Slechte service en aftersales
In de bestelling fase hielden ze wel contact maar de aftersales was rondom schandalig. Ik heb nog nooit een klantenservice meegemaakt die het woord service zo slecht begrijpt.
-24 uur levertijd werd 1 week zonder je op de hoogte te stellen
-bij een vraag hierover werd meteen gezegd u mag annuleren 😳 niet het antwoord wat je wilt horen. Je wilt gewoon het product op tijd geleverd krijgen of een termijn horen mbt de vertraging.
Na eindelijke levering was het product goedkoper geworden en een hoes kreeg je gratis. Toch snel een verschil van meer dan 50 euro. Toen ik daarover mailde zeiden ze stuur maar terug. Waarna ik vroeg of ik ook een gebruikt artikel kon sturen, want compensatie was niet mogelijk, best gek als je je beloftes niet nakomt en gewoon een week later het product met reductie aanbiedt. Ik vroeg tenslotte niet meer dan wat een andere klant kreeg ondanks de enorme vertraging. HP heeft bewust 2 weken gewacht met antwoorden en daarna zeiden ze: “Nee sorry uw retourtermijn is verstreken!” Meteen weer een mail gestuurd, tot op de dag van vandaag geen reactie (een paar weken verder) echt zeer teleurstellend