Het concept is fantastisch. Bedenk dat de belofte in alle plaatsen van nederland te kunnen leveren te groot is. afgelegen dorpjes op het platteland zijn moeilijk bereikbaar voor mensen zonder auto.... Toon meer
Je schrijft je in en je zit direct vast aan een contract, omdat zij zogenaamd een match voor je hebben. Binnen 4 dagen opgezegd, maar toch houden ze vol dat de wettelijke termijn van 14 dagen is... Toon meer
Ik heb een score in het midden gegeven omdat ik twee uitersten ervaren heb. Eerst eennlamdidaat die niet voldeed aan de wensen maar ook nog onbetrouwbaar bleek. Nadat iemand van ikwioeenwerkster... Toon meer
Geen goed woord over dit bedrijf- * jaren klant geweest * dienst opgezegd per mail * moest schijnbaar via het platform, facturen bleven komen * extreem klantonvriendelijke klantenservice d... Toon meer
Een witte werkster gezocht? - Wij zoeken een geschikte witte werkster voor u! - Eén jaar lang garantie - Grootste aanbod van NL - Incl. administratie
Nijverheidstraat 5, 7511 JM, Enschede, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichters idd
Heb eerst een jaar betaald ook niet wetende dat ik ergens aan vast zou komen te zitten.
Dus pas op maak geen gebruik van dit bedrijf
En nu is mijn abo afgelopen per 1-02-25 incasseren ze 0,56 cent.
Heb dit terug laten boeken
Ik dacht wellicht een admin foutje
Nee hoor mag ik terwijl zei zeggen dat het per 1-02 is komen te vervallen betalen van 1-02-25 tot 1-02-25.
Dit is toch te zot voor worden.
Slecht bedrijf dit hoor
Zijn geld wolven meer niet.
24-02-2025
Hebben mij idd gebeld geen gesprek mee te voeren.
En alles fijn bij de klant neerleggen.
Hebben blijkbaar voorwaardes veranderd maar de mensen die daarvoor dan zonder te weten een abonnement aangingen niet op de hoogte gesteld.
Idd dan blijven jullie geldwolven want ik heb gewoon 12 maanden lang moeten betalen
Zonder gebruik te maken van jullie diensten.
Dus mensen ga alsjeblieft niet in zee met dit bedrijf.

Antwoord van Hulp in Huis
Jullie reageerden snel, er was snel een match, de communicatie is duidelijk.
Zeer slecht. Alleen informatie opgevraagd. Nooit een enkele afspraak gemaakt. Keurig laten weten dat ik geen gebruik wilde maken van het aanbod en daarna iedere maand geld willen ontvangen. Uiteindelijk "opgezegd" terwijl ik me nooit aangemeld heb maar nu notabene ook nog een dubieuze incasso van Bosincasso ontvangen.

Antwoord van Hulp in Huis
geen hulp wel rekening . heb nu rechtsbijstand eropgezet , wordt niet goed ervan , oplichting !!
nav het antwoord , er zou as een factuur komen als ik daadwerkelijk met een hulp in zee zou gaan niet na een voorstel rondje , zo kan ik ook mijn geld verdienen .....een jongen van 16 die geen Nederlands spreekt ....zo werkt dat niet !!!

Antwoord van Hulp in Huis
Ik heb een incassobrief ontvangen namens Hulp-in-Huis B.V., een bedrijf waar ik nog nooit van gehoord heb. Ik heb nooit een contract getekend, mijn rekeningnummer gedeeld, of diensten afgenomen. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat dit bedrijf bekendstaat om woekerpraktijken en malafide acties.
Het lijkt erop dat ze proberen mensen te intimideren met incassobrieven voor onterechte vorderingen. Dit is absoluut onacceptabel. Controleer altijd goed of de vordering klopt voordat je iets betaalt!
Ik raad iedereen aan om dit bedrijf te vermijden en melding te maken bij relevante instanties als je hetzelfde ervaart.

Antwoord van Hulp in Huis
Ik benaderde dit bedrijf omdat ik het wel zo netjes vind als een werkster fair betaald en verzekerd wordt.
Maar het is een grote farce.
-de zogenaamde werksters die ze aanbieden komen niet opdagen of bestaan niet (fake accounts)
- ze binden je zonder voorafgaand te melden voor een jaar en als je daar iets van zegt zetten ze een incassobureau in
-er is geen enkele communicatie bij vragen/klachten
Tip: geef ze aan dat je de overeenkomst wel door een rechter wilt laten beoordelen, dan binden ze meteen in en beëindigen ze je contract
Nog belangrijkere tip: blijf ver weg van deze oplichters😅

