Hulp in Huis Reviews

2,4

Je schrijft je in en je zit direct vast aan een contract, omdat zij zogenaamd een match voor je hebben. Binnen 4 dagen opgezegd, maar toch houden ze vol dat de wettelijke termijn van 14 dagen is... Toon meer

Ik heb een score in het midden gegeven omdat ik twee uitersten ervaren heb. Eerst eennlamdidaat die niet voldeed aan de wensen maar ook nog onbetrouwbaar bleek. Nadat iemand van ikwioeenwerkster... Toon meer

Geen goed woord over dit bedrijf- * jaren klant geweest * dienst opgezegd per mail * moest schijnbaar via het platform, facturen bleven komen * extreem klantonvriendelijke klantenservice d... Toon meer

1. Media en uitgeverijen

Een witte werkster gezocht? - Wij zoeken een geschikte witte werkster voor u! - Eén jaar lang garantie - Grootste aanbod van NL - Incl. administratie

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Omzeilen van de wet

Binnen 4 dagen opgezegd, maar toch houden ze vol dat de wettelijke termijn van 14 dagen is komen te vervallen.
Dit soort eigen voorwaarden in de kleine lettertjes mag niet. Ze overtreden hiermee de wet.
Gezien hun houding zal waarschijnlijk uitlopen op een rechtzaak.

Pas op voor deze oplichters, ze bedonderen je en smeren je iets aan door een geautomatiseerd systeem, die je voor zorgt dat je een zogenaamde match hebt. (Gaat om witte werkster)

26 september 2025

Beste Martijn/Anke,

Jammer dat je ontevreden bent. Alles over de werkwijze, het contract en het vervallen van het herroepingsrecht staat duidelijk vermeld bij inschrijving en in onze voorwaarden.

Heb je toch vragen? Neem gerust contact op, we kijken graag met je mee.

Snel hulp gevonden

Binnen twee maanden is er een geschikte schoonmaakster gevonden.

20 augustus 2025

Beste Dana,

Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat we binnen twee maanden een geschikte schoonmaakster voor je hebben gevonden. We wensen je veel tevredenheid met de samenwerking!

Team Hulp in Huis

Toen alles goed uitgelegd was, was alles snel en goed geregeld.

Toen alles goed uitgelegd was, was alles binnen twee weken geregeld. Heel fijn.

19 augustus 2025

Beste B,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat het binnen twee weken geregeld was. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken!

Team Hulp in Huis

Slechte ervaring - zeker geen abonnement waard

Slechte ervaring. De eerste werkster wilde geen kennismaking doen, maar meteen komen schoonmaken.
De tweede maakte telefonisch een goede indruk, maar de eerste schoonmaak beurt ging meteen fout: eerst midden in de nacht aangeven dat ze laat zou zijn, nieuwe afspraak gemaakt, en zij is nooit op komen dagen en geen enkel contact meer.
Echt niet de moeite waard als dienst.

1 september 2025

Beste Ivo,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

We begrijpen goed dat dit teleurstellend is. Gelukkig zien we dat je inmiddels opnieuw wilt zoeken naar een kandidaat. Dat zullen we uiteraard voor je in gang zetten. We doen ons best om een passende hulp voor je te vinden.

Mocht je specifieke voorkeuren of wensen hebben bij de nieuwe match, laat het ons gerust weten – dan houden we daar rekening mee.

Snelle oplossing

We hadden niet verwacht zo snel een goede hulp te vinden!

13 augustus 2025

Beste Charlotte,

Wat fijn om te lezen!
Daar doen we het voor. Bedankt voor je mooie feedback!

Team Hulp In Huis

Supersnelle service en duidelijke…

Supersnelle service en duidelijke informatie. Alleen is het allemaal digitaal, het enige "menselijke contact" was met de hulp die ons is toegewezen.

19 augustus 2025

Beste Jennifer,

Bedankt voor je positieve review en fijne feedback!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid en duidelijkheid van onze service. We begrijpen dat volledig digitaal contact soms wat afstandelijk kan voelen. Daarom zorgen we er juist voor dat je via je toegewezen hulpverlener persoonlijk contact hebt — daar draait het uiteindelijk om.

