Oplichters !! Je kunt niets retourneren!! Alleen als je 20 euro gaat betalen om het na china terug te sturen. Ook halen ze op hun facebook site alle negatieve reviews steeds weg en laten er 5 gouden s... Toon meer
Icedeals
Heel slecht verkoper ga er niks van kopen ze reageren nergens op En ze weten wat je koopt kun je bijna niet terugsturen , want retour moet helemaal naar China en dat kost veel geld soms meer dan wat... Toon meer
Klopt niets van deze verkoper. Annulering, een paar minuten na de bestelling, werd niet geaccepteerd omdat de zending al weg gestuurd was. Nu een paar weken verder is de verzending mis gegaan, moet... Toon meer
Zie ervaringen van anderen met dit bedrijf / product Exact gelijk. Ik ben niet van plan hiervoor nog enige kosten te maken. Ga ze aanbieden dat zij product bij mij ,op hun kosten, laten ophalen en... Toon meer
Bestelling nooit aangekomen ...
Heb 2 broeken besteld deze zijn nooit aangekomen . Nu heb ik gemaild hebben ze mij inplaats van €29.99 hebben ze mij €8,95 over gemaakt . Ik wil mijn geld terug . Nu zeggen ze steeds dat het in behandeling is . Maar het duurt nu al 2 maanden . Zo ga je niet met klanten om .
Een ster teveel.
Een ster teveel.
Helaas van een mooie site.
Indrukwekkend.
En vertrouwen.
Is daar een giga gat in geslagen.
De handel.
De manier van met omgang van klant.
Vertrouwen dat er van uit Nederland gehandeld wordt.
Je bestelt een artikel.
90 procent zeker.
Dat je niet krijgt wat je bestelt.
Retour kan.
Maar kost veel geld.
Het moet namelijk terug naar China.
Kosten tussen de €20 tot €50 euro.
Eigen rekening.
Dan de kosten van het artikel.
Ben je ook kwijt.
Staan ingeschreven bij KVK.
Op een post adres.
Ook achteraf betalen wordt een probleem.
Want zolang Klarna geen terug koppeling krijgt van de verkoper.
Kan Klarna niet of terug betalen.
Of moet dan geld gaan innen.
En wordt Klarna ook in diskrediet gebracht.
De handel heet drop chipping.
Iedereen kan zonder kennis de handel beginnen.
Jammer voor mensen met wel goede bedoelingen.
Ook een zwarte vlek voor de Chinese handel.
Ik zeg.
Koop bij een betrouwbaar bedrijf.
Amazon Bol .
Die geven garantie en vertrouwen.
Jammer icedeal.
Maar de handel die je drijft zet kwaad bloed.
En van trots kun je niet spreken.
Zeer slecht materiaal en duur
Zeer slecht materiaal en duur , stelle boeven maar er is een god boven Julie hoofd oplichters , rijk zullen jullie nooit worden .
Bh's besteld
Bh's besteld.
2 kopen 1 betalen.
Omdat ze gewoon niet lekker zaten wilde ik ze terugsturen.
Dus € 28 betalen om terug te sturen naar China!
Nou, dit wordt je zo onmogelijk gemaakt dat je ze van lieverlee maar betaald.
Schandalig bedrijf.
Niet eens telefonisch bereikbaar.
Mensen, KOOP NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT BIJ DIT BEDRIJF!!!!!!
Pure oplichting!!!
Pure oplichting dit bedrijf!!
De jeans besteld van 1+1 gratis voor €29.95
Wat er gestuurd word komt uit China, een goedkope dunne panty met jeansopdruk. Regelrechte schande dit product!
Lijkt totaal niet op wat je denkt te hebben besteld. Ja je kan het retourneren, moet dus naar China, verzendkosten €28
Leggings met bont besteld
Leggings met bont besteld, wat krijgen we leggings zonder bont. Pure oplichters zijn het bij icedeals.nl. heb 40%korting afgedwongen want opsturen kost nog meer. Klarna staat hier buiten maar zou wel even achter je oren krabben of je hiermee verder moet gaan met deze party.
ik ben nog steeds aan t mailen omdat ik…
ik ben nog steeds aan t mailen omdat ik nergens zie staan op de website dat het retour moet naar china!!!ik verdom het!!!jullie misleiden iedereen zijn jullie gek geworden ik heb een melding bij het acm gemaakt en klarna !!!mensen houd jullie geld in je zak pas op!!!!!!
zakkenvullers...................
