Erg tevreden!
Fijne magnesiumsupplementen van goede kwaliteit. Makkelijk in te nemen en ik merk dat ze goed bevallen. Zeker een aanrader!
Infless is een Nederlands supplementenmerk, onderdeel van EA Cosmetics. Wij geloven dat voedingssupplementen eerlijk, doordacht en van hoge kwaliteit moeten zijn — zonder onnodige toevoegingen en zonder loze beloftes. Wat op het etiket staat, zit in de capsule: transparantie staat bij ons voorop. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig samengestelde formules. Bij elk product kiezen we bewust voor hoogwaardige, goed opneembare grondstoffen, zoals gecheleerde mineralen en capsules met vertraagde afgifte. Bestellen kan via infless.nl en via bol.com. Alle bestellingen worden snel verzonden vanuit onze eigen voorraad in Nederland, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Heb je een vraag over een product of je bestelling? Onze klantenservice helpt je graag persoonlijk verder. We bouwen aan een merk waar je op kunt vertrouwen. Daarom vinden we eerlijke reviews belangrijk: jouw ervaring helpt ons om onze producten en service elke dag te verbeteren, en helpt anderen om een weloverwogen keuze te maken. Heb je bij ons besteld? We horen graag wat je van Infless vindt.
Binckhorstlaan 36, 2516BE, Den Haag, Nederland
Echt een top product. Gebruik al langere tijd magnesium, hiervoor voornamelijk de potjes van de drogist. Gebruik nu sinds 1 maand de Infless Magnesio en merk direct verschil. Ik kom makkelijker in slaap en slaap ook beter de nacht door. Ook merk ik dat mijn spieren sneller herstellen na een sessie in de sportschool. Ik zou dit product zeker aanraden💪🏻
Heel tevreden over dit magnesiumsupplement van Infless. De capsules zijn makkelijk in te nemen en ik merk echt verschil. Ik slaap rustiger, word fitter wakker en voel me overdag energieker. Ook lijken mijn spieren sneller te herstellen na het sporten. Fijne kwaliteit en zeker een product dat ik opnieuw zal bestellen. Aanrader!
Zeer tevreden! Na een paar dagen gebruik merk ik dat ik beter slaap en minder last heb van gespannen spieren. De combinatie van verschillende magnesiumvormen met B6 vind ik een groot pluspunt. Capsules zijn makkelijk in te nemen en geven bij mij geen maagklachten. Zeker een aanrader!
De Ideale combinatie voor meer energie overdag en beter herstel en rust voor in de nacht.