Ringde i fredags, de skulle ringa upp. När klockan var 15:30 var det stängt, fast de sa vardagar till 16:00. Idag (måndag) ringde de upp, endast en signal o la på, jag ringer dem o de svarar, de hör... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är inte en vän av presentkort! Tusentals kronor har genom åren gått till spillo genom outnyttjade presentkort som jag fått. Jag tänkte att det var kört även denna gång när pengen skickats via SMS... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Presentkort från arbetsgivaren i dec.2024 och jag visste att jag vill ha biobiljetter. När det var dags att beställa jag angav fel telefonnummer samt kollade aldrig hur biljetterna KOMMER. Två månade... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lyckades klanta till mig när jag skulle lösa in mitt gåvokort och uppgav fel telefonnummer som presentkortet skulle skickas till. Mailade kundservice och fick snabbt hjälp med att skicka ett nytt pres... Toon meer
Poststugan 323, 211 65, Malmö , Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabb hjälp och mycket trevligt svar på en frågeställning!

Antwoord van Huuray.se
När allting blev fel så hjälpte de till direkt, ingenting dröjde, det tog inte flera dagar för att åtgärda felet, det gick direkt. Mycket bra service.

Antwoord van Huuray.se
Bäst, smidigt, fick de hjälpen jag behövde på kort tid, de lever upp till sina ord och handlingar!!

Antwoord van Huuray.se
Super lätt att ha o göra med. Fick hjälp så att jag kunde lösa in mitt presentkort. Snabb återkoppling !

Antwoord van Huuray.se
Hade problem med mitt presentkort fick hjälp snabbt 😊 Tack igen !

Antwoord van Huuray.se
I think this site is a scam. Here's why...
I ordered 3 Amazon gift cards and received an order confirmation and three separate emails from Huuray for each one of the gift cards.
However, when I clicked through the emails, they sent me to retrieve the gift card codes on another landing page, which would not provide any codes.
They've made it seem like you've received what you ordered but never delivered anything.
It's been over a week since I reached out to support, and I have heard nothing back from them.
Att Hurray vill tjäna pengar är väl ingen överraskning. Men att kommuner och företag anlitar en sådan här tjänst känns som att få en örfil i stället för uppskattning.
Riktigt uselt!!!!

Antwoord van Huuray.se
Riktigt onödigt krångligt att lösa in kortet, nästan..hrm...som att det är med mening designat så att kunderna aldrig pallar lösa in sina kort och ni får behålla mellanskillnaden. Flera stycken som skriver på trustpilot att det är krångligt, ändå görs inget åt det. Konstigt hur sånt bara råkar gynna er?
Er "instruktionsvideo" som för övrigt visar fel, saknar t.o.m ljud, bara en sån grej gör det svårt.

Antwoord van Huuray.se
Huuray do not want to investigate a fraud case where my gift card number was stolen. It seems that this company does not have any fraud detection procedure in place that will check for possible involvement of Huuray employees in gift card number theft.
Customer service does not respond to my emails.
Update 19.01.2023.
Huuray claims they are in contact with the company that bought the gift card for me, but not a single piece of information has been sent to me .
Those are only words. Huuray is not interested in doing anything related to the issue.

Antwoord van Huuray.se
Superkrångligt att kunna lösa in sitt presentkort. Trots skriftlig info och film så blir skärmen inte likadan som på filmen. Presentkortet kommer väl att hinna bli ogiltigt innan jag hinner använda det.

Antwoord van Huuray.se
Alltid tillmötesgående och de har läst mina problem varje gång!

Antwoord van Huuray.se
Jag fick ett presentkort och hade problem med att lösa in det. Jag mailade Hurray och fick mycket snabb och trevlig hjälp av Amalia. H.
Ett strålande exempel på hur kundservice ska fungera !

Antwoord van Huuray.se
De stjalte mine penger og nå telefon er ikke i bruk. Jeg fikk ingen fysiskkort. Så dere løgner nå i deres tilbakemelding. Hvis dere er ærlig send mine penger tilbake.

Antwoord van Huuray.se
Fick genom mail snabb återkoppling och kontakt med er medarbetare Elvira, då jag klumpigt nog hade angett fel telefonummer för att få mina presentkort skickade till mig.
Detta löste hon supersnabbt och smidigt och dessutom fick jag ett jätte trevligt bemötande.
Vill därför ge detta företag 10/10 guldstjärnor 🙂
Annamaria

Antwoord van Huuray.se
Duktiga och snabba med en världsklass service!

Antwoord van Huuray.se
Superbra hjälp när mitt elektroniska presentkort inte fungerade!

Antwoord van Huuray.se
Hjälpsam och trevlig personal på det svenska Göteborgskontoret

Antwoord van Huuray.se
Låg giltighetstid i jämförelse med andra i branschen.