2,2

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,2

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig det dårligste indiske mad jeg…

Virkelig det dårligste indiske mad jeg har fået til dato - jeg er 45 år. Dårlig ris, dårlig smag på de to retter, kebab kom direkte i skraldespanden. Føj. Nan brødet det samme. Slatten. Kedelig smag. Ikke værd at spise.
Til gengæld var det rigtig dyrt. Og leveringen var min 30 min forsinket. Og øv for en oplevelse.
Indian takeaway Hundige

20 augustus 2026

Det er en ommer 😔

Det er en ommer 😔
Hjemmesiden viser lækker retter men ..
Samosa 2 stk med salat umm
Fik en samosa som har ligget i monteren og blev smidt i frituregryden får at blive varm ..øv
Lækre billeder af en ret med ris af kylling-ingefær-frisk tomat- grøn peber
Fik en ret med ris (ok) og nogle store kyllingestykker i meget stærk sauce uden smage
I alt 218 kr 😔
Det bør være meget bedre ..🙏

31 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En ufattelig kedelig oplevelse med…

En ufattelig kedelig oplevelse med utrolig ringe madkunst - jeg havde bestilt en ret med lammekød og fik blot nogle store stykker kyllingekød i stedet - disse var så hårde og overtilberedte, at de ikke var til at spise - vi havde bestilt chicken Pakora, som var kulsorte og forbrændte - man kunne ikke engang tage kyllingekødet ud af den forbrændte dej og blot spise kødet, da det var knastørt - ris var veltilberedt, men smagsløs og manglen på salt var påfaldende - Nanbrød kan forbedres meget, da det er en flad omgang uden den velkendte svampethed - her var det bare en tør intetsigende kage - jeg havde bestilt de 4 vegetariske Pakora, som lå færdige i køledisken og blot fik et minut i frituren, hvilket gjorde dem til en oliedryppende kage - ikke rart og slet ikke lækkert - vi kommer ikke igen

25 augustus 2025

Øv oplevelse

Har fået mad derfra i mange år, men noget har ændret sig...
Bestilte retter i MILD og fik Ekstra Hot.
Uspiseligt.

Gulvet i restauranten er sygt klistret - hele gulvet.

Og så er priserne på hjemmesiden ikke de samme som på deres menu kort i restauranten..

11 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

imponeret

Jeg blev især imponeret over deres butter chicken. Den perfekte kombination af krydderier og cremet sauce skabte en eksplosion af smag i min mund. Det var en oplevelse, jeg sent vil glemme. Konsistensen var lækker, og hver bid var fyldt med saftighed og aroma.

Udover butter chicken var alle retter jeg prøvede også fremragende. Deres menukort er omfattende og tilbyder et bredt udvalg af klassiske indiske retter, der tilfredsstiller enhver smag.

2 februari 2024

Vi bestilte bla

Vi bestilte bla. 1 x børne fisk og 1x børne burger, begge dele blev kasseret da burgeren var tør og ulækker, fisken lugtede dårligt og skulle ikke have været serveret, aldrig køber jeg noget der igen.

7 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.