Bedrijfsgegevens

1. Dierentrimmer

Geschreven door het bedrijf

Välkommen till din hundfrisör på Österlen, traktens lugnaste hundtrim! Jag är diplomerad hundfrisör och i Hundhälsans hundtrim tar jag bara emot en hund i taget, ingen stress och inga burar att vänta i! Jag utför även tandbehandlingar, reducering av tandsten och är certifierad via CleanyTeeth. Från och med våren 2024 kommer jag att vara verksam på vackra Österlen och välkomnar kunder från Österlen och Ystadsregionen med omnejd!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är mycket nöjda med att ha gått på…

Vi är mycket nöjda med att ha gått på klippkurs hos Hundhälsan. Vi fick ett väldigt gott bemötande. Därefter en pedagogisk och noggrann genomgång om hur vårda och klippa vår lilla Lhasa Apso. Dessutom fick vi med ett informativt häfte, där allt vi gjort var beskrivet. Toppen att ha när det är dags att vara hundfrisör hemma. Vi rekommenderar varmt kursen hos Hundhälsan. Solveig Lasse och Flisan

23 augustus 2024

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för ett trevligt besök av Flisan med "föräldrar"! Som alltid så fantastiskt inspirerande att träffa engagerade hundägare som verkligen går in för att lära sig.:-)

Bästa hundfrisören!

Mina varmaste rekommendationer till Susanne på Hundhälsan Österlen! Var hos henne för att lära mig klippa min Havanais. Susanne är kunnig o pedagogisk, hon lär ut på ett tydligt o positivt sätt. Fick också många bra tips på hur jag får fram en snygg klippning. Bra också att jag fick med instruktioner o att jag kan höra av mig vid frågor.
Tack Susanne! 🤗🌸

6 augustus 2024

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för ett trevligt besök av er båda! Läraktig matte och tålmodig Pepsi, så kul att lära ut klippning till dig så att ni kan fortsätta själva på hemmaplan!

Mycket bra klippkurs!

Tack för en pedagogisk och lärorik kurs. Jag var nervös innan, men nu känner jag att det kommer att gå bra att klippa hundarna själv. Känns tryggt att jag kan höra av mig med frågor även efter kursen. Rekommenderar er som funderar att boka in er hos Susanne och Hundhälsan. Ni kommer inte att bli besvikna.
Stort tack från Kim och Doris

24 juli 2024

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Stort tack för förtroendet att lära dig klippa Doris. Ni var superduktiga båda två, Doris var så väl hanterad och du var lyhörd och snabblärd, detta kommer att gå som en dans för er båda!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tumme upp för Susanne!

Jag har varit hos Susanne med min vovve från valp fram till nu när han snart är 4 år och det varit så tryggt och underbart! Klippkurs vi nu tog efter denna tiden visade bara ännu mer hon väl hon lär känna hunden och hanterar de på ett makalöst sätt. Hon instruerar noga samtidigt som det blir en väldigt familjär atmosfär! Kändes så tryggt att klippa Dante tillsammans med Susanne. Och verkligen så god feedback och hjälp i efterhand om så behövs! Alla pengar värda 😊👍🏼

23 november 2023

Bästa klippkursen!

En väldigt rolig, lärorik och pedagogisk klippkurs individuellt anpassad efter min hund!
Trodde aldrig jag skulle klara av att klippa och trimma, men efter att Susanne visat och klippt halva Bilbo så var det min tur att klippa andra hälften och det gick riktigt bra och var dessutom väldigt roligt😊 Massor med tips och trix, info om produkter och dessutom skriftlig information! Stort plus att man gärna får ta kontakt i efterhand vid frågor.
Kan inte vara mer nöjd med klippkursen och alla år som Susanne har tagit så otroligt bra hand om vår hund Bilbo😍

3 november 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Stort tack för förtroendet, både att ha haft hand om Bilbos päls i så många år och att få lära dig att själv ta hand om klippningen. Du var så duktig och det här kommer att gå som en dans i fortsättningen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommer till Susanne som har ett mysigt…

Kommer till Susanne som har ett mysigt och rent ställe. Susanne såg vad min Noxan var bekväm med och hur mycket hon orkade.
Pedagogisk vägledning i klippningen och kändes mycket naturligt för mig att klippa en sida efter Susanne.
Extra bra med alla bra tips på produkter, inköpsställen och att jag bara kan höra av mig om det är något jag funderar över.

