Har inte hunnit gå igenom alla räddade filer än, men det verkar bra!!! Det jag gått igenom är i alla fall kanon. Överlycklig att denna disk troligen gick att rädda helt och hållet. Mycket proffsig se... Toon meer

Enkelt å sende inn harddisk som var ødelagt. Fikk raskt tilbakemelding om hvor stor sansynliget på hvor mye data de kunne få ut. Fikk avtalt kostnader og ca tid det ville ta. I mitt tilfelle fikk jeg... Toon meer

Så godt som alle filene - og det var en uhorvelig mengde - på min eksterne harddisk ble rekonstruert. Utrolig bra jobbet, verdt hver eneste krone! Profesjonell kundebehandling og service fra start til... Toon meer

Skuffande og absolutt ikkje verdt pengane så sant ikkje det er statshemmeligheter du må få tak i på disken din. Venta i 4 mnd og betalte 10 000 for å få igjen nesten ubrukelige filer og eit lass med s... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We also recover your data in Sweden, Norway, Finland and Denmark.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Tietojen palauttaminen

Tietojen, kuvat, palauttaminen onnistu hyvin. Palvelunne oli erinomaista - suosittelen ystävilleni, jos heillä "vastaavia kuten minulla" ongelmia ilmenee.

Lauri

28 april 2020

Ibas redde hele familiens fotoalbum

Ibas redde hele familiens fotoalbum. Jeg blev henvist til Ibas hjemmesiden af en samarbejdspartner. Jeg oprettede en sag på hjemmesiden. Herefter kørte det på skinner, hvor jeg blev orienteret både af Ibas via mail og pr. telefon. Det lykkedes Ibas at redde 100% af de tabte data. Kan varmt anbefales. Prisen for at redde data og en ny harddisk passede fint med mine forventninger.

22 april 2020

Super god service

Havde problem med ødelagt harddisk fra NAS. Nem bestilling og hurtig tilbagemelding med tilbud og forventet succesrate. Set hele passede og var færdig til den lovede tid.
Lidt dyrt, men hvilken værdi kan du sætte på sine data?

9 april 2020

O større enn F ?

For tjenester som IBAS selger så sitter en igjen med en følelse av at en ikke klarer å bedømme hvorvidt en betaler for mye for tjenesten. Det er vanskelig å vite hva som er utgangspunktet for prisingen og hvorvidt det ligger mye arbeid, hvor avansert dette er osv...

Hvordan IBAS skal kunne sørge for at kunde har tillit til at pris er reell eller om den er "gearet" er nok en stor utfordring.

Inntrykket en sitter igjen med tilslutt er for min del at opplevelsen absolutt stod til forventningene, men at prisnivået er såpass høyt at en har følelsen av å ha betalt for mye.

Tjeneste: karakter 5
Opplevelse: karakter 5
Inntrykk: karakter 3
Samlet: karakter 3

8 april 2020

Toppnivå!

Ett fantastiskt företag som gav oss tillbaka alla våra förlorade fotografier och filmer på ett mycket smidigt och serviceinriktat sätt. Bra information om vad som händer i processen och tydliga instruktioner. Alltid lätta att nå på telefon eller mail. Mycket bra!

5 april 2020

Ødelagte filer.

Veldig bra service. Kjapp oil å svare. Løste problemet på en utmerket måte. Ingenting å utsette på kundeopplevelsen.

20 maart 2020

Super kundebehandling

At IBAS er gode på rekonstruksjon av data, visste jeg, men at de også er meget gode på kundebehandling var en behagelig opplevelse. Jeg mottok god informasjon gjennom gjennom hele saksgangen og tidsskjemaet ble holdt med god margin.

5 maart 2020

Servicen

Servicen, resultatet og oopfølgingen står til full score. Einaste som trekk litt ned, er prisen. Kostar mykje.

4 maart 2020

Fantastiskt jobb tack!

Fantastiskt jobb tack!
Efter att min externa hårddisk åkt i golvet och kraschat och att det sedan inte gick att få kontakt med den trodde jag att all mina filer var förlorade, min förhoppning stod till Ibas som jag hittade på internet.
Till min stora glädje meddelade Ibas att de kunde rädda de flesta och att jag kunde få filerna återställda, visst det kostade en del men det var värt varenda krona. Ett extra plus för den goda servicen och trevligt bemötande. Tack än en gång för ett fantastiskt jobb!!

4 maart 2020