Het concept is fantastisch. Bedenk dat de belofte in alle plaatsen van nederland te kunnen leveren te groot is. afgelegen dorpjes op het platteland zijn moeilijk bereikbaar voor mensen zonder auto.... Toon meer
Je schrijft je in en je zit direct vast aan een contract, omdat zij zogenaamd een match voor je hebben. Binnen 4 dagen opgezegd, maar toch houden ze vol dat de wettelijke termijn van 14 dagen is... Toon meer
Ik heb een score in het midden gegeven omdat ik twee uitersten ervaren heb. Eerst eennlamdidaat die niet voldeed aan de wensen maar ook nog onbetrouwbaar bleek. Nadat iemand van ikwioeenwerkster... Toon meer
Geen goed woord over dit bedrijf- * jaren klant geweest * dienst opgezegd per mail * moest schijnbaar via het platform, facturen bleven komen * extreem klantonvriendelijke klantenservice d... Toon meer
Een witte werkster gezocht? - Wij zoeken een geschikte witte werkster voor u! - Eén jaar lang garantie - Grootste aanbod van NL - Incl. administratie
Nijverheidstraat 5, 7511 JM, Enschede, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Let op: Dit is geen aanrader.
Bij aanmelding voor de service betaal je per direct voor de service, ook als je geen schoonmaakster bij hen afneemt. Zodra zij een kandidaat voor jou gevonden hebben gaat PER DIRECT het abonnement in, zonder dat je deze schoonmaakster eerst zelf goedkeurt. Ook zonder dat deze schoonmaker op komt dagen op de afspraak of zelfs maar reageert op berichten.
De service is echt heel slecht. Bij vragen moet je een aantal dagen wachten op reactie, als je al een reactie ontvangt.

Antwoord van Hulp in Huis
Het is een oplichtingsbedrijf! Zelfs als ze geen schoonmaker vinden, zullen ze nog steeds je geld stelen! Het is de slechtste op de markt! Ik ga ze melden bij ACM, ze moeten ophouden met stelen van mensen!

Antwoord van Hulp in Huis
Let op: bij aanmelding voor de service zit je vast aan een abonnement van een jaar, ook als je geen schoonmaakster bij hen afneemt. Zodra zij er een voor jou gevonden hebben gaat PER DIRECT het abonnement in, zonder dat je deze schoonmaakster eerst zelf goedkeurt.

Antwoord van Hulp in Huis
Wilde een offerte opvragen, gelijk vast aan een abbonement. Kom er moeilijk vanaf, bedrijf niet aan te raden.

Antwoord van Hulp in Huis
Krijg ineens een factuur van ikzoekeenschoonmaakster van de afgelopen 3 maanden? terwijl ik daar niet mee ben ingestemd. Belachelijk en ho maar dat ze reageren.
Schandalig dat er zo wordt omgegaan met mensen.
Dit moet een halt worden toegeroepen.
Weet iemand waar ik hiervoor terecht kan?

Antwoord van Hulp in Huis
Het blijft een merkwaardige gang van zaken dat het abonnement ingaat op het moment dat de naam van een schoonmaakster wordt doorgegeven, en niet op het moment dat de daadwerkelijke schoonmaakdienst aanvangt. Persoonlijk vind ik het acceptabel om een eenmalige vergoeding te betalen voor de inspanningen die gedaan zijn om een geschikte kandidaat te vinden en te koppelen, gezien dit ook tijd en middelen vergt. Echter, de start van het abonnement zou naar mijn mening gekoppeld moeten zijn aan de start van de schoonmaakwerkzaamheden zelf, zodat de kosten direct gerelateerd zijn aan de geleverde service. Daarnaast vind ik het onredelijk dat kosten in rekening worden gebracht zelfs in situaties waar geen service is geleverd of waar geen geschikte hulp is gevonden. Dit lijkt mij niet alleen oneerlijk maar ook tegenstrijdig met het principe van betalen voor daadwerkelijk ontvangen diensten.