12 oktober 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för besöket, både du och Noxan var jätteduktiga och lyhörda. Vilken fantastisk liten go hund hon är!

Vänligt, tryggt och pedagogiskt

Lugn och trygg miljö för både mig som matte och mina hundar. Tydliga instruktioner, först visa och sen fick jag själv klippa. Trots att jag tittat på flera gånger tidigare var det helt annat och otroligt bra att få klippa själv med uppmuntrande och lugnande instruktioner. Jag kände att jag KUNDE och inte behövde oroa mig så mycket. Dessutom fick jag med mig skriftliga instruktioner att öva efter. Tack! Allt jag kan om pälsvård för mina Coton de Tulear har jag lärt mig av Susanne. Hon är enastående!

31 oktober 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Stort tack! Jag ser fram emot att följa dig och tussarna i era framtida äventyr i hemmatrimmet, ni är ett dream-team!

Ett riktigt trevligt ställe

Jag är väldigt glad att jag fick gå denna klippkursen,jag fick så bra tips från instruktören både med klippningen och verktyg för att få en fin klippning. Så kunnig och lugn skön miljö, hundarna trivdes bra där. Önskar att jag hade hittat hit tidigare. Rekommenderar starkt Hundhälsan 🤩

26 oktober 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för besöket Linda, med båda dina små charmörer! Klippningen kommer du att lösa utmärkt, både med lillbusan och Milo!

Stort Tack

Stort Tack för genomgång av förutsättningarna som är för just Tyson. Känns skönt med kurs i lugn och ro där vi tog det steg för steg. Väldigt pedagogiskt. Du har en otrolig förmåga att ta det utifrån hundens behov och tempo. Jag kan varmt rekommendera Susannes trimkurs för alla oavsett om man har vana för hundtrim sedan tidigare eller ingen förkunskap alls, vilket jag inte hade.

Tack 🙏🏼

18 oktober 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för fina ord! Extra roligt att få lära ut om klippning på just Tyson som varit min goa kund i flera år. Ni två kommer att fixa detta utmärkt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super trevlig och proffsig service…

Super trevlig och proffsig service från bokningen och fortsätter efter kursen.
Visade på ett lätt och pedagogiskt sett, så att man förstår och kommer i håg!
En väldigt trevlig och lärorik eftermiddag!
Både hund och matte rekommenderar hundhälsan!

11 oktober 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för en riktigt trevlig dag tillsammans med dig och din hund, lycka till med klippningen!

Starkt rekommenderas!

Min upplevelse av klippkursen hos Hundhälsan var över förväntan och jag är otroligt nöjd med kursen.
En sak som verkligen imponerade på mig var hur kursen anpassades till individuella behov. Oavsett om du var nybörjare eller hade tidigare erfarenhet av hundklippning, fanns det utrymme för alla att lära och växa. Vi fick även låna all nödvändig utrustning och verktyg, vilket gjorde det mycket bekvämt och prisvärt.
Jag skulle starkt rekommendera den till alla hundägare som vill ta hand om sin hund på bästa möjliga sätt.
Tack för en fantastisk kursupplevelse!

1 juni 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack snälla, så glad jag blir!❤️ Så oerhört givande att få träffa alla er engagerade hundägare på kurserna!

Rekommenderar varmt

Rekommenderar varmt
Tack för en givande kurs av en trevlig engagerad och kunnig instruktör.
Nu tror jag att jag kan klara att klippa min cobberdogs päls. Efter träning förstås 😀

14 september 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för besöket! Vilken himla go hund du har!😍

Mycket bra kurs

Mycket bra kurs! Tydlig handledning i en lugn miljö utan tidspress.

15 september 2022

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för en trevlig stund ihop med er och goa Enya!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är så nöjd med klippkursen

Jag är så nöjd med klippkursen! Efter kursen har jag fått självförtroende att klippa själv flera gånger.
Bra och pedagogiskt upplägg. Rekommenderas varmt!

7 juni 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för fint omdöme! Alltid lika roligt att träffa intresserade och engagerade hundägare.

Klippkursen var superbra

Klippkursen var superbra, vi fick med oss många användbara tips och vi vet nu vad vi behöver tänka på när vi klipper vår hund Goliat. Efter kursen klipper vi vår hund själva och det går riktigt bra.

3 mei 2023

Antwoord van Hundhälsan Österlen

Tack för förtroendet! Det var så trevligt att ha både er och Goliat här och nu var riktigt duktiga.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.