kerem yilmaz NIEUW Had enige twijfels over International Plus. Heb wezen googlen en reviews gelezen, ben naar kliniek gegaan en heb via Kasper (mijn tolk en organisator van gehele behandeling) goed... Toon meer
International Plus
We hebben een goede vertaler gekregen die alles met ons communiceerde en er altijd was. Daar mijn complimenten voor . Ben zeer tevreden over de vertaalster Zahra . Een tip voor deze kliniek is dat d... Toon meer
Topservice van begin tot het einde. Voor de komst naar Turkije was er uitstekend contact in de Nederlandse taal. Alles werd goed geregeld en afgesproken. Ter plaatse stond de taxi klaar en in de prakt... Toon meer
Over International Plus
International Plus is a well-known brand on a global scale that has been providing care to its cherished patients since 2013.
Based on the statistics of the successful surgeries performed by the top medical professionals in the field, we are ready to accompany you on your journey to
A NEW YOU.
Enjoy the satisfaction of a brand-new appearance thanks to cutting-edge cosmetic treatments, bariatric surgeries, aesthetic operations, medical aesthetics, hair transplantation, and eye treatments.
Enjoy a safe and comfortable visit with us. Your comfort is our priority.
International Plus, Halkalı Merkez Mah. Basın Ekspres, Yan Yolu NO:9/5, Küçükçekmece, İstanbul, 34403, İstanbul, Turkije
- +90 535 963 26 30
- info@internationalplus.net
- internationalplus.net
Schending van onze richtlijnen
Sympathieke en uiters vertrouw info…
Sympathieke en uiters vertrouw info gegeven. Had er zeker een goed gevoel over

Antwoord van International Plus
Ik vind dat is perfect en geen pijn…
Ik vind dat is perfect en geen pijn makkelijk operatie.

Antwoord van International Plus
Ik heb zelf afgelopen Mei en Augustus…
Ik heb zelf afgelopen Mei en Augustus international Plus ervaren.
Wat zal ik er van zeggen.
Ik werd overtuigd met een offerte van 7300 euro na video bellen röntgenfoto’s opgestuurd en al.
Bij aankomst in de kliniek en nieuwe evaluatie werd de rekening opgeschroefd naar 9800 euro.
Op dat moment ben je daar. Sta je met je rug tegen de muur en denk je ja.
Betaal maar en laat de behandeling maar beginnen.
Het eerste bezoek is naar mijn mening niet gedaan waar ik allemaal voor betaald heb.
Ik heb desbetreffende daar over ook aangesproken na het tweede bezoek.
Ik zou de eerste keer 1800 ongeveer moeten betalen. Dat werd 4800.
Waarvoor 4 kiezen zijn getrokken en 4 implantaten zijn geplaatst.
Ik zou ook botopbouw hebben gekregen volgens international plus. Wat ik nooit gehad heb. Dit weet ik 1000% zeker want dan zou er 6 maanden tussen je 1ste en 2 bezoek moeten zitten. En daar heeft bij mij maar 3 maanden tussen gezeten.
Toen kwam het verhaal ja maar je had infecties. Moet ik 2000 euro meer dan voor een infectie betalen.
Tevens heb ik na mijn eerste bezoek ook direct het ziekenhuis moeten bezoeken en hebben ze onder narcose geopereerd aan mij.
De tandarts had tijdens het verwijderen van kiezen een stuk van zijn gereedschap in mijn keel laten vallen. Wat hij gelijk doormiddel van er uit proberen er uit te pakken pakken. Door met zijn hele hand in mijn mond proberen te gaan. Ik kokhalzend doorslikte.
Bleek hier om een scherp mesje te gaan wat dus weer uit mijn lichaam gehaald moest worden.
Tweede keer terug ging wel een stuk beter al vond ik 3 dagen met afgeslepen tanden en plastic hoesjes eroverheen best zwaar.
Over het 2de bezoek ben ik best tevreden.
De tandarts was echt zeer kundig. Zeer zorgzaam. Behulpzaam. Vraagt alles aan je in het Engels. Doet het zeer. Zit het goed. Voelt het goed. Enz enz.
Alleen de nazorg is dan weer daarna ontzettend FC knudde.
Ik kreeg bijna een week na ik terug was thuis pas via whatsapp over hoe nazorg en allerlei andere informatie.
Toen dacht ik echt.
Even serieus. Ik ben net bijna 10.000 euro kwijt voor dit. En dan kom de nazorg zo laat.
Al met al voel ik mij een best wel een beetje opgelicht als ik kijk wat wel en niet gedaan is door de tandarts. En wat wel in rekening is gebracht.
Tevens heb ik hier meerdere mensen over gehoord
Een Engels man. Een Nederlander.
En nog wel wat meer gasten in het zelfde verblijvende hotel.
Kwa facturering is het echt een aanfluiting waarbij ze 1000% in hun voordeel rekenen.
Wat ik ook echt heel jammer vind.
Ik ben nu een maand verder naar het plaatsen van alle kronen. En ik heb nog steeds. Echt nog steeds veel pijn in mijn mond.
Moet 28 september hier in Nederland naar de tandarts. Die gaat kijken wat er mis is en hopelijk kan hij de pijn laten verdwijnen.
Ik moet ook wel zeggen. Ben wel ontzettend blij met mijn gebit nu en wat het was ondanks dat ik nu een maand later nog steeds pijn in mijn bek heb.
Mijn ervaring met international plus.
Bedankt team International Plus
Ik wil het team van international Plus enorm bedanken voor de goede zorgen. Van het ophalen tot en met de begeleiding en de behandeling van de artsen was top geregeld. Ik ben superblij met mijn glimlach weer....of nee met mijn brede lach.
In het bijzonder Fulya de tolk/begeleidster heeft me super geholpen.
10 punten!!!!!

