Fina falskor och supersnabb leverans Flaskorna är jättefina. Leveransen var supersnabb: det skulle ta 1 vecka att få flaskorna med jag fick dem bara efter 1 dag. Mvh, Elena

Bedrijf heeft geantwoord
Behjälpliga, god kvalitet, leverans inom förväntad tid. Bra designer som hjälpte till med att få till våran logga i rätt färger. Beställde mjukisbyxor med teamlogga, mycket god kvalitet på både byxor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi på IGO Profil är experter på att trycka profilprodukter. I 80 år har vi varit övertygade om att företagspresenter och tryckta reklamprodukter hjälper företag att stärka sina varumärken. Vi förstår kraften i att ge och vi råder våra kunder att göra detsamma för deras kunder och anställda. I vårt breda sortiment finns det alltid något för alla. Vårt mål är att säkerställa att företag kan uttrycka sig enkelt och proffsigt genom personliga presenter. Och allt detta gör vi på ett personligt sätt, genom att guida dig genom processen steg för steg. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till via chatt, e-post eller telefon!
Richard Mortensens Vej 67A, DK-2300, Köpenhamn S, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Håller inte vad dom lovar samt otrevligt kundtjänst. Fått grejerna 1 vecks försent så ingen användning för dom.

Antwoord van IGO Profil
Fina falskor och supersnabb leverans
Mvh,
Elena

Antwoord van IGO Profil
Jättebra och kvalitativa produkter till ett bra pris.

Antwoord van IGO Profil
Produkten är utmärkt. Men de ökade priset längs vägen i diskussionen om min beställning för de hade räknat fel. Jag fick frågan och godkände. Men sen efteråt när jag fick fakturan var priset ännu högre för då säger de att det ökade priset jag godkände var exkl moms men det framgick inte alls i mailet så jag tog för givet att det var inkl moms då det redan tidigare i diskussionen hade framgått att jag är privatkund. Detta ledde till en lång diskussion där jag upplever att jag pratar med en vägg när jag hävdar att fakturan var flera tusen kronor mer än jag har godkännt. Det drar ner betyget till noll (men jag kan tyvärr inte välja noll stjärnor här). Avråder från att använda denna firma av detta skäl.

Antwoord van IGO Profil
Vi på Svenska Redskapsfabriken är väldigt nöjda med IGO som leverantör av merch till oss. Snabba på att svara i kundtjänst, enkla att handla ifrån och snabb leverans. Vi har handlat flera gånger från dem och är jättenöjda.

Superbra och smidigt! Beställt flera gånger och kommer fortsätta 👍🏼

Antwoord van IGO Profil
Beställde ett parti halstuber med egen logga, vi är såå nöjda med hela hanteringen, med varan samt den otroligt trevliga personalen som svarar väldigt snabbt. Rekommenderas!

Antwoord van IGO Profil
Är inte nöjd med hur mitt ärende hanterats och den slutprodukt som levererats då det misstämde med godkänt korrektur.
Hade ordervärdet varit högre hade jag gått vidare med detta.

Antwoord van IGO Profil
Bra hjälp vid första beställningen. Athos är en väldigt skön penna att skriva med och så fint med tryck på!

Antwoord van IGO Profil
Har bara positiva upplevelser av kundbemötande och produkter. Dock har det gjorts vissa försämringar avseende fördigställande av produkten, vilket jag även påpekat. Därav 4 * istället för 5.

Antwoord van IGO Profil
Mycket bra kundkontakt och fin service.
Snabb leverans och bra kommunikation.
Produkterna har bra kvalitet och därför har vi återkommit för att köpa dessa flera gånger.

Antwoord van IGO Profil
Lees meer over geverifieerde reviews.