Het concept is fantastisch. Bedenk dat de belofte in alle plaatsen van nederland te kunnen leveren te groot is. afgelegen dorpjes op het platteland zijn moeilijk bereikbaar voor mensen zonder auto.... Toon meer
Je schrijft je in en je zit direct vast aan een contract, omdat zij zogenaamd een match voor je hebben. Binnen 4 dagen opgezegd, maar toch houden ze vol dat de wettelijke termijn van 14 dagen is... Toon meer
Ik heb een score in het midden gegeven omdat ik twee uitersten ervaren heb. Eerst eennlamdidaat die niet voldeed aan de wensen maar ook nog onbetrouwbaar bleek. Nadat iemand van ikwioeenwerkster... Toon meer
Geen goed woord over dit bedrijf- * jaren klant geweest * dienst opgezegd per mail * moest schijnbaar via het platform, facturen bleven komen * extreem klantonvriendelijke klantenservice d... Toon meer
Een witte werkster gezocht? - Wij zoeken een geschikte witte werkster voor u! - Eén jaar lang garantie - Grootste aanbod van NL - Incl. administratie
Nijverheidstraat 5, 7511 JM, Enschede, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel contact met een kandidaat, Toen zij niet kwam opdagen direct een volgende en daarbij ter compensatie een gratis maand.

Antwoord van Hulp in Huis
Er was snel een hulp gevonden. Het zou denk ik mooi zijn als je kunt kiezen uit 2 of drie maar je hebt maar 1 keuze

Antwoord van Hulp in Huis
Na een eerste mislukt contact is het dit keer uitstekendgegaan
De inzet van de organisatie was prima. Maar het was merkbaar dat jullie erg afhankelijk zijn van wie voor jullie werken. Het niet komen opdagen of onverwacht opzeggen is geen positieve reclame voor jullie organisatie.

Antwoord van Hulp in Huis
Ze sturen een dame (20 jaar, geen poets ervaring) zou in de buurt ook een klant hebben, dat was niet zo. , die veeel te laat op de kennismakingsgesprek kwam, beloofde beterschap op de eerste schoonmaakafspraak, wederom te laat. Mijn vertrouwen is dan weg, gewoon € 29,95 moeten betalen, reactie was wij hebben geen invloed op de kwaliteit van de hulp. Prutsers zijn het

Antwoord van Hulp in Huis
Snel een werkster gevonden. Voorwaarden en handelwijze duidelijk omschreven.
Ik ben geholpen bij mijn zoektocht naar een hulp in de huishouding. Op het moment dat er een hulp aan liet weten zijn zijn direct op zoek gegaan naar een andere hulp.
Ze houden en vinger aan de pols en geven tips om goed afspraken te maken met de hulp.
Dit bedrijf doet wat ze beloven. En gaan op zoek naar de juiste persoon.

Antwoord van Hulp in Huis
Na een teleurstellende ervaring ( niet op komen dagen ) kreeg ik heel snel weer een andere werkster toegewezen. Deze is nog maar 1 x geweest
,,ze heeft hard gewerkt maar deed er 4 uur over. .vorige hulpen waren binnen 3 uur klaar
Maar verder prettig en ik hoop dat het maandag 23 wat sneller kan
,zo'n nieuwe omgeving moet ze eerst even aan wennen misschien.
Ik kreeg een snelle match, , ging heel soepel, fijne samenwerking
kwalitatief zwakke schoonmaakster 'geleverd', 2e dame kwam niet opdagen voor de overeengekomen kennismaking en nu is er een schoonmaker aangekondigd, ik wil geen mannelijke schoonmaker.
al bij al ben ik niet zeer onder de indruk van jullie dienstverlening.

Antwoord van Hulp in Huis
Er is binnen een week gezorgd dat ik een prima en fijne hulp gekregen heb! Dank.
Er is snel iemand gevonden. Zij is eerst langs geweest om kennis te maken en nu eenmaal geweest en heeft uitstekend werk geleverd.
We waren al maanden op zoek naar een schoonmaakster over hun maar hadden niemand toegewezen gekregen. Toen kregen we plotseling een aanbod van een man die we niet hebben laten komen omdat we op dat moment in een situatie zaten waarin onze schoonouders er heel slecht aan toe waren en we geen tijd konden vinden. Dit bedrijf wilde er niets van weten en stuurde ons een rekening van 130 euro via een incassobedrijf. Wij hebben NOOIT enige service ontvangen en daarom is dit een absolute no go. Mensen zoek alsjeblieft hulp bij een ander bedrijf waar je niet bedrogen wordt. Hier wordt alleen gevraagd om te betalen. Service noch ondersteuning kan je hier verwachten en schoonmaakhulp hebben we ook niet. Je zult de kosten alleen moeten betalen.