Banner for IGO Profil

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fina falskor och supersnabb leverans Flaskorna är jättefina. Leveransen var supersnabb: det skulle ta 1 vecka att få flaskorna med jag fick dem bara efter 1 dag. Mvh, Elena

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi på Svenska Redskapsfabriken är väldigt nöjda med IGO som leverantör av merch till oss. Snabba på att svara i kundtjänst, enkla att handla ifrån och snabb leverans. Vi har handlat flera gånger från... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produkten är utmärkt. Men de ökade priset längs vägen i diskussionen om min beställning för de hade räknat fel. Jag fick frågan och godkände. Men sen efteråt när jag fick fakturan var priset ännu högr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behjälpliga, god kvalitet, leverans inom förväntad tid. Bra designer som hjälpte till med att få till våran logga i rätt färger. Beställde mjukisbyxor med teamlogga, mycket god kvalitet på både byxor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Promotieartikelenwinkel
  2. Promotieartikelen leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi på IGO Profil är experter på att trycka profilprodukter. I 80 år har vi varit övertygade om att företagspresenter och tryckta reklamprodukter hjälper företag att stärka sina varumärken. Vi förstår kraften i att ge och vi råder våra kunder att göra detsamma för deras kunder och anställda. I vårt breda sortiment finns det alltid något för alla. Vårt mål är att säkerställa att företag kan uttrycka sig enkelt och proffsigt genom personliga presenter. Och allt detta gör vi på ett personligt sätt, genom att guida dig genom processen steg för steg. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till via chatt, e-post eller telefon!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Snabba leveranser bra bemötande

Bra produkter Bra bemötande och snabba leveranser.

11 februari 2025

Tack så mycket för recensionen!

Vi uppskattar att du tar dig tid att göra detta, eftersom det hjälper andra kunder som dig att hitta våra tjänster.

Customer support is great

Customer support is great, they answer all your questions!

6 februari 2025

Antwoord van IGO Profil

Thank you for taking the time to write a review! Your comments mean a lot to us, since we always evaluate our order process after hearing from our customers.

Have a wonderful day!

Best,
IGO Profil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb hantering och personlig kontakt…

Snabb hantering och personlig kontakt som hjälpte till med tryckfrågan.

10 januari 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidig beställning och bra återkoppling…

Smidig beställning och bra återkoppling kring hur trycket skulle bli.

9 januari 2025

Snabb leverans, bra produkt

2 januari 2025

Tack för din recension!

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela upplevelsen du hade när du handlade med oss!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställde 150 st vattenflaskor…

Beställde 150 st vattenflaskor aluminium Tyvärr var 30 st (24 st röda och 6 st svarta) buckliga och repiga. Har efterfrågat rejlamation, men ingen respons ännu.
Hade hoppats på snabbt svar och lösning…

17 december 2024

Kära Hörnefors IF.
Tack för din feedback.

Som kommunicerats i autosvaret via e-post och i telefonsvararen vid kontakt, var vi stängda från 23 december till 1 januari.

Att hitta bra lösningar på klagomål är högsta prioritet, och lyckligtvis hittade vi tillsammans en lösning när vi var tillbaka efter julledigheten.

Nya flaskor har producerats och är redan på väg till dig.

Vi hoppas att du är nöjd och ser fram emot att hjälpa dig igen med framtida beställningar.

Vänlig hälsning

Snabbt och enkelt

13 december 2024

Antwoord van IGO Profil

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

Dina kommentarer betyder mycket för oss, eftersom vi alltid utvärderar vår beställningsprocess efter att ha hört från våra kunder.

Snabb personlig kontakt.

11 december 2024

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nja!

Vid beställning valde jag tryck runt hela flaskan, vilket även visades visuellt.
Vid godkännande/korr hade IGO valt ett stående tryck på ryggen av flaskan. Antog att de ändrat av någon anledning och godkände detta. Tog för givet att IGO då skulle justera tryckkostnaden. Till min förvåning debiterar IGO ändå för "tryck runt hela"... en diff på c:a 700 kr på 50 flaskor (samma stolek påbtrycket). Detta ska man som kund, enl IGO, själv ha koll på. Fö bra flaska o fint tryck, men kass service…

11 december 2024

Antwoord van IGO Profil

Tack för din recension och feedback.