Antwoord van International Plus
Nou ik zou voor twee behandeling gaan…zeker maar is niet meer nodig,
Nou ik zou voor twee behandeling gaan maar uiteindelijk hebben ze het toch maar effe geregeld en alles meteen geregeld.
Ben goed begeleid door Daan en ze hebben alles verder goed geregeld.
Ben daar zeer tevreden weer weg gegaan.
En nogmaals goed begeleid in het Nederlands met Daan.

Antwoord van International Plus
Ik ben ontzettend tevreden over mijn…
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij International Plus. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. Het team is professioneel, vriendelijk en straalt veel kennis en ervaring uit. De behandeling (zygomatische implantaten) verliep vlot en pijnloos dankzij de goede voorbereiding en begeleiding onder narcose. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kreeg uitgebreid nazorgadvies. Ook achteraf waren ze goed bereikbaar voor vragen. Absolute aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en vertrouwen!

Antwoord van International Plus
We hebben een goede vertaler gekregen…
Een tip voor deze kliniek is dat de artsen veel beter moeten communiceren met buitenlandse klanten. De afspraken werden niet tijdig doorgegeven. Er waren te lange wachttijden zo heb ik tot half 12 in de avond nog bij de tandarts gezeten .De consulten waren niet altijd duidelijk zo werd niet duidelijk verteld wat er gaat gebeuren waar en door wie. Een organisatie die klanten over de hele wereld ontvangt hoort ook personeel op te leiden om andere talen te kunnen spreken . Immers, een vertaler kan je niet inhoudelijk vertellen wat er gaat gebeuren.

Antwoord van International Plus
Zeker een aanrader om heen te gaan
Zeker een aanrader om heen te gaan! Gastvriendelijk en erg behulpzaam. Mooie clinic en betrouwbaar.

