Wij zijn vandaag ontzettend goed en lief geholpen bij het service punt van de ING in Bergen op Zoom. Vol geduld hielp ze mij en mijn zoon heel dankbaar voor 💐

zijn gehackt. bijna 2000 euro. Aangetekende brief gestuurd. Vandaag na 3 weken maar eens gebeld over status. Word je 5 keer doorverbonden, als je dan bij de 5e persoon, aangeeft het zat te zijn telken... Toon meer

Ik ben de afgelopen 2 dagen uitstekend geholpen door Yoran Vollenga hij is werkzaam in het ING kantoor Heerhugowaard. Yoran je krijgt van mij een dikke 10. Was iedereen maar zo behulpzaam als jou... Toon meer

Het opzeggen van een rekening na overlijden kost eindeloos veel moeite, werkelijk respectloos. Wachten bij de nabestaandendesk kost minimaal 10min, enige positieve; de mdws zijn vriendelijk van t... Toon meer

1. Bank

Biz içinden geldiği gibi yaşayanların, kendi gibi olanların ING'siyiz. Bu yüzden zamanını bize değil hayallerini gerçekleştirmeye ayıranların, birikimini sevdikleriyle anı biriktirmek için yapanların, işletmesini her sabah aynı tutkuyla açanların, hayallerinin önüne bahane koymayanların, dijitale adım atanların, hayatın her alanında eşitliği savunanların ve en önemlisi yeniliğin her zaman özgürleştirdiğine inananların yol arkadaşıyız. Biz sadece kolay, akıllı ve kişisel bir müşteri deneyimi yaratan zahmetsiz bankacılık anlayışımız ile insanları cesaretlendirmek, desteklemek ve güç vermek için buradayız.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Waar is de klantvriendelijkheid????

Ik sta onder bewind,nu zeg maar "vrijwillig ",puur omdat ik dat beter vond nadat ik schuldvrij was.
Weet sinds een maand dat ik ook slachtoffer in de K.O.T toestand ben.
Maar nu ;wilde gister een nieuwe bankpas op kantoor aanvragen.
Word ik gewoon als een NOBODY BEHANDELD!!!!
WIL AL GELIJK WEG VAN DEZE BANK!! ( EN DAT MAG IK GEWOON ZELF BESLISSEN)
Ik ben al van ABN AMRO , naar ING gegaan om dezelfde reden. Was al mn hele leven klant bij ING ,dus dacht dat ik BETER , behandeld zou worden.
En zal elk geval nooit meer naar kantoor ZAANDAM gaan.
Ik ben echt flabbergasted....

15 augustus 2021

Ik ben onlangs slachtoffer geworden…

Ik ben onlangs slachtoffer geworden van Whatsapp fraude echt verschrikkelijk ben van 1000 euro bestolen aangifte gedaan ook door gestuurd naar de ing nou ze helpen je totaal niet krijg je na 6 weken een keer een mail met karwij kunnen er niks aan doen wat een slechte service is dit zeg ze verdienen miljoenen en dan is mijn 1000 euro voor hun een schijntje ik heb gewoon niks meer ik heb het hele jaar moeten werken want het was mijn vakantie geld die 1000 euro en dan word je niet geholpen door de ING ze innen maandelijks bij 8 miljoen klanten in Nederland een bedrag dat je gebruik mag maken van je bankpas en dan mij afschepen met ja sorry we kunnen u niet helpen want daar is geen potje voor ze moeten zich echt doodschamen wat een slechte bank is dat zeg dus neem nooit de ING want ze laten je gewoon doodvallen

7 augustus 2021

Personeel is onkundig

Personeel is onkundig, crimineel en bijdehand uw geld is niet veilig, vooral op het gebied van cybersecurity is het een compleet zootje bij deze bank mocht er iets gebeuren wat ze bij de ing niet snappen dan geven ze u zelf de schuld ik raad een ieder aan om zsm weg te gaan bij deze bank en een betrouwbare bank te zoeken want het gaat wel om uw geld!

