Online Casino Ohne Anmeldung Reviews

6.943
TrustScore 4 uit 5

4,0

Ideaal voor probleemvoeten. Goede kwaliteit, ik loop er al een jaar dagelijks op en ze zijn nog prima. Heb nu bijna alle kleuren. Ook goed voor mensen met knieproblemen, want ze zijn niet helemaal pla... Toon meer

Let op! Gethypersoft.com is een scam! Er wordt niets geleverd, de zogenaamde klantenservice neemt de telefoon niet op of de hoorn wordt erop gegooid. Je krijgt geen informatie over je bestelling,... Toon meer

Besteld reeds 4x werk in de zorg en nooit nog pijnlijke voeten meer gehad. Doorgegeven aan collega’s die ook reeds besteld hebben en zeer tevreden zijn. Super dank spijtig zijn er geen grotere... Toon meer

Wil geen sterren geven. 3 maanden wachten op product. Tetugsturen, bericht krijgen dat je geld terugkrijgt, maar 10 werkdagen zijn voorbij en geen geld. Ik ga aangifte doen en zal alle media gebruiken... Toon meer

Online Casino ohne Anmeldung ist eine Informationsseite für Nutzer in Österreich, die sich über moderne Casino-Plattformen, schnelle Zugangsmodelle und verschiedene Online-Gaming-Kategorien informieren möchten. Die Seite behandelt Themen wie Spielautomaten online, Live Casino, Roulette, Blackjack, Tischspiele, Jackpot-Spiele, Free Spins und Casino Bonus-Angebote in einer klaren und übersichtlichen Struktur. Der Fokus liegt auf einfacher Orientierung, mobilen Casino-Optionen, Zahlungsarten, Spielauswahl und typischen Funktionen internationaler Plattformen. Für Suchanfragen wie Online Casino ohne Anmeldung, Casino ohne Anmeldung Österreich, Online Casino Österreich, Spielautomaten online, Live Dealer Casino, Casino Bonus und mobile Casino bietet diese Seite einen praktischen Überblick über relevante Casino-Kategorien und Funktionen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

7K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(6.943)

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ik kan me aansluiten bij de andere…

ik kan me aansluiten bij de andere meldingen, je krijgt niets toegestuurd, zijn niet te bereiken, en reageren niet op mails...
1 groot oplichterij!

23 februari 2021
Logo Online Casino Ohne Anmeldung

Antwoord van Online Casino Ohne Anmeldung

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven!

Ik begrijp dat u tot nu toe niet zo'n goede ervaring met ons bedrijf heeft gehad, onze oprechte excuses daarvoor. We hopen dat u ons de kans wilt geven om dit recht te zetten.

Aangezien ik zelf geen Nederlands spreek, zou ik u vriendelijk willen vragen om rechtstreeks contact met mij op te nemen via het e-mailadres lara@hypersoftsneakers.com. Op die manier kan ik met behulp van een Nederlands sprekende agent uw bestelling bekijken.

Ik beloof u dat wij alle gegevens van uw bestelling zullen controleren en alles in het werk zullen stellen om een passende oplossing voor u te vinden.

Ik zie uw antwoord met belangstellig tegemoet!

Lara

Prima sneakers maar lange levertijd

De sneakers bevallen prima, maar ik heb er bijna 2 maanden op moeten wachten. Daardoor werd ik een beetje ongerust of de levering wel door zou gaan. Deze lange levertijd kan beter direct bij bestellen worden aangegeven

21 februari 2021

De opening om de schoenen aan te…

De opening om de schoenen aan te trekken is erg hoog waardoor de achterkant moeilijk op zijn plaats te krijgen is (dus om je hiel heen) . Ik heb wel een hoge wreef en ben 70+ ,geen factoren die het aantrekken bevorderen . De sneakers zijn wel heerlijk zacht en lopen erg lekker ,dus als je ze eenmaal aan hebt echt een aanwinst

20 februari 2021

Mijn sneakers waren wel "ff"…

Mijn sneakers waren wel "ff" onderweg....maar nu ik ze heb ben ik er erg blij mee. De zwarte vallen wel erg groot en de paarse juist erg klein...maar zo heb ik 1 paar waar ik alle sokken in kan dragen en 1 paar voor blote voeten ;-)

20 februari 2021

Begin januari besteld en nog niet…

Begin januari besteld en nog niet gekregen. Geld terug gevraagd en ook nog niet terug!!!
Waardeloos, vooral omdat de bezorgservice de schuld krijgt.

Logo Online Casino Ohne Anmeldung

Antwoord van Online Casino Ohne Anmeldung

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven!

Ik zie uw antwoord met belangstellig tegemoet!

Lara

Ik ben dik tevreden over de sneakers

Ik ben dik tevreden over de sneakers , goede pasvorm . Zitten prettig . Ik heb de paarse en de witte gekocht , nu ook nog de rode en de zwarte besteld.
Enige minpunt is de lange levertijd . Beide keren 6 weken moeten wachten .

Prima

Prima! Bestelling kwam sneller dan verwacht op basis van de reviews. Gewoon even geduld hebben.
Kwaliteit vd schoenen is prima, niet fantastisch. Maar ik gebruik ze als "huisschoenen" en daarvoor zijn ze perfect: licht, luchtig, comfortabel en ik kan er toch ook even snel mee naar buiten.

19 februari 2021

Zitten goed

Zitten goed, lopen ook goed, zijn heerlijk zacht. Jammer dat het zo lang duurde voordat ik ze in huis had.

19 februari 2021