Als je nog verdere vragen of wensen hebt, staan we natuurlijk altijd voor je klaar!

Snel geholpen

Goed en snel betrouwbaar.

7 augustus 2025

Beste Ruda,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze service als goed, snel en betrouwbaar ervaart. We doen ons best om die kwaliteit te blijven leveren!

Team Hulp In Huis

Blijf weg van ´hulp in huis´.

Ik schrijf nooit reviews, maar hier zit iets principieels in. Ik wil dit delen met anderen. Ook omdat dat hulp in huis niet reageert op e-mails, maar wel reageert op reviews.
Wij hadden een zoekprofiel opgesteld, waarin een zeer duidelijke harde eis stond dat we op zoek waren naar een werkster met een christelijke identiteit. Binnen enkele minuten kreeg ik het eerste (automatische?) voorstel, die niet aan die eis voldeed. Vervolgens kreeg ik, direct na afwijzing kandidaat, meerdere nieuwe voorstellen. Die allemaal niet ingingen op deze harde eis. Van één kandidaat kreeg ik bij navraag nog wel een reactie. De stroom aan kandidaten bleef komen, zonder ophouden. Geen match geen dienst. Uiteindelijk gestopt met deze zinloze actie. Ook aan de hulp in huis aangegeven, dat er geen screening is op kandidaten. Nu is ook de berichten historie op mijn account verdwenen?? En ik kan het account niet meer verwijderen. Nu liggen er incasso brieven op de mat bij mijn ouders (92 jaar) van Bos Incasso. Zoek maar eens op Bos Incasso die varen er wel bij. Nu blijkt dat je na een automatisch voorstel, direct vast dit aan het abonnement. Ga niet in zee met de ikzoekeenwittewerkster.nl! of alle andere varianten.

21 augustus 2025

Beste Henk,

De factuur is inmiddels ingetrokken en je hebt hier niet voor betaald. Hiermee hebben wij gereageerd op jouw klacht, en dit is ook doorgegeven aan het incassobureau.

We willen benadrukken dat wij uiteraard altijd klaarstaan voor onze klanten, maar het is daarbij wel belangrijk dat er tijdig contact met ons wordt opgenomen.

Team Hulp in Huis

Via jullie hebben we een hele goede…

Via jullie hebben we een hele goede werkster gekregen!

13 augustus 2025

Beste Candace,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen. We doen ons best om die kwaliteit te blijven leveren!

Goed

Goed, snel en gemakkelijk.

12 augustus 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je fijne reactie! We zijn blij dat je onze service als goed, snel en gemakkelijk ervaart. Dat is precies waar we naar streven!

Team Hulp In Huis

Helemaal tevreden hoe het tot nu toe is…

Helemaal tevreden hoe het tot nu toe is geregeld.

9 augustus 2025

Beste Dieperink,

Wat fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent met hoe alles tot nu toe is geregeld.
Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Ikzoekeenwittewerkster.nl

Meteen na 1 dag iemand gevonden

1 augustus 2025

Beste Astrid,

Bedankt voor je feedback!

Team Hulp In Huis

Geen zaken met dit bedrijf doen!

Geen goed woord over dit bedrijf-

* jaren klant geweest
* dienst opgezegd per mail
* moest schijnbaar via het platform, facturen bleven komen
* extreem klantonvriendelijke klantenservice die me het vel over het hoofd trekt om €30.

Gewoon geen begripvolle en eerlijke mensen waarmee ik in contact ben geweest.

Die €30 crediteren had ze uiteindelijk veel negatieve energie en slechte reviews bespaart. Ik plaats nooit slechte reviews alleen hoe ik bij dit bedrijf behandeld ben spant de kroon.

1 mei 2025

Beste Diego,

Bedankt voor je feedback.
Het spijt ons om te horen dat je de ervaring als zo negatief hebt ervaren. We nemen je feedback serieus en vinden het jammer dat het zo heeft moeten lopen.

