Hulp in Huis Reviews

2,4

Het concept is fantastisch. Bedenk dat de belofte in alle plaatsen van nederland te kunnen leveren te groot is. afgelegen dorpjes op het platteland zijn moeilijk bereikbaar voor mensen zonder auto.... Toon meer

Je schrijft je in en je zit direct vast aan een contract, omdat zij zogenaamd een match voor je hebben. Binnen 4 dagen opgezegd, maar toch houden ze vol dat de wettelijke termijn van 14 dagen is... Toon meer

Ik heb een score in het midden gegeven omdat ik twee uitersten ervaren heb. Eerst eennlamdidaat die niet voldeed aan de wensen maar ook nog onbetrouwbaar bleek. Nadat iemand van ikwioeenwerkster... Toon meer

Geen goed woord over dit bedrijf- * jaren klant geweest * dienst opgezegd per mail * moest schijnbaar via het platform, facturen bleven komen * extreem klantonvriendelijke klantenservice d... Toon meer

1. Media en uitgeverijen

Een witte werkster gezocht? - Wij zoeken een geschikte witte werkster voor u! - Eén jaar lang garantie - Grootste aanbod van NL - Incl. administratie

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Telefoontje vanwege me reactie nu willen ze het pas oplossen

Werd net gebeld door mij vorige review haha wouden ze het probleem oplossen nu opeens haha en het bedrag minderen of over een komen dus ik leg uit wat er aan de hand was gaat de medewerker een hele discussie aan dat ze mij 80 mailtjes hebben gestuurd en na een half jaar pas een brief sturen terwel ze mij ook konden bellen al die tijd en nu willen ze wel opeens bellen stelletje sukkels raar bedrijf dit mensen zoek ergens anders je schoonmaker vertouw dit bedrijf niet!

2 april 2025

Antwoord van Hulp in Huis

Wij hebben inderdaad geprobeerd om een oplossing te vinden voor de openstaande factuur, helaas was een fatsoenlijk gesprek voeren niet mogelijk.

Net als in bovenstaande review werd er meermaals gescholden in het gesprek, hierdoor kunnen wij helaas geen oplossing aanbieden.

Wij betreuren dat jij het negeren van de 82 door ons verstuurde mails als oplossing ziet maar zo werkt het helaas niet.

Ik ben opgelicht door dit bedrijf

Ik ben opgelicht door dit bedrijf. Dienst in November opgezegd per e-mail maar facturen bleven komen. Ook geen gebruik gemaakt van de dienst na opzegging. Waarom zou je op deze manier je geld willen verdienen?

26 maart 2025

Beste Diego,

Wij betreuren bovenstaand misverstand, wij hebben jou namelijk absoluut niet opgelicht. Wij vinden het wel vervelend dat jij dit zo ervaren hebt.

Jij hebt op 16 november gemaild met de melding; "ik wil graag opzeggen". Wij hebben jou een reactie gemaild met daarin uitleg hoe je dit zelf kunt opzeggen via jouw account. Dit heb jij helaas niet gedaan maar ook niet gereageerd op de betreffende mail,

Pas op 6 maart 2025 heb jij de opzegging via jouw account doorgegeven; het is vervolgens niet gek dat jij gewoon facturen blijft ontvangen als jouw opzegging nooit is verwerkt. Jij hebt dan ook geen bevestiging van jouw opzegging ontvangen.

Als wij jou aangeven hoe je kunt opzeggen, gaan wij er zonder tegenreactie vanuit dat jij dit ook gaat doen.

Wij betreuren dat jij iets anders hebt geïnterpreteerd.

Niet zo'n goede kwaliteit.

Het duurt erg lang voordat een gepaste persoon is gevonden. Ondertussen betaal je gewoon abonnements kosten. De mensen die in dienst zijn maken niet echt goed schoon. Verder komen de mensen die in dienst zijn vaak afspraken niet na, sturen weken later vanuit het niets een bericht en zeggen niet af met een bericht.
Erg vreemd tor nu toe allemaal.

10 maart 2025

Antwoord van Hulp in Huis

Het heeft inderdaad langer geduurd dan je van ons gewend bent om een geschikte hulp voor te stellen, echter is het een misverstand dat jij in alle tussenliggende maanden abonnementskosten hebt betaald.

