Kids collective Reviews

4,7

Ik heb onlangs een bestelling in koppelverkoop gedaan. Werd super snel verzonden, verzorgd verpakt en heel mooie artikelen! Ik ben fan!

Elke keer als ik hier bestel, voelt het alsof ik mijn kinderen iets bijzonders geef. Ze hebben zulke mooie merken van Bobo Choses tot American Vintage. De pakketjes komen altijd netjes en warm ver... Toon meer

Super fijne ervaring, zowel met hulp in de winkel als het vlotte verloop van online bestellen met afhaling ter plekke! Mijn zoontje gaat ook heel graag mee naar de winkel. We kunnen rustig rondkijk... Toon meer

Hygge wordt gerund door een reuzefijn koppel en dat merk je aan alles. De winkel zelf is een prachtige plek, waar elk stuk gekozen is met liefde en een bewezen gevoel voor stijl. Hetzelfde geldt wanne... Toon meer

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel
  3. Kinderboekwinkel
  4. Kinderwinkel
  5. Kinderspeelgoedwinkel

Kids collective biedt een ruime keuze aan kinderkleding, speelgoed & decoratie. Van geboorte t/m 12 jaar. Inclusief persoonlijke begeleiding en inspiratie!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastische hulp!

Fantastische hulp!
Leuke collectie, veel verschillende merken en soorten kleding. Heel fijne hulp tijdens het shoppen!

29 augustus 2025

Geleverde stemde niet overeen met…

Geleverde stemde niet overeen met bestelling

Na 2 keer telefoneren wel 4 euro terugbetaald

Maar zonder cadeau naar verjaardagsfeest

2 juli 2025
Logo Kids collective

Antwoord van Kids collective

Hey Lieve, wij hebben inderdaad een foutief handdoekje opgestuurd naar jou, waarvoor nogmaals onze excuses. Aangezien het om een sale artikel ging, en wij geen andere op voorraad hadden, heb ik voorgesteld om het op onze kosten terug te sturen of een extra 20% korting bovenop jouw 50% korting te geven. Indien het juiste handdoekje terecht kwam, zou ik die ook nog opsturen naar jou. Door de solden was het heel druk in de winkel waardoor we het de eerste keer niet direct konden afhandelen aan de telefoon. We moesten nog de voorraad checken en jouw order bekijken. Dat gaat soms moeilijk als er klanten aan het afrekenen zijn aan de kassa. Wel spijtig dat je hierdoor zonder kado naar het feestje moest ! Nogmaals excuses ,... wij doen ons best om dit te voorkomen in de toekomst!
Lieve groet Hyggekids

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk , geven je de tijd om in alle rust rond te kijken en helpen je ook graag met heel veel geduld !
Leuke ervaring , ook de kindjes konden spelen aan een speeltafel wat voor kleinere kindjes ideaal is ...

2 april 2025

Goeie service!

De items worden altijd mooi ingepakt. Snelle verzending. Eén van mijn favoriete winkels om online kleren voor mijn zoontjes te bestellen!

31 januari 2025