Antwoord van Hulp in Huis
7/2/25 Reactie van mij op antwoord van Hulp in Huis: er heeft inderdaad eenmaal een totaal ongeschikt jong meisje gereageerd op mijn oproepje. Een oproepje waartoe ik door jullie verleid ben te plaatsen (en ik niet alleen gezien alle afschuwelijk slechte reviews!) - door zeer onduidelijke en twijfelachtige informatie op jullie website. Uiteraard had ik jullie in redelijkheid betaald ALS jullie mij behoorlijk hadden duidelijk gemaakt dat ik een verplichting aanging (wettelijk verplicht) en ALS jullie daarna aan jullie inspanningsverplichting hadden voldaan (wettelijk verplicht). Maar dat hebben jullie beiden niet gedaan!
En jullie spreken niet de waarheid als jullie schrijven mij meermalen te hebben gecontact, was het maar waar, dan had ik jullie direct verteld dat er uiteraard geen overeenkomst is, mochten jullie dat denken, en daar direct tegen geageerd. Maar stuur mij anders alsnog graag even die latere communicatie met mij door als bewijs?
Mij eenmalig een meisje ‘aanbieden’ dat maar enkele keren kon komen omdat ze naar het buitenland ging (terwijl ik om iets heel anders vroeg) een inspanningsverplichting noemen is een twijfelachtig juridisch trucje van jullie en Bos Incasso dat kant noch wal slaat en geen stand houdt in de rechtzaal. Want een ongeschikt persoon ‘regelen’ die niet voldoet aan mijn vraag, als bedrijf nooit iets van je laten horen, geen mailtje geen belletje, geen vraag of het nog iets geworden is met het meisje, geen melding van een aanstaande loon- of andersoortige abonnementsfacturatie (voor mij logisch, want er was niets gebeurd), alleen maar een half jaar later een incassobureau op iemands dak sturen is geen dienstverlening, geen inspanning en geen behoorlijke bedrijfsvoering. Dat is achterover leunen tot mensen in jullie val kruipen. Ik zou als behoorlijk bedrijf eens achter mijn oren gaan krabben met zoveel extreem slechte reviews. Die zeggen eigenlijk al genoeg toch?
TOT SLOT ik ben 55 jaar, heb altijd keurig mijn rekeningen betaald, ben ondernemer, heb een juridische achtergrond en ben nog NOOIT in mijn leven in aanraking gekomen met incasso. Ik voel mij door Bos Incasso en jullie persoonlijk in mijn eer en geweten aangetast doordat jullie stellen dat IK iets niet goed heb gedaan of mijn verplichtingen niet nakom. Ik vertrouwde jullie en jullie hebben mijn vertrouwen beschaamd. Laten we het daar eens over hebben! Wat het met al die goedgelovige, oprechte mensen doet die zich geintimideerd, nerveus, boos of onzeker gevoeld hebben door jullie werkwijze. Ik zou me diep schamen en proberen iedereen persoonlijk te benaderen om het goed te maken in plaats van alle tijd te steken in publiekelijk je hachje proberen te redden door op elke slechte review te reageren en te ontkennen dat jullie blaam treft maar dat al die honderden gedupeerden van jullie het niet snappen.
JE NIET INTIMIDEREN DOOR DEZE CLUB EN MET NAME NIET DOOR HUN HANDLANGER BOS INCASSO
-5 sterren was toepasselijker geweest. ik sluit me volledig aan bij de andere negatieve reviews. Niets betalen als geen dienst is afgenomen, ook al schakelen ze Bos Incasso in, laat je niet intimideren door deze 2 zeer bedenkelijke organisaties. Eerste incassobrief kwam eind december op de mat bij mij. Zij proberen je wijs te maken dat je een overeenkomst aangaat louter door een oproepje te plaatsen. Het Consumentenrecht en de jurisprudentie is hier klip en klaar over. NIET WAAR. Zij zijn verplicht goed duidelijk te maken dat zij dat vinden, VOOR je dat plaatst. SCHANDALIG en onbegrijpelijk dat zij hun diensten en intimidatie kunnen doorzetten. Ik zal klachten indienen over deze twee bedrijven waar ik dat ook maar kan.

Antwoord van Hulp in Huis
Dit bedrijf sluit op een slinkse manier een contract af en begint vervolgens met factureren zonder ook maar 1 daadwerkelijke dienst te leveren. Ze reageren vervolgens niet op e-mails of de telefoon.

