1. Voedselproductenleverancier

Organic matcha and tea brand est. in 2015 Visit our matcha café in The Hague, NL

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Hele fijne service

Zelf een foutje gemaakt in het adres en was 'helaas' meteen al verzonden. Alsnog hebben ze iets voor me kunnen aanpassen en kwam mijn bestelling snel binnen. Heel fijn mailcontact en hele goede service!

20 februari 2026
Logo HUG THE TEA

Antwoord van HUG THE TEA

Dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen! En fijn dat het pakketje alsnog werd bezorgd :) Mvg HUG THE TEAM

Authentieke Japanse theezaak

Authentieke Japanse theezaak met hoge kwaliteit matcha en andere thee. Het menu is top met regelmatig nieuwe gerechten. Bediening is vriendelijk en geeft goed advies! Altijd favoriet tijdens een dagje Den Haag

12 februari 2025

Aanrader!

HTT is een fijne plek voor iedereen die van matcha houdt. Vanaf het moment dat je binnenstapt voel je de liefde voor alles wat met matcha te maken heeft. De matcha zelf is van topkwaliteit. Je proeft dat ze hier werken met goede Japanse matcha, en dat maakt echt het verschil.

Wat ook opvalt is de vriendelijkheid van het personeel. Ze nemen de tijd om je te adviseren, leggen met enthousiasme uit waar hun matcha vandaan komt, en zorgen ervoor dat je je meteen welkom voelt. Kortom: aanrader!

12 april 2025

Onwijs gezellige tent

Onwijs gezellige tent! De eigenaressen zijn heel enthousiast, en doen er alles aan om hun klanten een geweldige matcha-ervaring te geven! Ik ben groot fan van de matcha cheesecake, heb je die nog nooit geproefd? Dan is dat een aanrader!!! Ook kun je er heerlijk lunchen en maken ze van elk gerecht een feestje! De bloemenworkshop in combinatie met Matchaproeverij is ook echt een grote aanrader.
Een tentje waar ik al jaren met heel veel plezier kom!

17 april 2025

Aanrader!

Hug the Tea in Den Haag is een knus en stijlvol zaakje waar je heerlijk kunt genieten van matcha en andere Japanse theespecialiteiten. De sfeer is relaxed, het personeel vriendelijk en alles ziet er verzorgd uit. Perfect voor een korte break of een gezonde lunch. Aanrader voor theeliefhebbers!

9 april 2025

Een pareltje in hartje Den Haag dat je niet wilt missen!

Super leuke tent in hartje Den Haag met een gezellige sfeer en fijne bediening. Het personeel heeft echt verstand van de producten die zij verkopen en als echte matcha-liefhebber kan ik bevestigen dat deze van hoge kwaliteit is bij Hug The Tea! Ik lunch hier regelmatig en neem dan iedere keer wat anders van de menukaart. Ik ben nog nooit teleurgesteld en word iedere keer weer blij van de verrassend lekkere combinaties die zij weten te maken. De wafels zijn trouwens wel echt mijn favoriet! Als je in Den Haag bent moet je zeker even langs gaan, ook de verschillende workshops en andere activiteiten die zij organiseren zijn zeker aan te raden!

17 april 2025

Hoogste kwaliteit matcha en goede service!

Al vanaf het begin zo’n 10 jaar mijn favoriete matcha. Een geweldige plek met de lekkerste ceremonial matcha, en heerlijke lekkernijen, de macarons blijven mijn lievelings! Ze hebben onwijs veel kennis van matcha en staan in nauw contact met Japan, dat stralen ze ook uit. Lieve meiden, en wat speeltjes voor kids. Ook ideaal om te werken. Ze organiseren ook elke maand diverse workshops zie ik op Instagram voorbij komen.

3 januari 2025
Logo HUG THE TEA

Antwoord van HUG THE TEA

Thank you so matcha!! :-)

Vreselijke matcha

Matcha veelste duur, smaakt goor, bediening was asociaal, niet genoten, matcha was wit van kleur, heb het na een slok weggegooid

16 april 2025

Nooit zelfde dag verzonden!

De matcha is prima alleen de belofte dat als je voor 15:00 besteld het diezelfde dag nog wordt opgestuurd wordt NOOIT waargemaakt! Ik heb er al 3 keer besteld en iedere keer heb ik het écht de volgende dag nodig maar helaas.. mega domper!

3 april 2025
Toon reviews in alle talen. (13 reviews)