Je schrijft je in en je zit direct vast aan een contract, omdat zij zogenaamd een match voor je hebben. Binnen 4 dagen opgezegd, maar toch houden ze vol dat de wettelijke termijn van 14 dagen is... Toon meer
Ik heb een score in het midden gegeven omdat ik twee uitersten ervaren heb. Eerst eennlamdidaat die niet voldeed aan de wensen maar ook nog onbetrouwbaar bleek. Nadat iemand van ikwioeenwerkster... Toon meer
Geen goed woord over dit bedrijf- * jaren klant geweest * dienst opgezegd per mail * moest schijnbaar via het platform, facturen bleven komen * extreem klantonvriendelijke klantenservice d... Toon meer
Een witte werkster gezocht? - Wij zoeken een geschikte witte werkster voor u! - Eén jaar lang garantie - Grootste aanbod van NL - Incl. administratie
Nijverheidstraat 5, 7511 JM, Enschede, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Binnen 4 dagen opgezegd, maar toch houden ze vol dat de wettelijke termijn van 14 dagen is komen te vervallen.
Dit soort eigen voorwaarden in de kleine lettertjes mag niet. Ze overtreden hiermee de wet.
Gezien hun houding zal waarschijnlijk uitlopen op een rechtzaak.
Pas op voor deze oplichters, ze bedonderen je en smeren je iets aan door een geautomatiseerd systeem, die je voor zorgt dat je een zogenaamde match hebt. (Gaat om witte werkster)

Antwoord van Hulp in Huis
Toen alles goed uitgelegd was, was alles binnen twee weken geregeld. Heel fijn.

Antwoord van Hulp in Huis
Slechte ervaring. De eerste werkster wilde geen kennismaking doen, maar meteen komen schoonmaken.
De tweede maakte telefonisch een goede indruk, maar de eerste schoonmaak beurt ging meteen fout: eerst midden in de nacht aangeven dat ze laat zou zijn, nieuwe afspraak gemaakt, en zij is nooit op komen dagen en geen enkel contact meer.
Echt niet de moeite waard als dienst.

Antwoord van Hulp in Huis
Supersnelle service en duidelijke informatie. Alleen is het allemaal digitaal, het enige "menselijke contact" was met de hulp die ons is toegewezen.

Antwoord van Hulp in Huis
Ik schrijf nooit reviews, maar hier zit iets principieels in. Ik wil dit delen met anderen. Ook omdat dat hulp in huis niet reageert op e-mails, maar wel reageert op reviews.
Wij hadden een zoekprofiel opgesteld, waarin een zeer duidelijke harde eis stond dat we op zoek waren naar een werkster met een christelijke identiteit. Binnen enkele minuten kreeg ik het eerste (automatische?) voorstel, die niet aan die eis voldeed. Vervolgens kreeg ik, direct na afwijzing kandidaat, meerdere nieuwe voorstellen. Die allemaal niet ingingen op deze harde eis. Van één kandidaat kreeg ik bij navraag nog wel een reactie. De stroom aan kandidaten bleef komen, zonder ophouden. Geen match geen dienst. Uiteindelijk gestopt met deze zinloze actie. Ook aan de hulp in huis aangegeven, dat er geen screening is op kandidaten. Nu is ook de berichten historie op mijn account verdwenen?? En ik kan het account niet meer verwijderen. Nu liggen er incasso brieven op de mat bij mijn ouders (92 jaar) van Bos Incasso. Zoek maar eens op Bos Incasso die varen er wel bij. Nu blijkt dat je na een automatisch voorstel, direct vast dit aan het abonnement. Ga niet in zee met de ikzoekeenwittewerkster.nl! of alle andere varianten.

Antwoord van Hulp in Huis
Via jullie hebben we een hele goede werkster gekregen!

Antwoord van Hulp in Huis
Helemaal tevreden hoe het tot nu toe is geregeld.

Antwoord van Hulp in Huis
Geen goed woord over dit bedrijf-
* jaren klant geweest
* dienst opgezegd per mail
* moest schijnbaar via het platform, facturen bleven komen
* extreem klantonvriendelijke klantenservice die me het vel over het hoofd trekt om €30.
Gewoon geen begripvolle en eerlijke mensen waarmee ik in contact ben geweest.
Die €30 crediteren had ze uiteindelijk veel negatieve energie en slechte reviews bespaart. Ik plaats nooit slechte reviews alleen hoe ik bij dit bedrijf behandeld ben spant de kroon.

Antwoord van Hulp in Huis
Het concept is fantastisch. Bedenk dat de belofte in alle plaatsen van nederland te kunnen leveren te groot is. afgelegen dorpjes op het platteland zijn moeilijk bereikbaar voor mensen zonder auto. De kans dat vraag en aanbod op elkaar kunnen worden afgestemd is geringer omdat er simpelweg minder mensen wonen.
Daarnaast: het idee van de witte werkster is dat er eerlijk wordt verdiend en eerlijk wordt afgedragen. Dat idee kun je alleen maar waarmaken als er tenminste enige screening op het aanbod en de afhandeling wordt gedaan.

Antwoord van Hulp in Huis
Niet alleen moest ik €9 aan aanvangskosten betalen maar toen de aangeboden werkster niet kwam opdagen moest ik nog een keer €20 betalen ook al gaf ik aan dat ik geen gebruik meer wensen te maken van hun diensten want ik had er geen vertrouwen meer in. Nu (na de slechte recensie)ruim een maand later komt men met het excuus dat de werkster gewoon afgebeld zou hebben en dat het terecht is dat ik die €20 moest betalen. Ik heb de organisatie aangegeven dat ze maar moeten controleren hoe het echt gegaan is, want er is niet afgebeld, en wij worden nu als leugenaar neergezet.

Antwoord van Hulp in Huis
Uiteindelijk een zeer goede werkster gevonden.
De eerste 3 voorstellen, snel een persoon, maar zodra je vraagt voor een andere datum, hoor je langer niets meer. Eentje kon pas vanaf 17 uur, eentje zat al vol, eentje antwoorde niet meer. Ik had het al bijna opgegeven en ook een mail gestuurd hierover, maar weer geen antwoord. De 4de persoon (waar we een hoger uurloon hadden ingezet), was wel snel en goed en daarmee zijn we heel blij. Kortom, wat uitdagingen aan het begin, maar uiteindelijk is het goed gekomen.

Antwoord van Hulp in Huis
Ik heb een score in het midden gegeven omdat ik twee uitersten ervaren heb.
Eerst eennlamdidaat die niet voldeed aan de wensen maar ook nog onbetrouwbaar bleek. Nadat iemand van ikwioeenwerkster haar belde na een no-show bevestigde ze dat de kandidaat niet betrouwbaar overkomt. Fijne bevestiging maar ik zou willen dat daar de meerwaarde zit van het bedrijf om dit vooraf voor mij als klant te controleren.
Daarna een prima match ervaren met een volgende kandidaat. Vriendelijke, werkt door tot het af is (en krijgt daar ook naar betaalt).
Uiteindelijk dus helmbloem met de inzet van dit bedrijf.