We willen graag benadrukken dat we je in de loop der tijd meerdere kandidaten hebben voorgesteld, waarmee je ook een samenwerking van een jaar bent aangegaan. Daarnaast hebben we je bij herhaling uitgelegd hoe het opzegproces via het platform werkt, inclusief heldere instructies, zoals ook in onze voorwaarden staat vermeld.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als er toch facturen blijven komen na een opzegpoging per e-mail, maar ons systeem verwerkt opzeggingen uitsluitend via het platform om verwarring en fouten te voorkomen — iets wat we ook geprobeerd hebben duidelijk te maken in onze communicatie.

We hopen desondanks dat je in de toekomst met een beter gevoel op onze samenwerking kunt terugkijken. Mocht je het gesprek alsnog willen voortzetten, staan we daar uiteraard voor open.

Team Hulp In Huis

Het concept is fantastisch, waarmaken blijft een intensieve klus

Het concept is fantastisch. Bedenk dat de belofte in alle plaatsen van nederland te kunnen leveren te groot is. afgelegen dorpjes op het platteland zijn moeilijk bereikbaar voor mensen zonder auto. De kans dat vraag en aanbod op elkaar kunnen worden afgestemd is geringer omdat er simpelweg minder mensen wonen.
Daarnaast: het idee van de witte werkster is dat er eerlijk wordt verdiend en eerlijk wordt afgedragen. Dat idee kun je alleen maar waarmaken als er tenminste enige screening op het aanbod en de afhandeling wordt gedaan.

1 augustus 2025

Beste Mevr. Hedwig,

Bedankt voor je feedback! We begrijpen de uitdaging in afgelegen gebieden, maar doen ons best om ook daar een goede match te vinden. Wat betreft eerlijkheid en screening, dat blijft voor ons een belangrijke focus. We waarderen je input!

Team Hulp In Huis

Niet alleen moest ik €9 aan…

Niet alleen moest ik €9 aan aanvangskosten betalen maar toen de aangeboden werkster niet kwam opdagen moest ik nog een keer €20 betalen ook al gaf ik aan dat ik geen gebruik meer wensen te maken van hun diensten want ik had er geen vertrouwen meer in. Nu (na de slechte recensie)ruim een maand later komt men met het excuus dat de werkster gewoon afgebeld zou hebben en dat het terecht is dat ik die €20 moest betalen. Ik heb de organisatie aangegeven dat ze maar moeten controleren hoe het echt gegaan is, want er is niet afgebeld, en wij worden nu als leugenaar neergezet.

5 augustus 2025

Hallo Petra,

Zojuist heb ik telefonisch even contact gezocht om een en ander uit te spreken. uit uw mails en reviews blijkt namelijk dat er behoorlijk wat misverstanden bestaan omtrent de dienst die wij verlenen en de dienst die u verwacht.

De aanbetaling is inderdaad een gedeelte van de bemiddelingskosten, deze bedragen totaal €29,95. Zodra wij een kandidaat voorstellen betaald u dit bedrag. Vervolgens plant u een kennismaking en meestal gaat de hulp dan aan de slag.

Helaas is de kandidaat niet gestart, wij hebben nog geprobeerd om zonder bijkomende kosten een vervangen te zoeken, maar dat wilde u niet.

De hulp heeft bij ons aangegeven dat ze niet naar de kennismaking kon komen omdat haar kind van de fiets was gevallen. Volgens haar was u hiervan ook op de hoogte. Wij hebben daar begrip voor en vinden het jammer dat u haar geen tweede kans heeft gegeven voor een kennismaking.
U stelt vervolgens dat de hulp helemaal niet heeft afgezegd. Dit leidt tot een welles-nietes-situatie tussen u en de hulp, waarin wij geen partij kunnen zijn. Wij waren immers niet bij het gesprek aanwezig. De suggestie dat wij u als leugenaar neerzetten, is absoluut niet aan de orde.
Zoals ik ook in het telefoongesprek aangaf: wij kunnen geen “politieagent” spelen in dergelijke gevallen. Het is voor ons onmogelijk om vast te stellen wie in zo'n situatie de waarheid spreekt.