8 april 2021

Ongelijke behandeling

Het ING personeel laat mensen mondkapjes dragen, maar sommige van hun dragen zelf niks. Ze lopen heen en weer zonder mondkapjes.
Ze denken dat ze zelf schoon zijn.

15 december 2020

Datalek van ING waar ze niets mee doen

Krijg gewoon 3 brieven met wachtwoorden, gebruikersnaam en registratiecodes van iemand anders op mijn adres. Gelijk ING gebeld om dit datalek van hun te melden.
Wordt zeer onvriendelijk te woord gestaan en ze doen er niets mee. Handig ik kan zo iemand zijn rekening plunderen als ik hier op uit zou zijn.
Degene waarvoor het was (iemand van mijn dorp) de brieven gegeven, ook die heeft gelijk ING gebeld en wordt ook zeer onredelijk te woord gestaan. Alsof wij de schuldigen zijn.
ING blokkeert geen eens de handel. Hoe slecht.

22 oktober 2020

Zo slechte service.

Zo slechte service.
Nieuwe pas werkt niet contactloos.
2x kantoor geweest en nu word ik weg gestuurt vraag maar nieuwe aan.
Makkelijk afschuiven zo.
Gooi dan alle kantoren dicht.
En als je 1x is een keer geld stort en 100% weet dat er precies 100 euro gestort is en dat apparaat zegt 96 en met melding diverse munten niet geaccepteerd en niet uit spuugd. En dan bericht krijgen na klacht storing bedrag klopt. Dan deugen hun tel machine niet.
En dan nog is 6 euro betalen voor 1x storten.
Terwijl je duur pakket heb.

Schande ING tijd voor een andere bank.

En ga niet meer storten bij de ING

16 september 2020

Meer en meer irritatie over ING!

Meer en meer irritatie over ING!
Website: waardeloos - nu alweer vernieuwd en nog slechter dan voorheen!
Personeel: verloop en minder en minder capabel
Kostprijs: steeds hoger voor zeer beperkte service!
Fouten (die geld kosten voor de klant) worden van tafel geveegd.
Hoogtijd om te veranderen van bank!

22 juli 2020

Ben al 2 weken bezig om mijn eigen "…Hoe moeilijk???!!!!!

Ben al 2 weken bezig om mijn eigen " verplichte" rekening te koppelen aan een gezamenlijke rekening. Dit is altijd zo geweest tot ik een nieuwe telefoon kreeg en dit opeens verdwenen was. Medewerkers op kantoor, telefoon via de chat allemaal reuze vriendelijk maar een ieder heeft een ander verhaal en ze doen geen bal. Ik word behandeld als een crimineel terwijl ik alleen maar een bestaand iets wil toevoegen. Wat een vreselijk slechte rot bank. Geen woorden voor!!!!!!

Zal het verkondigen op mijn werk, vrienden en familie hier nooit maar dan ook nooit een rekening te openen!!!

13 juli 2020

Extra kosten voor steeds minder service

Zijn enkel op groot geld uit voor aandeelhouders en topsalarissen.
Voor de gewone medewerkers en vooral de klanten is het tegenwoordig een waardeloze bank. Kantoren sluiten, extra kosten voor minder service, ga eens rondkijken naar welke bank ik beter kan overstappen. Het lijkt wel alsof deze bank enkel nog de klanten met risnte salarissen willen hebben. Waardeloos

12 juli 2020

ING kantoor Heerhugowaard nog steeds dicht

Het ING kantoor in Heerhugowaard is al maanden dicht door Corona. Echt heel erg onzin om nu nog steeds dicht te zijn. Iedere winkel kan open zijn met aanpassingen maar bij ING kan dit niet? Het komt ze vast goed uit dat ze zo lang gesloten blijven. Plastic schermpje ervoor en je kunt gewoon aan het werk. Voor bankzaken moeten we nu naar Alkmaar wat heel onhandig is. Echt een waardeloze bank op deze manier!!!

