Hypoteket Reviews

2.769
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ni beviljade mig tilläggslån utan problem och det var bra. Det enda som inte var perfekt, var att ni skulle inom ett dygn, skicka pengarna, men det tog 2 dygn. Vilket gav vissa mig problem som löstes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkla att ha att göra med, flyttade alla mina huslån och kunde öka lånet för att få pengar att köpa bil för, per telefon. Hypoteket skötte hela proceduren, och fick lägre ränta än min andra bank som j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐⭐⭐⭐⭐ Mycket hjälpsam, professionell och ärlig service. Jag har fått ett trevligt bemötande och tydlig information genom hela processen. Personalen tar sig tid att lyssna, svara på frågor och hitta b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

"Valde Hypoteket från början för att slippa hålla på och förhandla om räntan – skönt med en bank där alla är lika värda. Har nu ansökt om ett tilläggslån på mitt befintliga bolån och det gick otroligt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hypotheek
  2. ook in
  3. Alternatieve financiële diensten
  4. Leningbureau
  5. Niet-bancaire financiële diensten

Geschreven door het bedrijf

Hypoteket erbjuder rättvisa bolån. Alla kunder får samma låga ränta, utan att förhandla! Du ansöker på www.hypoteket.com och skriver under lånet med BankID. Enkelt, smidigt och utan dolda avgifter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.769)

124 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra men inte 100%.

Jag tycker att det mesta är bra. Det är bara en sak. Varje gång man ringer så får man prata med en ny representant och man får olika information.
Vid min senaste ansökan sa den första handläggaren en sak, som vi nästa samtal ändrats.
Det är trist.

1 september 2025

Hej Lars,
Vi tycker att det är viktigt att våra kunder ska få svar fort, slippa boka möte och sitta i telefonkö för att prata med oss. All vår personal är utbildad och licensierad. En ansökan innehåller mycket information och om en detalj avviker så kan svaret bli ett annat. Men vi är också människor som kan missförstå eller säga fel.

Hur som helst är vi mycket tacksamma för din feedback och ska undersöka vad vi hade kunnat göra annorlunda.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min egen bank ställde inte upp TROTS…

Min egen bank ställde inte upp TROTS SKÖTT MIG FELFRI ALLA ÅR.
Noll värde sen blev pensionär.
Sökte på Hypoteket..första jag sa jag är pensionär . Det är okay sa dom. Här är alla lika..
Nu vi har ett litet fint hus
Vi är SÅ LYCKLIGA .
TACK ALLA PÅ HYPOTEKET..

11 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det mesta fungerade mycket bra

Det mesta fungerade mycket bra. Lite osmidigt att få information om hur återbetalning av brygglånet skulle ske.

20 augustus 2025

Antwoord van Hypoteket

Hej, vi strävar hela tiden efter att bli bättre och vi är tacksamma för din feedback. Vi ska undersöka hur informationen kan bli bättre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lagfartsbekymmer vid övertagande av lån.…

Jag och min sambo hade gemensamt ägande av två fastigheter. Det tyckte vi var olyckligt med tanke på att vi var 73 och 76 år och vi hade särkullbarn. Lösningen var att vi tog över halva lånen av den andre så att vi helt blev ägare till varsin fastighet trodde vi. Så enkelt var det inte. Vi råddes att anlita jurist för skrivning av gåvobrev och skrivning av avsteg ifrån sambolagen. Därefter hade min sambo inga problem att ta över lånet på den fastighet där lånet var hos Nordea. Nordea ombesörjde omgående även lagfart via Lantmäteriet.
Hypoteket där jag skulle ta över halva lånet hade som krav att min sambo skulle ha tagit över hela lånet på den andra fastigheten innan jag skulle få ta över hela lånet på fasigheten där hypoteket var långivare. När kravet var uppfyllt kontaktade jag Hypoteket för att få ta över lånet helt. Det visade sig då att jag var tvungen att söka lagfart själv.
Jag skickade in kopia på gåvobrevet till Lantmäteriet som underlag. Efter tre veckors handläggning fick jag besked om att ärendet var vilande. Orsaken var att jag inte hade tagit över lånet. I gåvobrevet var det villkorat att jag skulle ha tagit över hela lånet innan jag kunde bli ägare.
Jag insåg att jag stod inför ett moment 22.
I detta läge insåg jag dessutom att gåvobrevets giltighetstid från undertecknandet på 2 månader hade löpt ut. Nu var det bråttom på grund av att min sambo låg på ett palliativt boende, med kanske bara dagar kvar att leva. Jag är tacksam mot min jurist som i det läget omgående ordnade ett nytt gåvobrev. Denna jurist kunde på ett mirakulöst sätt även påverka Hypoteket så att jag fick överta hela lånet. Nu väntar jag bara på besked från Lantmäteriet att jag har fått lagfart.
Så här i efterhand har jag insett att om jag bytt bank vid månadsskiftet Juni/Juli skulle alla problem inte ha uppstått

11 augustus 2025

Antwoord van Hypoteket

Hej och tack för din feedback, det låter onekligen som ett komplicerat fall men på din beskrivning som att det tillslut löste sig vilket glädjer oss. Vi ska undersöka vad som hade kunnat hanteras annorlunda och du är alltid välkommen att kontakta oss direkt om du har fler frågor.

Lagfarter och bolån kan vara en komplicerad process och just därför är det bra att välja en aktör som är experter på bolån som Hypoteket.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa jätte bra personal svarar snabbt

Bästa jätte bra personal svarar snabbt, enkelt, professionellt, jag sökte hjälp från SEB , Swedbank, Danske bank med mera men vau, Hypoteket fixade allt online snabb är 🙏👍👍👍👍

21 augustus 2025

Dit is Trustpilot