Antwoord van Hulp in Huis
Nog nooit zoiets meegemaakt. Alle reviews kloppen. Uitermate slechte schoonmaakster, en als ik hier iets van zeg nog hondsbrutaal ook. Afspraak voor 3 uur in de week, echter zich nog nooit aangehouden. Toen ik hier met haar over in gesprek wilde gaan en aangaf dat ik nu voor één keer nog wel het afgesproken bedrag aan haar wilde betalen maar dat ik dan in de toekomst van haar wacht dat ze wel de afgesproken uren maakt. Kreeg ik te horen dat ze wel langzamer ging werken. Dit terwijl ik elke keer nog onder het bed kon stofzuigen of zelf de meubels kon afnemen.

Antwoord van Hulp in Huis
Eigenlijk moet het -1 zijn. Het bedrijf is erop gericht om mensen zonder enige vorm van dienst\verlening geld uit de zak te kloppen. Als je bij de kamer van koophandel kijkt is het een aaneenschakeling van bedrijven die mensen aanbied te helpen om een witte werkster te nemen. Een advies! Ga voor een zwarte werkster dan zit je niet vast aan een dubieus jaarcontract waar je moet betalen voor niet geleverde service. En vergeet/wil je niet betalen, incassobedrijf Bos uit Groningen doet vrolijk mee aan de malafide praktijken. Jongeren zullen niet snel in de praktijken van de witte werkster/ik wil een witte werkster trappen. Oudere minder ict vaardigen mensen zullen snel in de val van de genoemde bedrijven trappen en vastzitten aan een jaarcontract. Wanneer wordt er eindelijk eens ingegrepen op deze malafide aanbieders...........Haal de commercie uit thuiszorg, gezondheidszorg, thuishulp en andere voor de samenleving met veel ouderen belangrijke "zorg zaken"

Antwoord van Hulp in Huis
Geschrifte oplichters bende. Ik krijg gewoon ineens een bericht van Bos incasso dat ik een of ander louche bedrijf genaamd hulp-inhuis b.v. een bedrag van 130,
44 mag betalen.
Nog nooit iets mee te maken gehad, wat een gekken zeg.
ALS 87% VAN JE REACTIES JE EEN OPLICHTERSBENDE NOEMT DAN LIGT HET PROBLEEM BIJ JOU!
De reactie laat duidelijk zien hoe verschrikkelijk in denial je bent over je achterlijk manier van zaken doen.

Antwoord van Hulp in Huis
Vorig jaar heb ik per email laten weten, dat ik van de firma schoonmaak-student.nl geen gebruik wil maken, nadat ze maanden niet van zich lieten horen, maar plots geld vroegen.
Nu krijg ik een maning van bol incasso voor een firma die Hulp-in huis.nl noemt.
Blijkbaar georganiseerde oplichterij.

Antwoord van Hulp in Huis
Wat een smerig bedrijf! Je zit opeens vast aan een jaarcontract, wordt gematcht aan iemand en opeens willen ze een opzegvergoeding in rekening brengen. Hopelijk kan ik iedereen waarschuwen die dit leest. BLIJF A.U.B. WEB BIJ DEZE DIEVEN!! Om te huilen.

Antwoord van Hulp in Huis
Die ene ster is nog te veel. LET OP OPLICHTERS!
Ze lokken je met de zin, zodra we een geschikte schoonmaker hebben gevonden gaat je abonnement in maar in de praktijk is dat zodra ze iemand aanbieden. Vervolgens worden er ongeschikte kandidaten aangeboden zodat jij er aan vast zit.

Antwoord van Hulp in Huis
Via de witte werkster zit ik voor een jaar vast aan een maandelijks bedrag zonder enige diensten ervoor terug. Dit komt neer op 280 euro weggegooid geld. Trap er niet in!