Antwoord van Hulp in Huis
Ik kan mij volledig vinden in onderstaande reactie. Vandaag heb ik een bericht gestuurd naar het incassobureau met het verzoek om een onderzoek te starten naar dit bedrijf, omdat ook voor hen het niet acceptabel is om een oplichter als klant te hebben en onterecht eerlijke consumenten te benaderen voor betalingen.
-- update 27 januari 2025
Helaas kan ik alleen via deze weg reageren op de onderstaande reactie van Hulp in Huis, dus bij deze. Hulp in Huis probeert nu via de 'slachtoffer-rol' haar naam te redden, maar uit ook voorgaande reacties van andere gedupeerden is het tegendeel al bewezen. Hulp In Huis heeft niet voldaan aan haar juridische verplichtingen door kernbedingen (waaronder abonnementskosten) niet op te nemen op haar website of direct kenbaar te maken voor consumenten. Dit is enkel te lezen via de kleine lettertjes dat onacceptabel is. Het enige dat Hulp in Huis heeft gedaan is een aantal voorstellen gedaan via een automatische computer, waar ik niks aan had. Dat ik vervolgens niet reageer is omdat ik niet geïnteresseerd was en niet op de hoogte was van het feit dat ik een abonnement had afgesloten. De reactie van Hulp in Huis zoals hieronder geformuleerd is dus wederom het bewijs van: 1) geen verantwoordelijkheid nemen, 2) consumenten oplichten, en 3) onwaarheden delen.

Antwoord van Hulp in Huis
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Alleen maar mensen voorgesteld die niet kwamen opdagen (ik vermoed zelfs dat het nepaccounts zijn) of een uur voor de kennismaking afzeggen. Vervolgens wel factureren á €15 per maand, en een onbeschofte reactie terug wanneer ik duidelijk maak dit niet te willen betalen ivm het uitblijven van hun kant van de deal. Daarnaast niet duidelijk tijdens het plaatsen van een oproep dat het factureren start zodra de gegevens van een ‘hulp’ doorgestuurd worden en de minimale looptijd van een jaar (dus €150). Uiteindelijk een jurist naar de kwestie laten kijken, een mail teruggestuurd die onderbouwd is met jurisprudentie en gedreigd met een rechtszaak en toen werd de ‘overeenkomst’ na 3 maanden ineens wél beëindigd en hoefde ik niks meer te betalen. Stuur me een mailtje als meer mensen met dit probleem zitten, dan kan ik mijn mail doorsturen! Wie weet helpt het anderen.
Update 27-01: De reacties die jullie op alle reviews plaatsen maken al duidelijk dat er van enige professionaliteit in dit ‘bedrijf’ geen sprake is. Hopelijk trekken potentiële nieuwe klanten jullie eerst even na, dan weten ze meteen met wie ze in zee gaan.

