want aftersale is beperkt.
Reparatie 5133747262 ONST-211743

25 november 2024

Inktplan en een trap na

Al jaren lid zodat ik cardridge krijg als deze bijna leeg is. Deze heb ik nu opgezegd omdat ik een ander merk heb gekocht. Als dank mag je niet meer verder printen met deze cartridges maar moet je ze terug sturen en zelf Andere kopen Als dank dat je jaren lid bent.

Image
13 december 2024 is de laatste dag waarop je kunt printen met HP Instant Ink-cartridges.
Na deze datum moet je de HP Instant Ink-cartridges vervangen door cartridges die geschikt zijn voor je printer.

24 november 2024

Op 15 nov een inkt cartridges besteld…

Op 15 nov een inkt cartridges besteld vandaag 22 november nog steeds niet binnen. probeer mijn orderstatus te bekijken doet niets. Dan maar bellen een halfuur in de wacht uiteindelijk een Engelssprekend medewerker totaal niet te volgen. Zij zou een nieuwe order opmaken. Ik ben benieuwd eerste en de laatste keer bestellen via HP schandalig gewoon.

22 november 2024

'HP zakelijk' - vertraagde levering / NUL communicatie

Op 4/11/24 een laptop online besteld - "op voorraad" en "gratis en snelle levering op alle bestellingen....". Na afronden order (= betaald) via de mail een orderbevestiging ontvangen met "in afwachting van levering voorraad", verwachte verzenddatum 13/11/24.
Balen...toch maar afwachten, druk met andere zaken. Op 14/11/24 was status nog niet veranderd.
(a) Herhaaldelijk mailen = geen enkele respons
(b) Herhaaldelijk bellen = alleen maar in de wacht
(c) Poging tot chatten = chat opent niet --> als optie staat mogelijkheid tot bellen ... zucht, zie (b)
Zonder enige vorm van communicatie vanuit HP arriveert laptop via DHL ineens op 21/11/24
Dikke tips voor HP zakelijk:
(1) zorg dat je website actuele data verstrekt zodat klant weet waar ie aan toe is
(2) verwijder 'snelle levering' of voeg toe dat dit geldt wanneer artikel op voorraad is
(3) als je niet kunt voldoen aan de bovenste twee punten, communiceer dan op z'n minst wat de status is en hoe je op dat moment er alles aan doet om de klant tevreden te stellen

21 november 2024

Printercartridges ander merk.

Printercartridges ander merk.
Hoewel in de stukken van HP staat dat de ander merk kan gebruiken laten ze dit niet toe. Heb al een ander merk normaal gebruikt tot er opnieuw een cartridges geplaatst moest worden. Geblokkeerd. In de stukken van HP staat dat de garantie op de printknoppen vervalt. Prima eigen risico. Gedwongen winkelnering dus. Een nieuwe printer is goedkoper dan de cartridges van HP. Nooit meer HP. De indruk bestaat uit het contact dat het eigen personeel er moeite mee heeft dit te moeten verkopen.

18 november 2024

niet bereikbaar

Mijn laptop is al enige tijd stuk, dit valt onder de garantie.
Tot 2 x toe hebben ze een verkeerd onderdeel meegenomen ter reparatie. Aangezien ik de laptop niet kan missen wordt er nu een 3e afspraak ingepland. Dat kreeg ik enkele wkn geleden te horen. Ik ben nu al een uur aan het bellen om überhaupt iemand aan de telefoon te krijgen... schandalig...
blijkt dat HP nog niet eens een melding heeft gemaakt bij de technische dienst...

18 november 2024

4220e niet voor Android

Heb een nieuwe hp printer 4220e gekocht als cadeau voor mijn schoonmoeder. Type ondersteunt geen kabel ondanks dat er wel een poort aanwezig is maar deze mag je volgens gebruiksaanwijzing niet gebruiken. Is dus alleen draadloos te gebruiken wat verder geen probleem is maar wel een mogelijkheid minder is. Ik heb een Android telefoon en het is onmogelijk om de printer te verbinden via hp smart. Ben al 2 dagen bezig. Gelukkig heeft mijn schoonmoeder een i-phone en die verbind wel gemakkelijk de printer, hetzelfde met de i-phone van mijn vrouw. Ik heb het uiteindelijk voor elkaar gekregen te printen met mijn android telefoon via wifi connect maar scannen wordt nog steeds niet ondersteund. Ook wordt de printer niet gevonden door hp smart. Ook niet na het legen van de cache en het opnieuw installeren van de app. Is echt slecht.

13 november 2024

Ik kocht mijn laptop direkt bij HP

Ik kocht mijn laptop direkt bij HP. Ik ontvang in geen enkele email een factuur voor mijn zakelijke aanschaf. In de kleine lettertjes staat dan ze jou emails niet lezen maar je moet bellen. Na veel keer bellen met HP Amstelveen wordt er nooit opgenomen op de afdeling. Ook bij inloggen bestaat er geen bestelhistorie met facturen. Ze rommelen met hun administratie en nul klantenservice.

13 november 2024

Wacht op geld terug…

Iets volgens hp procedure terug gestuurd.
Zou binnen 2 weken factuurbedrag teruggestort krijgen, inmiddels zijn we bijna een maand verder. Verschillende keren gebeld , zou meteen opgelost worden. Ze snappen er bij hp echt niets van. Droevig, droevig, ook een medewerker aan de telefoon die de Nederlandse taal volgens mij niet begrijpt.

5 november 2024

Gebrek aan empathie en oplossingsgerichtheid.

Op vrijdag een bestelling gedaan (printer + inkt). Bevestiging had ik binnen gekregen en het pakket zou maandag geleverd worden.
Maandag was de bestelling nog altijd niet in mijn account te zien. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Mijn bestelling zat 'vast' in het systeem. Ondanks ik aangaf hinder te ervaren kon HP mij alleen excuses en een fijne dag wensen.

Gebrek aan empathie en oplossingsgerichtheid.

Voor mij geen bestelling meer rechtstreeks bij HP.

4 november 2024

Mijn HP laptop toetsenbord is kapot

Mijn HP laptop toetsenbord is kapot. Dit valt gewoon onder de garantie, maar daarvoor moet ik hem wel opsturen. Ik ben hem dan een tijdje kwijt, maar wegens mijn werk is dat geen optie.

Het opsturen van het onderdeel is niet mogelijk, want "dit zou te lastig zijn voor mij om te monteren", terwijl het een simpel klusje is van een kwartier. Eindstand is dat ik dus garantie heb, maar ik op eigen kosten een vervangend toetsenbord moet kopen.

Echt waardeloze service en garantievoorwaarden. Nooit meer een HP product vanaf nu.

24 oktober 2024

Bedrog

Printer gekocht met 6 maanden instant ink gratis. Niet te activeren. Twee uur met chatdienst gepraat. Geen hulp, want ik heb de code op de doos niet meer, ... HP smart, de app die je nodig hebt om met het ding te werken is ook een hel. Snel andere printer.

23 oktober 2024