Ideaal voor probleemvoeten. Goede kwaliteit, ik loop er al een jaar dagelijks op en ze zijn nog prima. Heb nu bijna alle kleuren. Ook goed voor mensen met knieproblemen, want ze zijn niet helemaal pla... Toon meer
Let op! Gethypersoft.com is een scam! Er wordt niets geleverd, de zogenaamde klantenservice neemt de telefoon niet op of de hoorn wordt erop gegooid. Je krijgt geen informatie over je bestelling,... Toon meer
Besteld reeds 4x werk in de zorg en nooit nog pijnlijke voeten meer gehad. Doorgegeven aan collega’s die ook reeds besteld hebben en zeer tevreden zijn. Super dank spijtig zijn er geen grotere... Toon meer
Wil geen sterren geven. 3 maanden wachten op product. Tetugsturen, bericht krijgen dat je geld terugkrijgt, maar 10 werkdagen zijn voorbij en geen geld. Ik ga aangifte doen en zal alle media gebruiken... Toon meer
Online Casino ohne Anmeldung ist eine Informationsseite für Nutzer in Österreich, die sich über moderne Casino-Plattformen, schnelle Zugangsmodelle und verschiedene Online-Gaming-Kategorien informieren möchten. Die Seite behandelt Themen wie Spielautomaten online, Live Casino, Roulette, Blackjack, Tischspiele, Jackpot-Spiele, Free Spins und Casino Bonus-Angebote in einer klaren und übersichtlichen Struktur. Der Fokus liegt auf einfacher Orientierung, mobilen Casino-Optionen, Zahlungsarten, Spielauswahl und typischen Funktionen internationaler Plattformen. Für Suchanfragen wie Online Casino ohne Anmeldung, Casino ohne Anmeldung Österreich, Online Casino Österreich, Spielautomaten online, Live Dealer Casino, Casino Bonus und mobile Casino bietet diese Seite einen praktischen Überblick über relevante Casino-Kategorien und Funktionen.
Oostenrijk
- hypersoftsneakers.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Heerlijke schoenen jammer vd lange…
Heerlijke schoenen jammer vd lange wachttijd
Trage levering enig minpuntje
Behalve de trage levering, wat trouwens maar gedeeltelijk te wijten is aan Hypersoft, zijn de schoenen netjes afgeleverd.
Zitten lekker
Zitten lekker, ook luchtig. Nog geen ervaring met een wandeling.
Ben heel heel erg blij met de schoenen
Ben heel heel erg blij met de schoenen. Super. Bedankt
Je moet er wat voor doen maar dan heb je ook wat.
Heerlijke zachte sneakers. Een groot nadeel is dat je ze niet makkelijk aankrijgt.
Ze lopen super steunend en lekker.
Ze lopen super steunend en lekker.
Het is alleen een beetje lastig om ze aan te trekken. Geen ritst erin. De boord is hoog en daardoor lastig om
Een glijbeweging te maken.
Maar als de schoen eenmaal zit voelt het heel comfortabel.
Een goede aankoop
Een goede aankoop. Ze lopen heerlijk. Zitten goed en zien er mooi uit.
Sneakers
Ik heb vandaag de sneakers voor het eerst aangedaan, en ik moet toegeven dat voelde heel goed aan.
Heb een zeer gekwetste knie, en deze sneakers vangen de schokken goed op.
Stappen was dan ook heel aangenaam, ik liep als op wolkjes.
Alleen het aantrekken vraagt enige ervaring, maar eens men dit kent gaat het veel beter.
Ik ben er zeer tevreden over.
Zitten heel fijn
Mooie sneakers
Mooie sneakers, zowel van kleurschakering als van model.Sportief en ook elegant!
Ben zeker tevreden.Het spijtige is enkel dat de schoenmaat maar gaat tot 43 en je pakketje lang onderweg is maar dat weet je op voorhand.
Slecht webshop
Slecht webshop.
Ze nemen iedereen in de maling. Bijna een maand geleden heb ik mijn sneakers besteld. Betaald en nog niet ontvangen. Ik heb mails gestuurd. Krijg onzin antwoord. Nooit de goede...Nep track & trace. Kan niet annuleren na 48 h. Ze maken hun eigen regels.
( het is gewoon dat ze willen niet je geld terug geven.)
DUS JE WORDT GEWOON BELAZEERD.
Onbetrouwbaar website. Dus... abusief website.

Doorverkoop Ale express!
Sneakers nog steeds niet ontvangen, annuleren kan niet.... Ze zijn nu echt onderweg hoor! Wat een uitermate bereoerde club dit. Gewoon doorverkopers van Ali express producten tegen een woekerprijs.

Dropshipment! Oplichting!
Dropshipment!! Kijk uit!
Je betaalt hier minimaal 3 of 4 keer meer dan bij Aliexpress!
En het zijn precies dezelfde schoenen...
Dus dit is gewoon OPLICHTING!
En dan nu via google advertising mensen lastig vallen, trap er niet in!!!

Antwoord van Online Casino Ohne Anmeldung
Prima sneaker voor dagelijkse gym oefeningen.
De levering was laat, maar daar was bij het doen van de bestelling al voor gewaarschuwd door de leverancier. De sneakers pasten uitstekend, zij het dat de elastische instap wel erg strak was. Na twee dagen is dat probleem voorbij. Fijne soepele en toch steun biedende schoen, met goede vering en schok opvang. Ideaal voor mijn ochtendgymnastiek.
Niet bestellen!!
Ik wilde deze schoenen ook bestellen. Toch maar even met een foto op aliexpres gekeken.
Deze schoenen komen daar vandaan. Kosten nog geen €6,-

Antwoord van Online Casino Ohne Anmeldung
De eerste keer spannen ze wel hard maar…
De eerste keer spannen ze wel hard maar eens je ze draagt voel je niet eens dat je ze aan hebt. Heb er nog maar 2dg met gewerkt dus nog wat afwachten!
Het was even wachten
Het was even wachten, maar erg tevreden met het product. Zitten heerlijk. Vallen in mijn geval iets te groot uit, maar met dikkere sokken werkt het prima. Ik trek ze niet meer uit.
Niet bestellen!!!
Niet bestellen!!!! Ik wacht al maanden op mijn hypersoft sneakers! Natuurlijk betaald, na diverse mails en chats wordt ik steeds gevraagd om door te klikken naar onbetrouwbare links. Ook het telefoonnummer moet je niet bellen... Is een 044 nummer. Kost veel geld. ik kreeg een kortingcode voor de site N by Nicole' maar moest wel voor minimaal 50 euro bestellen. Ik heb nog steeds geen sneakers en ben wel mijn geld kwijt. Tegek voir woorden. Mocht er nog iets veranderen dan laat ik het weten!

Antwoord van Online Casino Ohne Anmeldung
De levering heeft lang geduurd.
De levering heeft lang geduurd.
Mijn voeten waren in tussentijd al een maat gegroeid!
Bij Chinese maten moet je altijd een maat groter nemen.
Wel zeer licht om te dragen.
Ps.bij Ali express kosten ze 8,5 Eur.