U geeft vervolgens aan dat de hulp helemaal niet heeft afgezegd. Vervolgens ontstaat er een welles nietes verhaal, tussen u en de hulp waar wij helemaal geen partij in kunnen zijn. Wij zijn er namelijk niet bij geweest, de opmerking dat u als leugenaar wordt neer gezet is absoluut niet wat er is voorgevallen.

Zoals ik al aangaf in het telefoongesprek, wij kunnen geen "politieagent" gaan spelen als er iets voorvalt tussen u en de hulp. Wij kunnen namelijk nooit achterhalen wie er de waarheid spreekt.

Wij waren liever op zoek gegaan naar een andere hulp maar dat wilt u dus zelf niet meer. De kosten die door ons in rekening zijn gebracht zijn dus voor de diensten welke wij als bedrijf hebben verleend en niet voor de dienstverlening van de hulp, die staat namelijk los van onze dienstverlening omdat de hulp hiervoor afzonderlijk een uurloon zou ontvangen als er gewerkt is.

Het aanbod om zonder verdere kosten een nieuwe kandidaat te zoeken blijft voorlopig nog wel even geldig, ze hopen wij u alsnog het gevoel te geven dat u waar heeft voor u geld ondanks dat u zelf vrijwillig afziet op dit moment van een vervangende kandidaat.

Als er nog vragen zijn kunt u altijd nog even contact opnemen.

Het team van ikzoekeenwittewerkster.nl
www.ikzoekeenwittewerkster.nl

Huishoudelijke hulp

Snel geholpen met een gemotiveerde

10 juli 2025

Beste Gerard,
Bedankt voor je positieve reactie – fijn om te horen dat je snel bent geholpen en tevreden bent met een gemotiveerde hulp! Daar doen we het voor. 😊

Laat het ons gerust weten als we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen!

Team Hulp In Huis

Wat uitdaging aan het begin, maar uiteindelijk een zeer goede werkster…

Uiteindelijk een zeer goede werkster gevonden.
De eerste 3 voorstellen, snel een persoon, maar zodra je vraagt voor een andere datum, hoor je langer niets meer. Eentje kon pas vanaf 17 uur, eentje zat al vol, eentje antwoorde niet meer. Ik had het al bijna opgegeven en ook een mail gestuurd hierover, maar weer geen antwoord. De 4de persoon (waar we een hoger uurloon hadden ingezet), was wel snel en goed en daarmee zijn we heel blij. Kortom, wat uitdagingen aan het begin, maar uiteindelijk is het goed gekomen.

10 juli 2025

Beste CWS,

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. We begrijpen dat het begin wat moeizaam verliep en waarderen je geduld in het proces. Het is fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is gekomen en dat je nu tevreden bent met de werkster.

We nemen je feedback serieus en blijven ons inzetten om onze communicatie en matching nog beter te laten verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen of aanpassingen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Team Hulp In Huis

Ik heb een score in het midden gegeven…

Ik heb een score in het midden gegeven omdat ik twee uitersten ervaren heb.
Eerst eennlamdidaat die niet voldeed aan de wensen maar ook nog onbetrouwbaar bleek. Nadat iemand van ikwioeenwerkster haar belde na een no-show bevestigde ze dat de kandidaat niet betrouwbaar overkomt. Fijne bevestiging maar ik zou willen dat daar de meerwaarde zit van het bedrijf om dit vooraf voor mij als klant te controleren.

Daarna een prima match ervaren met een volgende kandidaat. Vriendelijke, werkt door tot het af is (en krijgt daar ook naar betaalt).
Uiteindelijk dus helmbloem met de inzet van dit bedrijf.

11 juli 2025

Beste Jerry,

Bedankt voor je open en eerlijke review. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We waarderen je feedback hierover en nemen dit mee om onze selectie verder te verbeteren.

Fijn om te horen dat de tweede match goed bevalt en dat je nu tevreden bent met de hulp. Daar doen we het uiteindelijk voor. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen of wensen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Snel geholpen

12 juli 2025

Beste Coby,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles snel geregeld was en dat je tevreden bent met de hulp. We staan altijd voor je klaar als je nog vragen of wensen hebt.