Icedeals

Heel slecht verkoper ga er niks van kopen ze reageren nergens op En ze weten wat je koopt kun je bijna niet terugsturen , want retour moet helemaal naar China en dat kost veel geld soms meer dan wat... Toon meer

Klopt niets van deze verkoper. Annulering, een paar minuten na de bestelling, werd niet geaccepteerd omdat de zending al weg gestuurd was. Nu een paar weken verder is de verzending mis gegaan, moet... Toon meer

Zie ervaringen van anderen met dit bedrijf / product Exact gelijk. Ik ben niet van plan hiervoor nog enige kosten te maken. Ga ze aanbieden dat zij product bij mij ,op hun kosten, laten ophalen en... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Plastic zooi.

Levering van de laarsjes blijkt helemaal niet dat te zijn, wat je op de foto,s in de website ziet. Zou een leren laars zijn met dikke zool en met bont gevoerd. Het is een plastic geval met bijna geen voering en dunne plastic zool. Wat een oplichting is dit. En ho maar dat je kontakt krijgt, gewoon een robot. Natuurlijk ook stom van mezelf dat ik er in ben getuind. Maar schandalig dat een gerenomeerd bedrijf als Klarna met dit soort bedrijven in zee gaat en meewerkt aan deze oplichtings praktijken. Misschien vind ik dat nog wel het ergste. Wie moet je nog vertrouwen.

21 november 2023

Niet bestellen bij Icedeals, oplichtpraktijken!

Niet bestellen bij Icedeals, oplichtpraktijken! Zo jammer dat ik deze revieuws over Icedeals nu pas lees. Zo stom dat ik bij hen heb besteld.

Maatvoering/kwaliteit beneden peil. Blijkt uit China te komen, waar ik ook retour gefrankeerd naar toe moet retourneren. Kosten daarvoor zijn 26,-- euro.....

Gemaild met Icedeals die aangeven dat alleen dat retouradres mogelijk is en dat ik anders produkt mag houden en een terugbetaling van 7,48 euro ontvang.

Ik geef aan dat ik wil retourneren binnen Nederland en geld terug wens te ontvangen maar ik krijg te horen dat dat niet mogelijk is.

Inmiddels heb ik 7,48 euro ontvangen en blijft 22,47 euro over wat ik moet betalen.

Wat mij het meest steekt dat ik het oplichting en onrechtvaardig vind, en dat ik zelf niet eerst betrouwbaarheid heb gechecked. En doordat je via KLARNA kon betalen ben ik er denk ik ook vanuit gegaan dat het een betrouwbaar adres is.....

9 november 2023

Oplichters eerste klas!

Oplichters.Maatvoering klopt totaal niet.Terugsturen kan niet ,alleen als je in China woont.Zeggen ze:Dan maak je er maar iemand anders blij mee.Maar naar mijn geld kan ik fluiten.Alsof alles nog niet duur genoeg is.Nu begrijp ik waarom ik het retourformulier niet kan downloaden.Allemaal FAKE!!

15 november 2023

Nooit iets kopen van Icedeals.

Wat hier wordt verteld op Trustpilot klopt wel oplichters.
Het product werkt niet. En Retour zenden naar China €61 is duurder dan het product zelf €25. Het gaat niet om een Hoog bedrag maar als zij er 1.000,000 van verkopen dan, is dat lekker verdien voor hun. Dus 1x en nooit meer bij Icedeals iets kopen. Door geven aan je volgers op je Social media..