Antwoord van Hulp in Huis
Zelfde ervaring als de mensen hier. Je meld je aan en, zonder dat er iemand is geweest, moet je betalen voor een jaar. Hoe hebben mensen dit aangepakt? Ik wil dit namelijk niet betalen want er is niemand geweest en ik wil ook niet dat er mensen langskomen van dit bedrijf.

Antwoord van Hulp in Huis
Nooit contact gehad met dit bedrijf, nooit aangemeld via de website en bij inloggen is mijn e-mailadres ook niet bekend bij dit bedrijf...Maarrr wel een brief van incassobureau Bos Incasso met een te betalen bedrag van €130,44 (?)
Als ik zo naar de recensies kijk een bedrijf wat eens goed door een Radar doorgelicht mag worden!
Pure oplichterij als ik het allemaal zo lees.

Antwoord van Hulp in Huis
Ik wilde een schoonmaker inhuren via dit bedrijf. Ze hebben 1x iemand langs laten komen die vervolgens nooit meer wat van zich laat horen. Vervolgens zit je een jaar aan de abonnementskosten vast, rekenen ze uren voor de schoonmaakster die nooit geweest is en willen ze ook nog is uitschrijfkosten zien. Vertrouw deze partij niet!!

Antwoord van Hulp in Huis
Helaas de reviews te laat gelezen. Zit vast in een jaar abonnement, maar krijg er niks voor terug.

Antwoord van Hulp in Huis
Zelfs een ster is al te veel voor deze oplichters!
Hetzelfde als de mensen hieronder, ik zocht een schoonmaakster voor mijn ouders. Dus aangemeld en meteen mails ontvangen dat ik een abonnement vast zit. Terwijl ik nooit een schoonmaker heb gezien of een gevonden is waar ik het mee eens ben. Naar ze gemaild dat ik het niet eens met hun dienstverlening en factuur, maar ze blijven volhouden dat ik moet betalen.

Antwoord van Hulp in Huis
deelnemende websites die onder dit bedrijf vallen zijn;
ikzoekeenzorgzamebijbaan.nl
ikzoekpersoonlijkeverzorging.nl
ikzoekeenboodschappenhulp.nl
huishoudhulprondombevalling.nl
schoonmaakstervoorbedrijven.nl
De aanvragen van deze sites komen op 1 grote hoop terecht. De mensen die zich inschrijven hoeven geen persoonlijke gegevens in te vullen of word er om id gevraagd. Voor de schoonmaaksters is er 1 website waar alle aanvragen binnenkomen en iedereen kan daar op reageren. Dit is puur een bemiddelingsbedrijf en geen schoonmaakbedrijf. Naast de kosten van het abonnement betaal je ook nog eens de schoonmaakster. Je zit vast aan een jaarcontract. Volgens de site hebben de schoonmaaksters een certificaat, dit zijn 10 vragen met de vraag moet je eerst stofzuigen of dweilen. Als je 3 maanden geen hulp hebt hoor je in principe ook niet te betalen want ze kunnen jou niet van hun dienst voorzien. Ook liegt het bedrijf dat mensen die zich hebben ingeschreven op basis van pgb werken, dit is niet zo want dan kom je in loondienst. Dit bedrijf brengt alleen mensen bij elkaar maar je kan elke mongool in huis halen omdat iedereen zich kan inschrijven.

Antwoord van Hulp in Huis
Ondanks meerdere keren via de mail contact te hebben gezocht krijg ik geen enkele reactie behalve nieuwe facturen.
Gezien de vele slechte recensies, waarbij iedereen het over criminele activiteiten heeft, lijkt me het duidelijk dat we het hier over OPLICHTING hebben.
Wellicht verstandig om dit "probleem" gezamenlijk breder aan te pakken via Social Media, Juridische maatregelen etc.
Het gaat me niet eens om die paar tientjes maar het is nu een principekwestie geworden.