Antwoord van International Plus
Het was een geweldige ervaring de…
Het was een geweldige ervaring de tandartsen zijn top je wordt perfect geholpen ik zou een ieder ander deze tandarts echt aanraden

Antwoord van International Plus
Goed personeel heel zorgzaam en denken…
Goed personeel heel zorgzaam en denken met je mee

Antwoord van International Plus
Na jaren van zo 20 jaar niet meer naar…
Na jaren van zo 20 jaar niet meer naar de tandarts geweest. Was me angst heel erg groot. Daarbij heeft me contact persoon Felix me geholpen om me hierheen te halen om
Over me angsten heen te zetten.
Fulya heeft me echter naar een hoger niveau gebracht en super haar best gedaan. En ons totaal alles goed vertolkt.
Echter is het soms wel chaotisch op de praktijk. Maar nogmaals heb me echt fijn gevoeld hoe ze me behandeld hebben. Ekim heeft echter heel de behandeling gedaan. En voor mij de beste die er maar kan bestaan. Ze heeft me steeds gerust gesteld terwijl ik in de stoel zat. Een dikke 4 dagen!
Door haar ben ik echter ver door me angst af. Wat een vakvrouw is zei!
Ekim,Fulya en Felix super bedankt voor alles.
Wel heb ik een kantel puntje. Soms is de wachttijd best wel lang. En soms ook wel hectisch. Maargoed na zo uitstraling te hebben gekregen is het het echter allemaal wel waard.
Bedankt voor alles international plus bedankt voor alles
Mijn dank is groot

Antwoord van International Plus
International Hospital heeft mij…
International Hospital heeft mij uitstekende service verleend. Ik heb tandimplantaten gehad. Het personeel is coöperatief. Ik bedank ze met waardering.

Antwoord van International Plus
Heb een super en vriendelijke ontvangst…
Heb een super en vriendelijke ontvangst gehad en vooral een super ontvangst als begeleiding van Fulya
Mvg
Cakmak ismail

Antwoord van International Plus
Het was een geweldige ervaring iedereen…
Het was een geweldige ervaring iedereen is vriendelijk en behulpzaam en ik ben heel tevreden 😁

Antwoord van International Plus
De ontvangst in de kliniek was goed
De ontvangst in de kliniek was goed. De artsen hebben mij goed behandeld. Alle stappen zijn stap voor stap uitgelegd hoe het proces werkt er verloopt. Luisterde goed naar mijn wensen ook met de aanpassingen ervan.

ENORM GOED ZIEKENHUIS
ENORM GOED ZIEKENHUIS. ZEER GOEDE OPVOLGING DOOR FELIX EN FULYA IN MIJN EIGEN TAAL. ALLES PERFECT GEREGELD IVM TRANSFER NAAR HOTEL EN LUCHTHAVEN. IKBRAAD INTERNATIONAL TEN ZEERSTE AAN AAN IEDEREEN. HYGIËNE EN SERVICE TOP. IK BEN HEEL TEVREDEN VAN MIJN NIEUWE TANDEN ENBGEEN PIJN.

Smart Lens Replacement
Ik ben naar Internationaal Plus gegaan voor ooglens vervanging. Had vooraf al heel goed contact met Angelica die mij over alles instrueerde. En elk moment voor mij klaar stond als ik nog een vraag had of ergens onzeker over was. Eenmaal daar aangekomen heeft ze alles voor mij geregeld, als ik ergens mee zat. Zonder haar begeleiding had ik me misschien niet zo op mijn gevoeld. Tijdens de behandeling werd ik bijgestaan door Samir die door Angelica was aangewezen ook een top gozer. De behandeling is perfect gegaan , moest eerst meerder brillen op en af doen, werd gek van dat wisselen. Ook na de behandeling heeft Angelica mij nog perfect bijgestaan als ik nog vragen had. Echt een topmeid. Als ik ooit terug ga voor evt andere behandeling zou ik zeker weer voor kiezen voor Internationaal Plus en dan met begeleiding van Angelica
Gr: Vince

Antwoord van International Plus
Ik ben nu 2 keer bij internationaal…
Ik ben nu 2 keer bij internationaal plus geweest en altijd goed geholpen door Fulya mijn tolk en de tandarts Mehmet hebben zeer goed resultaat geleverd. Ben zeer tevreden.
Ook mijn after support van Felix is top
Bedankt internationaal plus 😁

Happy new yaer
Aan het hele team van international plus
Prettige feesten gewenst
En doe in 2024 zo verder
Van mij een dikke duim voor julie werk
Mijn leven ziet er weer mooi uit nu met die stralende glimlach vele groetjes vanuit België