Oplichters !! Je kunt niets retourneren!! Alleen als je 20 euro gaat betalen om het na china terug te sturen. Ook halen ze op hun facebook site alle negatieve reviews steeds weg en laten er 5 gouden s... Toon meer
Icedeals
Heel slecht verkoper ga er niks van kopen ze reageren nergens op En ze weten wat je koopt kun je bijna niet terugsturen , want retour moet helemaal naar China en dat kost veel geld soms meer dan wat... Toon meer
Zie ervaringen van anderen met dit bedrijf / product Exact gelijk. Ik ben niet van plan hiervoor nog enige kosten te maken. Ga ze aanbieden dat zij product bij mij ,op hun kosten, laten ophalen en... Toon meer
Bestaat dit"bedrijf" nog steeds??
Bestaat dit"bedrijf" nog steeds??
Mensen koop hier niet!
Fijn bedrijf wel betaald nooit gekregen…
Fijn bedrijf wel betaald nooit gekregen en op mails wordt niet gereageerd.Dit bedrijf lost het niet op riekt naar oplichting.
Ze gaan nog steeds door met oplichten
Omdat ik zie dat ze maar gewoon doorgaan, plaats ik hier weer de gegevens van dit malafide bedrijf. Doe er je voordeel snel mee want trustpilot verwijderd ivm AVG deze gegevens snel.
KVK-nummer: 87762633
Eenmanszaak
Hoofdvestiging
Vestigingsnummer: 000053659260
Toets dit KVK nummer in op de website van de KVK en je komt achter hun adres
Ik heb een bestelling geplaatst 5…
Ik heb een bestelling geplaatst 5 maanden geleden ik heb meerdere keeren icedeals aan geschreven maar nog steeds niet mijn product mijn geld trug kan ook niet om dat ze niet meer met het bedrijf samen werken Nu kan ik weer wachten op vezending van mijn product voor de 5 keer ik bestel hier nooit meer Wat een ….. bedrijf 😡😡😡😡😡😡
Na 4 maanden mn geld terug
Na 4 maanden eindelijk mn geld teruggestort gekregen, ze werden er denk ik moe van dat ik elke dag een mail stuurde met”ik wil mijn geld terug”😂
Icedeals is een oplichter
Klopt niets van deze verkoper. Annulering, een paar minuten na de bestelling, werd niet geaccepteerd omdat de zending al weg gestuurd was. Nu een paar weken verder is de verzending mis gegaan, moet ik opnieuw mijn verzend gegevens verstrekken en is er een retour track en trace aan gemaakt op een postbus.
Advokaat via mijn rechthulp verzekering in de hand genomen.
Er toch ingelopen. Ondanks waarschuwingen.toch bij dit bedrijf bestelt.dezelfde ervaringen als bij andere
Ga ze aanbieden dat zij product bij mij ,op hun kosten, laten ophalen en zal credit mij. Verzoeken betaling te late terugdraaien.
Verder hierover Klacht te laten indienen bij AFM. Dit is m.i. oplichterij.8
Afwachten.
Mijn ervaring met Icedeals.
Mijn ervaring met Icedeals.
Ik kocht ( helaas ) een accu hogedrukspuit op 48 v bij deze site, echter toen hij binnenkwam bleek er geen lader en accu bij te zijn geleverd.
maar gelukkig stond er op de website een niet tevreden geld terug garantie. Dus deze gedownload echter bleek alleen ene adres in China vermeld en moest er 29 euro retourkosten voor betaald worden om 50 euro terug te krijgen
Na een mailtje waar het retour naar toe moest bleek dat ondanks dat Icedeals in europa actief is geen retour zendingen naar China te accepteren. Dus eigenlijk is er geen ontvangstadres want waarschijnlijk alleen bedoeld om opsturen te voorkomen.
Men geeft aan dat de accu er niet bij hoort , dit blijkt niet uit de advertentie waar een machine compleet met accu en oplader getoond wordt en er niet vermeld wordt dat en geen accu bij zit.
Later biedt men aan deze voor 10 euro op te sturen.
Tevens enkele mails later waarin ik waarin ik hen wijs op de niet tevreden geld terug garantie waar men mee schermt wordt aangeboden 20% terug te betalen met behoud van het gekocht , en wij er iemand anders blij mee kunnen maken , dat zal niet eenvoudig zijn lijkt me maar dit terzijde.