Antwoord van Hulp in Huis
Komen met totaal waardeloze kandidaten, maar laten je wel 180 euro abonnementsgeld betalen.
Het abonnement gaat lopen zodra een waardeloze kandidaat is aangeboden, niet pas wanneer je een match hebt.
Voelt als oplichting. Vreemd dat de ACM niet ingrijpt.
Wat je moet weten over dit bedrijf.
Ik denk dat de mensen die een schoonmaakster zoeken voor in huis moeten realiseren dat de schoonmaakster / Hulp NIET in dienst is van dit bedrijf! Deze zogenaamde organisatie doet / betekent helemaal niks voor de schoonmaak hulp! Het enige wat ze doen is de factuur naar de betreffende huishouden sturen and That’s it! Verder dus NIKS!
Het is pure oplichting want ze zetten zowel de hulp als de persoon die een hulp zoeken onderdruk met is er al een kennismaking geweest en kunnen we het (zogenaamde) contract in orde maken!?Een paar mensen haakte hierdoor al af omdat het een vreemde indruk wekt natuurlijk wanneer een bedrijf zo loopt te pushen tot het komen van een afspraak en het opstellen van een contract. Ook dreigen ze wanneer een contract stopt dat wanneer de hulp toch blijft werken buiten dit bedrijf om en zei komen daar achter dat het zowel de schoonmaakster als het persoon die de hulp had aangenomen 5000 euro aan dit bedrijf moeten betalen! Wat natuurlijk belachelijk is want je bent immers zelf baas van wie je aanneemt en of dit nu zonder het maandelijkse bedrag is wat zei dan aan dit bedrijf moeten betalen of niet!
Veel mensen denken dus dat het maandelijkse bedrag ook een klein gedeelte gaat naar de hulp zoals bijvoorbeeld voor een kerstpakket of vakantie geld etc wat gewoon niet zo is!
Dit bedrijf doet aan pure oplichting! Verkoopt als het ware woekercontracten met dat dan de hulp verzekerd is voor schade maar dat ben je immers sowieso wel want je hebt als het goed is zelf al zo’n verzekering afgesloten wat verplicht is bij het huren of kopen van een huis! Dus die maandelijkse bedrag is gewoon weg gegooid geld voor de mensen die een hulp zoeken!
Mijn advies:
Zodra je een kennismaking gesprek hebt gehad en het bevalt. Zorg dan dat de hulp aangenomen wordt zonder dat deze organisatie dat weet! Dus dan geef je in het account van deze organisatie aan dat het niks geworden is. Zo heb je een hulp in huis en bespaar je dus nog eens op die maandelijkse kosten die je aan deze fraudeurs maandelijkse moet betalen.
Geloof me vele doen dat nu zo!
Want vele huishoudens gunnen die 15 euro of 20 euro extra liever aan de hulp dan deze organisatie!
Wees dus verstandig en doe het zo!
Deze organisatie dient enkel als een vacature bank ( net als Marktplaats) en koppelen de schoonmaakhulp niet aan een huishouden zoals ze jullie doen laten geloven maar de schoonmaakster kan daar zelf op reageren!
Jullie betalen gewoon voor het plaatsen van een oproep / vacature wat natuurlijk ook weer belachelijk is. Daarnaast iedereen heeft een inboedel met daarin een aansprakelijkheidsverzekering dus daar heb je deze fraudeurs helemaal niet voor nodig!
Ook die tientallen verschillende websites die ze aanmaken om mensen te lokken die hulp voor in het huishouden zoeken is dubieus te noemen!
Doe gewoon zoals ik heb aangegeven.
Mocht er een klik zijn met de schoonmaakhulp vermijd dan deze tussenkomst van deze organisatie.
De zoeken huishoudelijke hulp is NIET in dient bij hun en deze bedrijf dient echter als een vacature bank voor mensen die hulp in het huishouden zoeken!
Zo werkte ik hier een tijd geleden voor en kwam er pas later achter dat dit bedrijf zo te werk ging en dat mensen zelfs maandelijkse een bedrag aan deze organisatie moesten betalen voor eigenlijk niks!
Nu werk ik nog steeds voor al deze huishoudens maar zonder deze oplichters van een organisatie dus en kunnen mensen mooi die maandelijkse bedrag wat ze aan deze organisatie betaalde lekker in hun eigen zag steken / houden.
Wat een onzin dit bedrijf zeg! Mensen zo oplichten! Foei!
Update: Bedrijf probeert mensen te melden die de waarheid naar buiten brengen! Trustpilot is dan dus ook niet te vertrouwen! Wanneer een bedrijf als Hulp in huis of Witte werkster allebei van dezelfde bedrijf reviews gaat melden als onjuist bij trustpilot dan weet je wel hoe het er voor staat! Gelukkig is FB er nog en wordt er gelukkig onderzoek gedaan naar dit bedrijf wegens de zovele klachten en oplichting!
Mijn REVIEW over dit bedrijf blokkeren ze steeds! Mijn review is niet zichtbaar voor anderen om te lezen! Consumenten Bond ingeschakeld over deze situatie want dit mag absoluut NIET! Dit geeft de Consumentenbond ook aan! Veel klachten over deze organisatie stroomt binnen en gelukkig houden ze nu ook Trustpilot in de gaten aangezien vele berichten worden verwijderd! Trustpilot is er toch om mensen te weerhouden van het maken van slechte beslissing of oplichting?
Klopt oplichters zijn het!
Dit bedrijf licht ook mensen op door zogenaamde contracten af te sluiten voor een schoonmaakster.
De schoonmaakster is NIET in dienst van deze organisatie!
Nog gaan de kosten die jullie moeten betalen maandelijks naar de hulp!
Ga niet met deze organisatie in zee!
Mensen die een review plaatsen om zoekende huishoudens te informeren worden gerapporteerd en daarom zie je dus geen reviews van schoonmaakhulpen omdat ze geband worden door deze oplichters!
Ga niet met deze fraudeurs in zee!
Ze zoeken geen hulp voor jullie.
Hulpen kunnen gewoon zelf reageren op jullie geplaatste advertenties waar jullie als huishouden voor moeten betalen.
Een organisatie die reviews van hun hulpen laat verwijden zegt al genoeg lijkt mij!
Neem een kijkje op Facebook over deze fraudeurs van een organisatie!
Staan veel verhalen van hulpen!
Edit:
Hulp in huis probeert mijn review over hun te verwijderen! Verwacht dat de hulp haar of zijn echte naam verteld zodat ze met Geld boetes kunnen dreigen!!
Melding gedaan bij het ACM en klacht neergelegd bij Nederlandse Arbeid inspectie!! Deze hebben deze zaak in behandeling op dit moment! Meer meldingen zijn welkom!!
Edit Reactie terug aan Hulp in huis>
waarom moeten jullie mijn reactie betreuren omdat het de waarheid is? Jammer dat er bij Trustpilot geen image geüpload kan worden want dan had ik dat zeker gedaan. In vele mails waarin je een werkadres kwijtraakt omdat ze geen hulp meer zoeken dan krijg je van jullie een mail met daarin het verboden is om alsnog aan de slag te gaan bij deze huishouden.
Ik citeer een tekst uit jullie eigen mail die jullie naar de hulp en naar het huishoudens zelf toesturen!
"Wij willen je graag wijzen op het feit dat het niet toegestaan is om bij de zorgzoeker te blijven werken zonder contract. Doe je dit wel dan ben je zwart aan het werk en loop je grote risico's op boetes van de belastingdienst. Daarnaast brengen wij een afkoopsom in rekening als wij er achter komen dat jij nog steeds (maar dan zonder contract) bij de zorgzoeker aan het werk bent."
Dus waar klopt dit allemaal dan niet? Dat jullie zowel het huishouden die hulp zoekt als de hulp zelf dreigen met een afkoopsom? Afkoopsom? We zijn niet in dienst bij jullie en het huishouden bepaald zelf wie ze aannemen en niet jullie!!
Oplichters zijn jullie gewoon!
Trustpilot misschien een optie om images te kunnen uploaden] zodat bedrijven als Hulp in huis berichten van mensen niet mogen verwijderen?
PS
Hulp in huis, lezen jullie de reviews wel goed?
Ik geef toch aan dat ik als hulp werkzaam ben bij jullie?
Ik weet waar ik het over heb en ik weet dus ook hoe jullie te werk gaan en mensen dus dreigen met boetes en afkoopsommen.
Dat ik mijn volledige naam niet noem wil niet zeggen dat ik niet weer waar ik het over heb.
\Mensen mogen zich zeker wel beschermen toch regen bedrijven zoals jullie?

