We zijn altijd blij met pakketjes van jullie winkel! Prachtige merkjes, top service, snelle levering! En dankzij het spaarsysteem af en toe een extraatje.

Elke keer als ik hier bestel, voelt het alsof ik mijn kinderen iets bijzonders geef. Ze hebben zulke mooie merken van Bobo Choses tot American Vintage. De pakketjes komen altijd netjes en warm ver... Toon meer

Super fijne ervaring, zowel met hulp in de winkel als het vlotte verloop van online bestellen met afhaling ter plekke! Mijn zoontje gaat ook heel graag mee naar de winkel. We kunnen rustig rondkijk... Toon meer

Erg leuke winkel met een groot jellycat assortiment. Pakjes komen netjes ingepakt toe zonder een overdaad aan plasticfolies.

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel
  3. Kinderboekwinkel
  4. Kinderwinkel
  5. Kinderspeelgoedwinkel

Kids collective biedt een ruime keuze aan kinderkleding, speelgoed & decoratie. Van geboorte t/m 12 jaar. Inclusief persoonlijke begeleiding en inspiratie!

4,7

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

De webshop die mijn mama‑hart elke keer weer raakt!

De pakketjes komen altijd netjes en warm verpakt binnen en dat kleine beetje aandacht maakt het voor mij echt speciaal. Mijn kinderen zijn dol op de outfits en ik geniet ervan om ze zo blij te zien. Deze webshop is voor mij een vertrouwde, liefdevolle plek geworden waar ik met een gerust hart terugkom.

28 januari 2026

Geweldige store

Geweldige store - altijd zoveel prachtige stuks en mooie collecties! Super snelle verzending. Heel blij met mijn aankopen, en mijn dochter uiteraard ook!

30 december 2025

Heel fijne winkel

Heel fijne winkel. Geven goed advies via Instagram om een correcte maat te bestellen. Altijd originele collecties en lieve mensen

3 november 2025

Super service

Super service - online shoppen voor kinderen is niet altijd even gemakkelijk om de maten juist in te schatten. Hygge had na mijn bestelling zelf nog contact opgenomen dat sommige stuks uit mijn bestelling wat ruimer uitvielen dan de andere en bood ook alternatieven wat een betere match zou zijn… ZALIG!

3 november 2025

Beste kinderwinkel

Altijd fijn om bij Hygge te komen. Zeer ruime keuze, zowel voor kinderkleding als speelgoed en accessoires. Het is mijn favoriete kinderwinkel, en mijn kinderen zijn er ook dol op.

4 oktober 2025

Al vaak geweest en prima geholpen

Al vaak geweest en prima geholpen. Afgelopen zaterdag geweest 4/10 en zeer teleurstellende ervaring, jammer mooie winkel met mooi assortiment. Ongeïnteresseerde mevrouw aan de kassa, jammer.

4 oktober 2025
Logo Kids collective

Antwoord van Kids collective

Hi Astrid, Dankjewel voor je feedback en je eerdere bezoeken! Jammer dat je ervaring op 4/10 minder fijn was, dat was echt niet de bedoeling. Het was Dag van de Klant en behoorlijk druk, soms lijk ik daardoor wat afwezig. Mijn excuses daarvoor! 💛