Nog enkele mails verder waarin ik aangeef dat dit niet echt netjes is, mede daar er meerdere ontbrekende accu's vermeld worden in andere reviews bij dezelfde hogedrukspuit kan ik niet anders concluderen dat hier sprake is van misleiding.
Hierna biedt men 30 % van het aankoopbedrag te vergoeden en wijst men weer op de retour procedure.
Dus mensen , koop hier niks want deze site is bagger . Het apparaat kan de vuilnisbak in en weer hard leergeld betaald .
Ik heb nog wel een tip voor deze club , nl een nieuwe slogan
" Icedeals een ijskoude ervaring "
Zeer slechte ervaring
Beste mensen, svp ga NOOIT in zee met deze organisatie. Je bestelt dingen, die niet zijn zoals je deze besteld had. Retourneren moet naar China, kosten, kosten!!!!!
In maart een bestelling gedaan maar…
In maart een bestelling gedaan maar nooit ontvangen. Ook geen geld terug gekregen. Oplichters!
Aankoop bij Icedeals
Heel slecht verkoper ga er niks van kopen ze reageren nergens op
En ze weten wat je koopt kun je bijna niet terugsturen , want retour moet helemaal naar China en dat kost veel geld soms meer dan wat je hebt betaald voor je product dus pasop geen zaaken doen met deze lui .
Bedriegers! Geen duidelijkheid op de site
Ik heb bij icedeals een elektrische hogedrukreiniger besteld.
Ten eerste moest ik al bijna een maand wachten tot het binnen was ipv de ongeveer 2 weken zoals op de site stond. Eergisteren heb ik het binnen gekregen en tot mijn verbqzing zit er geen accu en oplader bij!!
Ik heb meteen gemaild want hier kan ik natuurlijk niets mee!!
Ik kreeg later een reactie terug dat het beschreven staat op de site dat het er niet bij geleverd wordt, maar ik kan dat nergens vinden!
Dus weer een bericht gestuurd en nu krijg ik als reactie dat ik zelf er een accu bij kan kopen en dat dat overal kan, maar dat zij niet weten waar...
Heel bijzonder!
Ook als ik het pakket wil retourneren, moet ik het terugsturen naar China!!!
Natuurlijk met ontzettend hoge verzendkosten!!
Slechte service!
Ze proberen zo de goedgelovige consumenten te bedriegen!
Makkelijk geld verdienen over de rug van anderen!!!
Na 3 maanden nog steeds geen…
Na 3 maanden nog steeds geen bestelling, meerdere keren gemaild en gevraagd om mijn geld terug te storten. Helaas niks meer gehoord.
Elektrische hogedrukspuit niet compleet
Ik had een elektrisché hogedrukspuit besteld en betaald. Na geruime tijd ontving ik een doos met inhoud. Anders dan op de afbeeldingen op hun site zat er geen accu bij zodat je de spuit niet kunt gebruiken. Volgens de firma is dit normaal; je zou de accu apart moeten bestellen. Dit staat nergens vermeld. Heel slecht vind ik.
Heren schoenen
Heren schoenen besteld binnen 2 weken binnen gekregen
Mijn vriend vind ze echt fantastisch zitten dus gelijk nog een paar besteld 👌🏻
Bedankt voor de waarschuwing
Bedankt voor de waarschuwing! Ik check tegenwoordig eerst de beoordelingen, zoveel oplichting!!!
Dropshippers..
Dropshippers... als je de gegevens wilt kun je via KVK zoeken op VS commerce en voor 2,95 de uitreksel kopen hier staan alle gegevens op van de mafklapper.
Vaak is het zo als iets er uit ziet wat…
Vaak is het zo als iets er uit ziet wat eigenlijk te mooi is om waar te zijn super is en zijn geld 10 keer waard is dat er iets aan de hand is dat is dus ook zo oplichterij zoals je kan lezen. Verdomd jammer ik zoek nl zoiets als deze hogedrukspuit. ……….TIPS………
…….WELKOM…….
Groetjes Paul pol Dishoek
Ik ben verbaasd dat deze site nog…
Ik ben verbaasd dat deze site nog bestaat.Zo veel mensen zijn opgelicht.Politie hoort betroken te zijn met deze pure oplichterij.Niet normal dit.Deze mensen horen in gevangenis.Iederen die opgelicht is bel politie en Kamer van koophandel.Dan pas gaan ze iets doen.Hufters.
In maart besteld
In maart besteld, nooit wat aangekregen. Je wordt aan het lijntje gehouden met computerbot als je mailt. Geld retour wordt niet op gereageerd, oplichters!