3 juli 2020

Waardeloze bank

Het is inderdaad een waardeloze bank. Hier in Houten is het kantoor "tot nader order" vanwege Corona nog steeds gesloten, terwijl alle winkels en banken in de omgeving open zijn. Denk dat ze het allemaal wel goed uitkomt want die servicepunten kosten de ING geld en hoe langer ze dicht zijn, hoe meer geld ze besparen. Het blijven natuurlijk gewoon ordinaire geldwolven, die alleen klanten met een flink inkomen met alle egards behandelen, maar de gewone klant als oud vuil.

29 juni 2020

Ik ben een oudere dus ging naar de ing…hulp

Ik ben een oudere dus ging naar de ing bank nabij de koperwiek in capelle aan den ijssel.Ik wilde hulp bij het regelen van automatische incasso.Een medewerker van de bank hielp mij.Zeer storend want hij liep elke seconde weg! Ik zei dat ik dat heel vervelend vond en zijn antwoord was tsjaa...Enfin na een uur!! waren we niet verder gekomen , een simpele handeling Vgls mij maar de medewerker kwam er niet uit! Een andere medewerker kwam erbij en ook hem lukte het niet! Na anderhalf uur maar weggegaan zonder resultaat! S’avonds toch maar even aan mijn dochter gevraagd , die niet zo handig is in die dingen maar toch.Na 5 minuten had zij alles voor elkaar op de app
Via mijn telefoon! Schande dat medewerkers bij de ing zo weinig kennis hebben van een ing app en is toch een lachertje dat mijn
dochter die een leek is het binnen 5 minuten voor elkaar had!! Dit was dus denk ik mijn laatste bezoek aan deze bank!

10 juni 2020

Ik ben zeer ontevreden

Ik ben zeer ontevreden. Sinds het Corona gebeuren is de bank gesloten, en nu nog steeds! Hoezo??? Je kan iedere winkel, supermarkt bezoeken en in zo'n grote ruimte als bij onze ING bank( Valkenswaard) kan je niet terecht....belachelijk. Ik wil mijn particuliere rekening omzetten naar een en/of omdat ik inmiddels getrouwd ben, maar zou niet weten hoe! Zo vaak gebeld hierover Het enigste kantoor dat open is, is in Eindhoven, maar daar moet ik dan met het ov naar toe, wát dus weer niet mag i.v.m Corona. Daar komt bij dat ze zeggen dat omzetten naar een en/of geen "noodgeval"is. Mag ik dat alsjeblieft zelf uitmaken...ik ben toch de klant!!! Ik ben 70 jaar en beperkt, Vindt het echt schandalig hoe ze met de oudere mensen omgaan.Bij mijn buurvrouw( 89 jaar!)hadden ze op kantoor haar kredietlimiet op nul gezet zodat mevrouw op geen enkele manier meer geld aankon, of kan pinnen in een winkel.Hoe moet het trouwens als ik geld wil storten, ook al zoiets.Dan wil ik het ook nog even hebben over de informatie van de openingstijden op de ING site. Ze geven de normale openingstijden aan wat dus niet klopt want ze zijn gesloten. Is het nou zo moeilijk om dat aan te passen zodat je niet voor niks op een gesloten kantoor komt? Niet iedereen is zo "inteligent" om met de computer om te gaan en andere wegen te vinden voor informatie., vooral sommige ouderen niet!! Hopelijk gaan de kantoren weer snel open, want denk er heel hard over om naar een andere bank over te stappen.