15 november 2023

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Pakket niet ontvangen , al paar keer mail gestuurd krijg je een standaard briefje terug.
Blijkt het bestelde ook nog uit China te komen ( Ali) had ik deze reviews maar eerst gelezen. Ben nu 29,95 kwijt. Ruikt naar oplichting

10 november 2023

Ik had 2 beha's besteld

Ik had 2 beha's besteld, toen ik erachter kwam dat het chinese zooi was geprobeerd te annuleren , no way mogelijk !
Toen het pakket geweigerd aan de de deur
en nu moet ik gaan betalen van Klarna

Gaat dus mooi niet door ik onderneem actie

10 november 2023

Ik ben opgelicht door icedeals

Ik heb een brief van hun waarin duidelijk vermeld staat dat de terugstuur kosten voor hun zijn.ik ga naar het postkantoor en zei zeggen dat ik 26 euro moet betalen om het terug te sturen. Wat een oplichters bende.

27 oktober 2023

OPLICHTERS OPLICHTERS

Koop hier niks. Dit zijn oplichters. Zij bestellen in china, waar het artikel dat je koopt veel goedkoper is. En past het niet of als het kapot is moet je het terug sturen naar China wat meer kost dan het artikel. Bellen kan je niet en als je mailtje krijg je een standaard antwoord terug.
Ik heb het terug gestuurd en mijn geld nog niet terug. Smerige oplichters zijn het. Je denkt dat je goedkoop koopt maar dat is dus niet waar.
DUS KOOP HIER NIKS

5 oktober 2023

Absoluut niet tevreden

Absoluut niet tevreden. Voor mijn hond een onverwoestbare een besteld, maar helaas binnen 15 minuten kapot. Contact opgenomen, snelle reactie terug, maar wat voor een. Ik kon 25% van het aankoopbedrag terug krijgen en de eenden houden. Ik had er 2 besteld voor +/- 30 euro, dat wil dan zeggen dat ik 7.50 terug zou krijgen en 22,50 in de prullenbak kon gooien. Kon het niet meer aan de hond geven. Wilde ze retourneren, maar op het retourformulier staat dat de producten geen gebruikerssporen mag hebben en ook niet beschadigd mag zijn. Dus, heb de eend natuurlijk aan mijn hond gegeven. Dus ook al geen optie. Nu heb ik 1 eend, die al kapot is en 1 nog in de verpakking, misschien komt er ooit een hond voorbij die ik die eend kan geven. Ik ga bij icedeals absoluut niet meer bestellen. Gr. Marianne

2 oktober 2023

Indien u besteld bij ICEDEALS

Indien u besteld bij ICEDEALS.

Lees onderstaande eens aub.

Beste,

Neen, een Nederlandse webshop mag niet eisen van u dat u het artikel terugstuurt naar China. Zij kunnen dit enkel vragen wanneer zij voor de kosten van retour instaan. Indien u zelf voor de retourkosten moet betalen, mogen zij dit niet eisen.

Met vriendelijke groeten,

1060 Brussel
T: +32 2 542 33 46

16 augustus 2023

Koop hier niets!!!!

Koop hier niets!!!!! Heb iets besteld, ondanks grotere maat, toch veeeel te klein en wil dit retourneren: meer dan € 12,50 verzendkosten naar China! Heb 2 x n mail hierover en krijg een standaard antwoord met tekst wat echt nergens over gaat! Klarna gaat met zo n bedrijf in zee??? Ik ben zeeeer ontevreden!

10 oktober 2023

Oplichters oplichters

Oplichters oplichters
En grote bedrijf Klarna gaat met hun in zee,snap dat niet.
Iets gekocht bij icedeals product totaal niet goed,wil het terugsturen moet naar China kosten 12,50 euro,en pakket komt niet aan,wat ik al verwacht had.Nu 12,50 euro betaald voor de verzendkosten en 69,95 voor het pakket en heb niets.
Totale oplichterij snap niet dat dit nog mogelijk is,oppakken die gasten en nooit weer vrij laten.