Vi beklagar att den levererade produkten inte levde upp till dina förväntningar.

På vår hemsida har vi funktionen "Logo View" där du kan ladda upp din logotyp och se en automatiskt genererad visning av logotypen på de flesta av produkterna, och verktyget är tänkt som inspiration för dig som kund.

Vid beställning av produkter med tryck får du alltid ett digitalt tryckprov för godkännande innan produktion. Det digitala tryckprovet är gjort av en av våra grafiker och kommer att vara en bild av produkten med din logotyp/valt tryck på, på den plats du har valt vid beställning. Den grafiska formgivaren har placerat logotypen utifrån mått och kravspecifikationer som tryckeriet tillhandahållit, och det kommer att vara det godkända digitala tryckprovet som kommer att användas som mall under produktionen.

Som vi förstår det är den levererade produkten identisk med det godkända digitaltrycksprovet, och det finns därför ingen grund för att göra en reklamation.

Självklart är du varmt välkommen att kontakta oss för råd och vägledning om du beställer igen en annan gång, så att vi tillsammans kan se till att den levererade produkten lever upp till dina förväntningar.

Vänlig hälsning

Exceeded my expectations

Exceeded my expectations. Very satisfied with the quality.

6 december 2024

Antwoord van IGO Profil

Thank you so much for the review!

We appreciate you taking the time to do this, since it helps other customers like you find our service.

Have a wonderful day!

Best,
IGO Profil

Snabb och tydlig hjälp

Snabb och tydlig hjälp, snabb leverans och bra varor.

5 december 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabba leveranser och bra grejer

Snabba leveranser och bra grejer. Beställde återigen Visselpipor till event och precis lika bra denna gång, fast ännu billigare :-)

20 november 2024

Antwoord van IGO Profil

Tack för det positiva omdömet!

Vi skulle inte vara här utan kunder som dig, så kommentarerna är mycket uppskattade!

Ha en bra dag!

Mycket nöjd

Bra kvalitet, trevligt bemötande, snabb leverans.

7 november 2024

Snabb och bra service!

Snabb och bra service!
Trevlig kontakt (ny leverantör för oss)
Lite problem med delar av leveransen som dock löstes snabbt och smidigt.

6 november 2024

Tack för din recension!

Vi förbättrar vår service genom att utvärdera vårt arbete efter varje recension vi får, och du hjälper oss att göra det!

Vi ser fram emot att göra affärer med dig igen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Funkade bra allting, snabb leverans, bra produkter.

7 november 2024

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket snabb leverans men färgprovet…

Mycket snabb leverans men färgprovet stämde in nte riktigt med verkligheten

25 oktober 2024

Hej Karin.

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar mycket feedback från våra kunder!

På vår webbsida erbjuder vi att beställa ett varuprov på produkten, vilket vi alltid skulle rekommendera om det är mycket viktigt att matcha en specifik produktfärg.

Om du har några frågor angående denna specifika beställning eller framtida beställningar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig mer än gärna.

Bästa hälsningar

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Otroligt dålig kundservice

Otroligt dålig kundservice, känns inte som ett seriöst bolag. Våra produkter vi skulle ha till event var snedtryckta och vi fick ingen kompensation alls.

17 oktober 2024

Hej CJ,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.

Vi strävar alltid efter att uppfylla höga kvalitetskrav och naturligtvis våra kunders förväntningar.

Som vi anger i våra allmänna villkor, liksom vi har kommunicerat till dig, behöver vi ibland få tillbaka varorna för att kunna granska dem. När reklamationen har bekräftats kommer vi att erbjuda antingen rabatt eller att trycka nya produkter.

Om du inte är nöjd med de föreslagna lösningarna på ditt klagomål, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi är alltid redo att hitta lämpliga lösningar för våra kunder.

Vänliga hälsningar

Bra och trevlig kundtjänst

Bra och trevlig kundtjänst. Mycket hjälpsamma

30 september 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dem är snabbt,min beställning är samma…

Dem är snabbt,min beställning är samma som på bilden!Jag beställde igen!Tack

16 september 2024

Hjälpsammhet

Det var ju lite problem med att Ni lade in fel leverans och faktura address. Men ni löste det snabbt och smidigt. Värdefullt!

2 september 2024

Tack för din recension!

Vi ser fram emot att göra affärer med dig igen!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.