1. Makelaardij
  2. Vastgoedtaxateur
  3. Vastgoedbeheerder
  4. Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar uw droomwoning of naar een investering die loont? Hebt u een pand te koop of te huur? Laat u dan begeleiden door IMMO ID. Uw BIV-makelaar met meer dan 33 jaar ervaring ! Een correcte en eerlijke communicatie en 100 % transparantie. Zo is uw vastgoed in betrouwbare handen en hoeft u zich niet te bekommeren om de papiermolen en alle juridische details. Kennismaken met een frisse kijk op vastgoed? Onze teams staan voor u klaar!

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Jammer

Via 'makelaar' patrick deed ik de verkoop van een garage én apart de aankoop van een huis. Bijna alle info verstrekt door hem betreffende aankoop van het huis was niet correct of onvolledig. Na tekenen van de verkoopovereenkomst bleek het dak te lekken, water in de kelder, accumulatiekachels niet te werken, regenwaterput lek,... Een schema van de elektriciteit en aankoopfaktuur van ramen gingen verloren. Hij kwam niet opdagen om mensen rond te leiden betreffende verkoop van mijn garage, ook niemand van Immo ID nam de verantwoordelijkheid. Zelfs op een aangetekend schrijven en mails werd niet gereageerd. Ten kantore werd ik flauw excuus wandelen gestuurd. Patrick had geen idee van de immoprijzen te Wilrijk.
Het was een ontgoochelende ervaring.

23 oktober 2024