8 oktober 2023

Bestelling nooit ontvangen

Hetgeen wat ik bestelde is nooit toegekomen bij mij. Doordat ik al wat “trust issues” had bij mijn bestelling had ik gekozen voor achteraf te betalen. Mij er heel hard van beklaagd… Ik volgde mijn bestelling via de trackingscode die ik ontvangen had en daarop zag ik dat mijn bestelling afgeleverd was (wat dus niet het geval was). Ik mailde naar Icedeals en ze verzekerden me dat ik me voorlopig nergens zorgen om moest maken en dat ze gingen sturen naar de post. Ondertussen kreeg ik een eerste betalingsherinnering, ik stuurde Icedeals opnieuw. Hun antwoord nog steeds hetzelfde, ze waren ermee bezig en ik moest nog geen betaling uitvoeren. Bij de tweede betalingsherinnering stuurde ik opnieuw, ik ontving hetzelfde antwoord. Bij de laatste betalingsherinnering stuurde ik hen opnieuw dat ik me zorgen maakte, dan kwamen ze met de “compromis” dat ik 30% korting kreeg (op een pakketje die ik niet had ontvangen). Natuurlijk was ik hiermee niet akkoord en dit antwoordde ik ook. Na deze mail heb ik geen antwoord meer van hen gekregen. Na meerdere pogingen, nooit een antwoord ontvangen. Ondertussen had ik een mail gekregen van het incasso bureau. Hen ook de situatie uitgelegd, maar zij konden me hierbij niet helpen. Ik moest het oplossen met Icedeals maar het was hun woord tegen het mijne. Het oplossen was ook niet mogelijk want ik kreeg geen antwoord meer. Ik heb uiteindelijk €90 moeten betaling voor een bestelling van €40 die ik nooit heb ontvangen, schandalig.

26 juni 2023

Net als zoveel mensen hier ook ik ben…

Net als zoveel mensen hier ook ik ben er ingetrapt met de smoes niet goed mag het binnen 14 dagen retour dus een dongel besteld van 50€ en nu ik hem retour sturen wil kost dat mij ook nog 20€ ik had de optie om met klarena te betalen toen het pakje binnen was heb ik dat gedaan maar hij werkt niet op een autoradio vanaf fabriek stond er niet bij jammer dit weer.

1 september 2023

OPGEPAST DROPSHIPPERS!!

Het product wat ik besteld had was te klein!! Heb netjes de maattabel aangehouden die ze handhaven op hun site. Na ontvangst wilde ik het retour doen,moest dan even het retourformulier downloaden was het advies. Daar stond dat het naar CHINA retour moet wat dus meer koste dan het artikel wat ik besteld had. Terwijl op de hele site niet wordt gesproken over retour China. Heb gemaild naar klantenservice en die antwoorde in het nederlands dat het echt alleen naar China kon worden gestuurd. Voel me GIGANTISCH OPGELICHT,want ICE DEALS oogt als een nederlandse webshop wordt aangeduid met icedeals.nl maar het zijn dus gewoon ordinaire dropshippers die het via China heel goedkoop inkopen en voor dik 3 dubbele of meer weer verkopen. Helaas ben ik erin getrapt omdat ik dacht dat het dus een nederlandse webshop was. Voor ik nu wat bestel ga ik eerst op zoek na reviews en vooral kijken als het retour mag/kan dan waar het naar toe moet.
ADVIES KOOP HIER NIET!!!!!

28 september 2023

De maten kloppen totaal niet

De maten kloppen totaal niet. Het retouradres vind ik raar. Bijna bij de derde flat linksachter aanbellen zoiets en uit de reviews merk ik dat terugsturen totaal geen zin heeft. Had ik inderdaad de reviews maar gelezen. Ik werd door n betrouwbare site doorgelinkt met een aanbod. Trapte erin

21 september 2023

Oplichters !

Oplichters !! Je kunt niets retourneren!! Alleen als je 20 euro gaat betalen om het na china terug te sturen. Ook halen ze op hun facebook site alle negatieve reviews steeds weg en laten er 5 gouden sterren staan met zogenaamd 2500 fantastische review s die nergens terug te lezen zijn. Allemaal nep grote oplichter s zijn het. Zeer slecht die icedeals website.

1 september 2023