Prachtige cx5 gekocht bij Pierre Mazda Heerhugowaard. Geweldig geholpen door verkoopadviseur Hans den Duijn Een goede inruilprijs gekregen. Zeer tevreden over dit bedrijf, een aanrader om hier een oc... Toon meer
Plezierig rijdende auto Goed afgewerkt interieur. Soepele motor en soepel schakelend. Koersvast, ook bij sterke zijwind. Opmerkingen: Vanaf begin storing melding LDWS- en SBS/SCBS systeem. Aan opl... Toon meer
Ben al div jaren klant bij garage nooteboom in barendrecht en dik te vreden over de garage en zeker over de Mazda cx5.Zeker tot nu toe over de recent ge leverde automaat cx5.Rij de auto nu circa 6a7 w... Toon meer
Mazda van Sprundel was een goede dealer en garage. Nu is het overgenomen door Louwman. Laatste onderhoudsbeurt werd gevraagd of dat er een waardebepaling gemaakt mocht worden. Dat is gebeurd en w... Toon meer
Kouwe Hoek 8, 2741 PX, Waddinxveen, Nederland
Het is een fijne auto met nog een "ouderwetse" motor (Mazda CX-3 SKYACTIVE GT-M automaat) die met een gunstige verhouding vermogen en gewicht. Een echte tour auto met alle toeters en bellen. Ik heb hiervoor ruim 25 jaar Opel gereden, en mijn auto was er in onderhoud. Opel is de weg kwijt als merk maar ook in service bij garages. Geen feedback, hoor niets positiefs in mijn omgeving. Na 6 weken een Mazda heb ik geen problemen, verwacht dit ook niet bij een nieuwe auto. Een mooie auto en een prettige garagebedrijf, prima uitleg, vriendelijke medewerkers en goede service. IK hoop over een jaar of 5 nog zo positief ben.
Goede service en een super auto.
Mazda CX 5 overtreft alle verwachtingen.
Dit is eerste mazda die ik rij, maar kan hem aanbevelen.
Fijne auto en heerlijk met een automatische schakeling is de Mazda2 voor mij de ideale auto. Hoge instap, goede stoelen en 5 deurs. En laadruimte genoeg.
Reed jarenlang tot tevredenheid Honda CRV. Maar mijn Mazda2 rijdt veel pittiger en is voorzien van alle plezierige en nuttige opties. Vooral wendbaarheid, kleine draaicirkel, parkeersouplesse en zitcomfort zijn verbluffend. En de mooiste kleur rood metallic!! En lekker lagere kosten wegenbelasting, verzekering en benzine! Kortom, super tevreden!
Geweldig fijn garagebedrijf. Behulpzame en kundige verkopers. duidelijke afspraken, zowel aflevering als onderhoud. Aanrader !
Je rijd in een auto die overeen komt met een cx-5.
Hij is licht van uitvoering maar stuurd als een grote.
Goede service en kwaliteit, voldoet ruim aan de verwachtingen.
Hele fijne auto.
Zaterdag 2 juni reed ik van Heerlen naar Uden. (150 km)
Het was een voorspoedige reis en parkeerde de Mazda voor de deur.
Via de deurbel vernam ik dat de Mazda aan de voorkant "discoachtige" witte lichten produceert. Er was geen mogelijkheid de lichten te doven.
Pas toen de gele garage-auto kwam kon ik naar huis rijden. De man van de garage had dit nog nooit eerder meegemaakt.
Die lichten produceren waarschijnlijk veel energie want de man van de garage moest de accu opladen.
Mijn vraag: Waar is dat witte knipperende licht voor nodig?
Vriendelijke groet,
Hans Hermans Heerlen.

Antwoord van Mazda Nederland
goed geholpen, geen agressieve verkooppraat !
en een hele goede auto
We zijn uitgebreid geïnformeerd over de verschillende versies cx3. Voldoende tijd voor de proefrit. Ook de aflevering verliep prima. Gezamenlijk zijn de verschillende instellingen ingesteld.
Ben in april overgegaan van een Renault Megane naar de Mazda CX-3.
Vooral door 2.0 ltr. motor was dit een behoorlijk verschil in positieve zin.
Goede verkoper eerlijk geholpen goede service
Fijn geholpen!
In een fijn gesprek bij van Sprundel Mobiliteit een Mazda 2 aangeschaft.
goed ontvangen bij dealer Pierre geen mooie praatjes maar gewoon voorgelicht en goed ontvangen
Ik heb deze nog niet zo lang (1 mnd) maar het is heerlijke auto, rijdt lekker, krijg leuke reacties. Nee, blij dat ik deze gekozen heb en niet vergeten niets dan lof voor mijn dealer (garage Peeten te Baarlo)