De hulpen die wij voorstellen zijn overigens niet bij ons dienst, hierdoor zijn ze zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van het schoonmaken. Indien dit onvoldoende blijkt kun je de hulp hier op aanspreken, als je geen verbetering merkt dan kunnen wij altijd nog iemand anders voor je gaan zoeken. Wij doen ons best om betrouwbare kandidaten voor te stellen.

Vlotte aanpak

Vlotte aanpak. Er werd op tijd iemand gevonden. Helaas niet gelukt, maar zal zodra ik weer iemand nodig heb voor hulp jullie inschakelen.

9 maart 2025

Vriendelijk, vlot en duidelijk

We werden vlot en duidelijk geholpen. Daarvoor zijn we de organisatie erg erkentelijk. En de uitkomst, - de match die we ontvingen - heeft ons erg goed gedaan: het betrof iemand waarmee we erg blj zijn.

26 februari 2025

Goede ervaring

Binnen 48 uur een reactie ontvangen. Kennismaking met Portugese Maria verliep uitstekend. Ze is inmiddels al 2x geweest. Ik ben erg tevreden over haar.

7 maart 2025

Onprofessionele werksters tot nu toe

Onprofessionele werksters tot nu toe. Ik ben er een beetje klaar mee helaas

6 maart 2025

Antwoord van Hulp in Huis

Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Geen Nederlands sprekende hulp

Binnen een korte tijd hadden we hulp in huis. Een aardige vrouw, alleen spreekt zij geen Nederlands en dat is een knelpunt.

14 februari 2025

Antwoord van Hulp in Huis

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Als de taalbarrière problemen oplevert kunnen wij altijd nog een andere hulp voor je gaan zoeken.

aanbod dames verslechterd

update 25/3/2025:
TIP: vraag goed door als je katten en/of honden hebt.
i.v.m. allergie en/of bang voor de dieren.
TIP 2: je zit er het eerste jaar echt aan vast. Is prima, alleen dat je het weet.

ik zie jullie reactie hieronder.
1. Klopt niet. Wisten ze WEL. als dame allergisch is moet ze dat ook ZELF aangeven...Veel doorvragen. Taalproblemen.
2. Na aanpassen van mijn post komt nog steeds geen duidelijke reply en/of opeens gillend bang voor de katten.
3. Brief de dames beter.
Neem deze feedback als bedrijf serieus en verbeter het. That's it!

Post 20/2/2025
Ik ben al jaren lid van jullie met veel plezier. Afgelopen jaar is het echt minder geworden.
1. ik heb vier dames gezien. allemaal niet goed. Van allergisch voor katten tot bang voor katten tot niet opdagen tot 1x komen en daarna blijkt dat ze ziek is/teveel is allemaal..... ik ben al jaren lid en heb het idee dat het aanbod dames echt is verslechterd. as woensdag begint dame 4, als dat weer slecht is zeg ik het lidmaatschap op.
2. Ik zou een betere screening gaan doen.
3. Vaak geven jullie geen antwoord en heb ik idee dat ik alleen sta voor het proces.

20 februari 2025

Antwoord van Hulp in Huis

De hulpen geven dus zelf aan of ze kunnen voldoen, de eerste kandidaten waren niet op de hoogte van de katten. Dat er katten aanwezig zijn is helaas pas na het voorstellen van enkele kandidaten

Eindelijk …

Eindelijk voorzien van een fijne schoonmaker. 1e ervaring was positief met wat kleine verbeterpunten, hopelijk volgen er meerdere. Dank voor de bemiddeling hierin!

20 februari 2025

Top, fijn om te lezen!

So far so good…

Via Wijkracht Hengelo kwam ik bij de wittewerksters. Pas na me opgegeven te hebben, las ik de reviews. Daar schrok ik van. Tot nu toe gaat het echter goed. Onze hulp is nu één keer geweest; tot onze tevredenheid

12 februari 2025

Antwoord van Hulp in Huis

Fijn om te lezen dat het tot nu toe goed gaat, mocht er toch iets gebeuren neem dan gewoon contact met ons op.

Wij helpen graag en oplossingsgericht.