Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,2

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og stor anbefaling!

Jeg har nu haft besøg af Allan fra Insektimus et par gange, eftersom at vi har haft problemer med myrer - både inde og ude.
Der har været super service og dialog hver eneste gang og jeg kan kun anbefale Allan og Insektimus til andre, som skulle have lignende problemer!

1 juni 2026

Effektiv og hurtig assistance

Udfordringer med muldvarp på vores gund
Telefonisk kontakt. Saglig oplysning om løsningsforslag og konkurrencedygtig pris.
Møder op samme formiddag.
Opsætning af sakse udført.
Mindre end en uge efter er muldvarpen sakset.
Vi er en meget tilfreds kunde
Kan varmt anbefale Intektimus

15 mei 2026

Professionelle folk.

Der var ingen tvivl om det var professionelle, da vi havde insektimus til at hjælpe med 3 forskellige problemer. Vi var især imponeret over hvordan 20.000 bier der havde slået sig ned på en hegnspæl blev fjernet nænsomt og genudsat i en æbleplantage. Vi har været mere end tilfredse med deres service. Kan varmt anbefales herfra.

1 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min forsikring Lærerstandens…

Min forsikring Lærerstandens Brandforsikring fandt ikke Insektimus professionelle nok til at løfte opgave med at konstatere "Husbukke"
Mere så andre ikke har den oplevelse.
Og alligevel kostede det 1.613,75 kr - uden at opgaven er løst.
Der skal mere til end 4 fotos- der skal tages en prøve til laboratorium.
Mvh Annette Gry Svåbæk

7 februari 2025

Kære Annette

Tak for din anmeldelse. I Insektimus gør vi os altid umage med at levere høj kvalitet til kundens tilfredshed. Insektimus løser mange opgaver for forsikringsselvskaber i god og konstruktiv dialog. Insektimus har erfaringer med, at forsikringsselvskaber er tilfredse med billeddokumentation i kombination med udtagelse og beskrivelse fra fagperson og i de tilfælde hvor der er brug for yderlige udredning efterkommes det selvfølgelig. Insektimus vil gerne tilbyde dig en gennemgang af den fremsendte faktura efter ønske.

Jeg ønsker der en god dag
Med Venlig Hilsen Allan Petersen, ejer og skadedyrsbekæmper

Hurtig udryddelse af myrer

Vi havde myrer, der kom frem flere steder inde i huset. Hurtig ekspedition fra firmaet og her efter 5 uger har vi stadig ikke set skyggen af en myre og de vrimlede ellers jævnligt frem. Rigtig god og kompetent service.

11 juli 2024

Kære Lone

Mange tak for din positive tilbagemeldning. Den sætter jeg stor pris på.

Jeg ønsker dig en god dag
Med Venlig Hilsen Allan Petersen, ejer og skadedyrsbekæmper

Hurtige og kompetente

Vi havde problemer med hvepse i hækken og kontaktede insektimus. De kom ud samme dag og var yderst kompetente. Dem vil vi bruge en anden gang :-)

Tak for god service.

Mvh. Signe og Lasse

10 juli 2024

Kære Signe og Lasse

Mange tak for jeres anmeldelse, den blev jeg gang for at læse!

Rigtig god dag til jer
Kærlig hilsen Allen Petersen, ejer og skadedyrsbekæmper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kontaktede Insektimus fordi vi havde mus

Vi kontaktede Insektimus fordi vi havde mus i væggene i vores sommerhus. De kom forbi en enkelt gang med den rigtige løsning - til en meget overkommelig pris. Rigtig god effekt - musene er væk efter efter en uges tid :-)

25 oktober 2022

Hej Erik

Mange tak for din tilbagemelding, den betyder meget for mig.

Venlig hilsen Allan Petersen, ejer og skadedyrsbekæmper

Insekterne forsvinder med garanti

Insekterne forsvinder med garanti

Vi havde pludselig voldsomt mange myrer i vores køkken. Vi kontaktede Insentimus som havde hurtig udrykning og efter hans besøg så jeg to myrer samme dag og ellers har vi ingen set. Vi har netop fået sprøjtet for edderkopper og jeg er helt sikker på vi bliver glade for den. Insektimus får vores varmeste anbefaling :)

3 mei 2022

Hej Kamilla

Mange tak for den fine anmeldelse den betyder meget for mig.

venlig hilsen
Allan Petersen, ejer og skadedyrsbekæmper