3 juni 2020

Wilde wat contant geld afstorten als…

Wilde wat contant geld afstorten als particulier. Niet lang geleden was in mijn woonplaats een ING kantoortje met een afstortautomaat. Hoewel die vaak volkomen betrouwbare biljetten uitspuwde.
Nu is er niks. Vanuit de ING site wordt verwezen naar een 'servicepunt'. Service? Nada.
Allereerst moet het nog worden afgebouwd - staat al maanden stil vanwege corona. Waarom wordt er dan naar verwezen?
Dan word gesteld dat daar nooit met contant geld gewerkt gaat worden. Dus opnemen of storten kan gewoon niet op een 'service'punt. Dus wordt je via de site gewoon verkeerd voorgelicht - immers dat was waar ik op gezocht heb.
Dus om een paar honderd euro te storten moet ik op zoek naar een écht filiaal - minsten 20 km verder.
De service benadert hiermee opnieuw een dieper dieptepunt. En contact? Bellen tijdens werkdagen. Een mail met een klacht is gewoon niet mogelijk.
Eerst alle kantoormedewerkers wegbezuinigen - immers de klant moet zelf het werk doen in het internettijdperk. Dan de kantoren sluiten. Dan alsnog met regelmaat de bankkosten verder verhogen.
Het is dat al die banken inmiddels hetzelfde lage serviceniveau hebben, maar het liefst zou ik hier gewoon mee stoppen.
Dus 1 ster voor bereikbaarheid/service/gemak/dienstverlening.
Dus:

24 mei 2020

meer dan 50 jaar klant,waarvan de laatste 30 jaar alleen maar belazerd

ING Zakenbank , ja , dat had je gedacht, Corona crisis , regering staat garant, aanvragen , ja dat had je gedacht,door koppelen via hun(ING) site naar aanbevolen kredietverstrekkers ,Ja dat had je gedacht, aanbiedingen met enorme rente,s kort lopend enz, Ja dat hadden zij gedacht,schandalig dat hun eigen site je hier na toe brengt, waarschijnlijk om met een wurg contract je bank af te kunnen lossen,bij mij niet van toepassing, want dat had de bank zelf al gedaan ten tijde van de vorige crisis tot nu,eindelijk konden we weer aan een buffertje gaan werken, na de volledige aflossingen van onze kredieten,
Dus wat doe je je vraagt bij je eigen bank(ING) een niet al te groot krediet aan van ca 15000 euro, Nul op het request, Deze bank heeft zich zeker 50 jaar rot verdiend aan ons, Hypotheken-verzekeringen- lijfrentepolissen - beleggingen (tijdens de eerste crisis ingestort)geadviseerd en heel veel meer,
Ik zou nog zeker een paperback vol kunnen schrijven , maar vraag me af naar andere bevindingen van andere klanten ( lees objecten )want klanten bestaan niet meer voor de ING.

13 mei 2020

De ING haalt zomaar je kredietlimiet…

De ING haalt zomaar je kredietlimiet weg en begint je de verwijten dat je er zelf ervoor gekozen hebt door een formulier in te vullen op de website en daarna wanneer je later nog een keer contact opneemt geven ze dit als antwoord.

Ik zie dat jouw Kwartaallimiet was opgeheven in verband met ongeoorloofde Rood stand. Wanneer dit het geval is, kan je inderdaad pas na drie maanden weer opnieuw Rood stand aanvragen. Ik begrijp uit jouw bericht echter dat deze onterecht is ingetrokken.

begin december kwam ik in de - en mocht ik tot Februari 2020 in de + komen.

Heb ik mijn BTC en ETH omgezet in Mid December sta je 5000 in de +

Mooi het nieuwe jaar in.
Beginnen ze 1 Januari - 3 Januari mijn Kredietlimiet te verwijderen.

Ze kunnen het niet terugzetten.
Lijkt er wel op dat ze proberen zo - mogelijk mensen te laten lenen zodat ze kunnen cashen vanuit rente dat er niet meer is voor sparen.

10 februari 2020

Yoran Vollenga

Yoran je krijgt van mij een dikke 10. Was iedereen maar zo behulpzaam als jou dan zou de wereld er een stuk beter uitzien,

Een super tevreden Anneke

18 oktober 2019