In november 2023 een bestelling gedaan.
In november 2023 een bestelling gedaan.
Na 4 mails wordt je nog altijd aan het lijntje gehouden over de levering.
In gesprek met de logistieke partner, we zijn er mee bezig, het pakketje is onderweg……
Waardeloze firma, waarbij je niet eens telefonisch contact mee kan krijgen.
Geloof in Karma
Geloof in Karma! Jullie zijn de mensen die hard nodig hebben zijn aan het oplichten! We gaan een aangifte doen! Belachelijk
Ik hep mijn pakje trug gestuurd voor…
Ik hep mijn pakje trug gestuurd voor 26 € ook daar aan komen nog niks van mijn geld trug gezien 120 € is een schande
Schandalig wat je krijgt
Schandalig wat je krijgt, trekt helemaal niet op wat er op de site staat. Kan enkel naar China terugsturen met hoge kosten. Denk er niet aan. Heeft er iemand het adres in Nederland, dan stuur ik het daar naartoe. Hoe kan ik Klarna verwittigen dat ik dit niet wil betalen wegens misleiding van de klanten.
Zeer slecht
Zeer slecht! Na 6 weken eindelijk 2 bestelde broeken gekregen. Het lijk niet eens op een broek. Eerder een panty. Bagger spul en terug sturen kan niet. Vette oplichting dit bedrijf!
zelfs 1 ster is te veel
zelfs 1 ster is te veel
schandalig ,.nl maar komt van china.
opgedrukte tekening van jeans
Pure oplichterij
Ik had gewatteerde jeansbroeken besteld, blijken het kousebroeken te zijn met opdruk van jeans. Heel slechte kwaliteit en geen jeans stof. Pure oplichting!
Retours kunnen enkel naar China gestuurd worden en kosten veel geld. Heb een korting van 25 % gekregen maar dit compenseert niets voor mij want ik kan de broeken niet dragen. Ice deals ....heel teleurstellend en ze leveren niet wat ze beloven.
oplichters die er zijn…
Echt de grootste oplichters die er zijn … product kan je niet terug sturen alleen met dure kosten naar China .. koop niks bij dit bedrijf want het zijn OPLICHTERS!!! Ik ben zelf genaaid met n tv antenne die niet werkt en 20 x mailen heeft geen nut
Zo slecht
Over vertrouwen gesproken. Ik moet die retour naar china zelf betalen. Weet u wel wat dit kost. Niet normaal. U verdient veel geld aan een product dat niet voldoet en u laat vervolgens de klant opdraaien voor de kosten voor de kosten van het retourneren naar Cina.
Dit gaat u een slechte review opleveren. Ik wens van u dan ook nooit geen email meer te ontvangen.
Oplichting
2 zgn jeansbroek besteld blijken het 2 dunne leggings te zijn v waardeloos materiaal. Je moet zelf opdraaien voor de retourkosten en wel naar China. Kosten 30 euro. Schandalig.
Fleece-jeans-leggings …
Fleece-jeans-leggings besteld en 29.95 betaald: ontvangen 2 superdunne zomer-legging! Totaal verkeerd product toegestuurd gekregen!
Klantenservice neemt geen enkele verantwoordelijkheid, zegt: stuur t retour op eigen kosten ( 30 euro) naar China, daarna wordt aankoopbedrag teruggestort. IK NOEM DIT OPLICHTING!
Ik had zwarte broeken besteld maar bij…
Ik had zwarte broeken besteld maar bij aankomst bleken het eerder donker grijze broeken te zijn en was het een totaal andere stof. Ik wou deze retour sturen tot ik na verbazing het retourformulier had gedownload kwam ik er achter dat ik ze retour moest sturen naar China, wat te veel kost vanuit België. Heb een mailtje gestuurd naar icedaels maar daar kreeg ik te horen dat dat hun retourbeleid en er niks kon aan veranderen juist een compensatie van 30% . Wat ben ik daar nu mee. Een Nederlandse site met een magazijn in China word niet duidelijk vermeld op de site. Nooit koop ik daar nog iets.
Jongens kijk uit met het bestellen want…
Jongens kijk uit met het bestellen want een gewaarschuwde mens telt voor 2.