Antwoord van Hulp in Huis
Let op.. oplichting!! Niemand gaat een werkster voor je zoeken..! Alleen maar rekeningen sturen en als je niet betaald krijg je incassobureau Bos op je af..!
Belachelijk dat dit in Nederland allemaal kan..
En dan ook nog zo'n reactie terug sturen? Haha stelletje fraudeurs zijn jullie..!
Denk dat al deze top reviews genoeg zeggen niet..?

Antwoord van Hulp in Huis
Ook ik heb te maken met het zelfde verhaal en zit vast aan een incassobureau. En ook ik ga rechtsbijstand inschakelen.
Dit zijn oplichters. Betaal de abonnementskosten niet. De Hoge Raad heeft net geoordeeld op 4 oktober (ECLI:NL:HR:2024:1366) dat het voor consumenten duidelijk moet zijn dat ze een betalingsverplichting aangaan. Nu dat niet duidelijk was, is de overeenkomst vernietigbaar en wordt deze dus geacht nooit te zijn gesloten. Doe daar een beroep op als ze je weer aanschrijven! Ze gaan hier nooit een rechtszaak over winnen.
Kennelijk is hun verdienmodel om zoveel mogelijk ingeluisde mensen aan te schrijven waarvan een klein deel onder druk toch zal gaan betalen. Degenen die niet betalen nemen ze dan op de koop toe

Antwoord van Hulp in Huis
Update: ikzoekeenwittewerkster belde mij zojuist dat ze de factuur intrekken omdat ze niet naar de rechter willen .......
Ik zit onterecht ook vast aan een schoonmaakabonnement en heb nooit betaald. Nu heb ik Incassobureau Bos achter me aan en heb aangegeven dat ik de zaak wil laten voorkomen. Met zoveel klachten, lijkt het me goed dat een rechter zijn/haar licht hierover maar eens laat schijnen. Ik zal jullie een update sturen nadat de uitspraak is geweest.

Antwoord van Hulp in Huis
Je krijgt per keer maar 1 aanbod van werkster, vaak een man of iemand die geen Nederlands spreekt. Je mag geen voorkeur voor vrouw aangeven. Mensen reageren niet of traag. Eisen die aangeeft, wordt niks mee gedaan. Betaling gaat maar door en door, je zit er lang aan vast. Opzegging gaat niet goed en zit je er nog langer aan vast.

Antwoord van Hulp in Huis
Oplichting, je bent naarstig op zoek en zit direct aan een contract vast. Ook de incasso gaat automatisch, zonder incassomachtiging!!!!!