Købte 2 flotte to go tumblere. Den ene fik pludseligt en flænge i sig, trods jeg havde fulgt anvisningerne med at den kun bør håndvaskes. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik sendt en ny allere... Toon meer
Virkelig sløj oplevelse. Det tog mere end en måned at få byttet et bælte købt i julegave til min datter. Kundeservice er heller ikke just hurtige til at svare - selvom de skriver 1-2 dage, så ærger m... Toon meer
Igennem mit barnebarn opdagede jeg IGEN. Hun ønskede et bælte med spændet i julegave. Bælte og spænde blev bestilt..... Men pga lang leveringstid nåede jeg at blive bekymret for, om denne hjemmesi... Toon meer
Super hurtig levering og mega lækre produkter hvor kvaliteten er i tip top. Man kan købe sine varerne med god samvittighed, og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Desuden blir' man helt glad nå... Toon meer
Kompagnistræde 16, 2.sal, 1208, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Super god kundeservice og hurtig svar når man henvender sig til dem☺️

Antwoord van IGEN
Jeg er super glad for min nye taske og der er hurtig levring

Jeg elsker IGEN!
God og klar kommunikation fra IGEN-teamet og super hurtig levering. Altid en god oplevelse at handle der.

Antwoord van IGEN
Ekstrem god kundeservice og deres produkter er mega god kvalitet!

Antwoord van IGEN
Hurtig levering og fantastiske produkter.
Super fedt at alle produkter er lavet af genanvendte materialer

Antwoord van IGEN
Alle burde købe noget hos igen
De giver den bedste service og alle deres produkter er pengene være
Tak for en fantastisk service, i giv mig da jeg havde problemer med Kortholderen ❤️

Antwoord van IGEN
Helt igennem Nice mennesker bag mærket. Jeg havde fået købt mig et bælte i den forkerte størrelse og måtte derfor skrive til dem. Jeg kom til at sende mit buckle med tilbage og ja, en masse fejl fra min side men de var simpelthen så Nice og hjalp mig virkelig. Klar anbefaling til alle jeg kender, og derudover nogle virkelig gode produkter!

Antwoord van IGEN
Dårlig kundeservice. De svarer til at starte med og så stopper de med at svare. Kvaliteten på taskerne er ligeledes ret tynd. Det koster 50kr at returnere, hvilket føles lidt sløjt når man ikke har chance for at vurdere kvaliteten før man har produktet i hånden. Vil ikke anbefale.

Antwoord van IGEN
God kvalitet af selve varen! God kundeservice og hurtig levering!!
Der er tænkt over indpakning under afsendelse, i forhold til firmaets principper om bæredygtighed 👏🏼

Antwoord van IGEN
Super god oplevelse, og jeg er helt vild med min mini shopper:)