Hypoteket Reviews

2.769
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ni beviljade mig tilläggslån utan problem och det var bra. Det enda som inte var perfekt, var att ni skulle inom ett dygn, skicka pengarna, men det tog 2 dygn. Vilket gav vissa mig problem som löstes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkla att ha att göra med, flyttade alla mina huslån och kunde öka lånet för att få pengar att köpa bil för, per telefon. Hypoteket skötte hela proceduren, och fick lägre ränta än min andra bank som j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐⭐⭐⭐⭐ Mycket hjälpsam, professionell och ärlig service. Jag har fått ett trevligt bemötande och tydlig information genom hela processen. Personalen tar sig tid att lyssna, svara på frågor och hitta b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

"Valde Hypoteket från början för att slippa hålla på och förhandla om räntan – skönt med en bank där alla är lika värda. Har nu ansökt om ett tilläggslån på mitt befintliga bolån och det gick otroligt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hypotheek
  2. ook in
  3. Alternatieve financiële diensten
  4. Leningbureau
  5. Niet-bancaire financiële diensten

Geschreven door het bedrijf

Hypoteket erbjuder rättvisa bolån. Alla kunder får samma låga ränta, utan att förhandla! Du ansöker på www.hypoteket.com och skriver under lånet med BankID. Enkelt, smidigt och utan dolda avgifter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.769)

124 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hjälp från början till slut

Fantastisk hjälp från början till slut. Har aldrig blivit bemött lika proffsigt av en bank. Otroligt smidigt flöde från låneansökan till utbetalning samt övertagande av befintligt bostadslån. Mina varmaste rekommendationer!

16 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni är den första bank på årtionden som…

Ni är den första bank på årtionden som jag upplever ( trots att jag inser att ni vill tjäna pengar på era låntagare) agerar som att ni också vill hjälpa människor på ett bra och demokratiskt sätt. Tack för det. Det gör världen till en bättre plats.🌹

17 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fick ett bra erbjudande

Fick ett bra erbjudande, gick smidigt när det väl gick igenom. Men processen tog lite längre tid än vad jag hade väntat. Betalade bara ut på måndagar och tisdagar.

27 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Straffar gamla trogna kunder

Vartefter bolånegraden sjunker så straffas man i Hypoteket av högre ränta. Tur det fanns en konkurrent att flytta bolånet till som primierar lägre skuldkvot med lägre ränta. Och detta utan förhandling.
Om en bolåneaktör vill behålla sina kunder långsiktigt så borde kunderna få ränterabatter vartefter åren går, inte straffas.

22 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bättre en SEB bolån…

Jag har varit kund hos SEB bolån i 18 år, men när jag skulle förnya mitt bolån fick jag ett sämre ränteerbjudande än hos Hypoteket – ett bolåneföretag jag faktiskt inte ens kände till tidigare. Jag ansökte hos Hypoteket och fick 0,2 % lägre ränta. Processen gick dessutom väldigt snabbt och smidigt, helt utan krångliga villkor. Jag är verkligen jättenöjd!

22 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lurendrejeri!! Välj annan bank!

Vi tecknade lån på 2 fastigheter 2021. Vi fick samma ränta på alla lånen. Enligt dem själva så är ju en av de fantastiska sakerna att du aldrig behöver förhandla utan att du alltid får den bästa räntan. Nu visar det sig att ett år senare, september 2022, så höjde de räntan på den ena fastigheten. Tyvärr har vi under åren inte jämfört våra 4 lån, utan förutsatt att vi fortsatt har samma ränta på alla 4. När jag mailade kundtjänst fick jag till svar, 3 ggr, att det hade med belåningsgraden att göra. När jag, 3ggr, svarade att det lånet som har högst ränta har lägst belåningsgrad, fick jag till svar att räntan varit högre på det sen början. När jag då skickade med de 1a villkorsbreven som bevisar att räntan var den samma på alla lånen blev jag uppringd. När jag nu pratar med dem så säger de att de då ändrade villkoren. Innan gick de bara på belåningsgrad, men i 2022 så höjde de räntan på mindre lån för att de kräver mer arbete i förhållande till intäkterna. Detta utan att meddela. Vi känner oss grundlurade!!!! Bara bekräftar, bankerna slår bilhandlare på fingrarna med att lura sina kunder. Jag byter till Landshypotek. Funderar ni på att byta bank, kolla på dem istället.

16 september 2025
Logo Hypoteket

Antwoord van Hypoteket

Hej Jessica,
Vi beklagar din upplevelse och ska undersöka vad vi hade kunnat göra annorlunda. Det stämmer att vi gjort ändringar i vårt erbjudande över åren för att kunna hjälpa fler bolånekunder till lägre boräntor och vi beklagar återigen att du fått en negativ upplevelse av detta.

Det stämmer fortfarande att våra kunder aldrig behöver förhandla och alltid får den bästa räntan vi kan erbjuda baserat på belåningsgrad och lånevolym.

Vi är tacksamma för din feedback och arbetar dagligen med att försöka göra bolånebranschen mer transparent och rättvis.

Hälsningar Patrik på Hypoteket

Dit is Trustpilot