kerem yilmaz NIEUW Had enige twijfels over International Plus. Heb wezen googlen en reviews gelezen, ben naar kliniek gegaan en heb via Kasper (mijn tolk en organisator van gehele behandeling) goed... Toon meer
International Plus
ENORM GOED ZIEKENHUIS. ZEER GOEDE OPVOLGING DOOR FELIX EN FULYA IN MIJN EIGEN TAAL. ALLES PERFECT GEREGELD IVM TRANSFER NAAR HOTEL EN LUCHTHAVEN. IKBRAAD INTERNATIONAL TEN ZEERSTE AAN AAN IEDEREEN. HY... Toon meer
We hebben een goede vertaler gekregen die alles met ons communiceerde en er altijd was. Daar mijn complimenten voor . Ben zeer tevreden over de vertaalster Zahra . Een tip voor deze kliniek is dat d... Toon meer
Topservice van begin tot het einde. Voor de komst naar Turkije was er uitstekend contact in de Nederlandse taal. Alles werd goed geregeld en afgesproken. Ter plaatse stond de taxi klaar en in de prakt... Toon meer
Over International Plus
International Plus is a well-known brand on a global scale that has been providing care to its cherished patients since 2013.
Based on the statistics of the successful surgeries performed by the top medical professionals in the field, we are ready to accompany you on your journey to
A NEW YOU.
Enjoy the satisfaction of a brand-new appearance thanks to cutting-edge cosmetic treatments, bariatric surgeries, aesthetic operations, medical aesthetics, hair transplantation, and eye treatments.
Enjoy a safe and comfortable visit with us. Your comfort is our priority.
International Plus, Halkalı Merkez Mah. Basın Ekspres, Yan Yolu NO:9/5, Küçükçekmece, İstanbul, 34403, İstanbul, Turkije
- +90 535 963 26 30
- info@internationalplus.net
- internationalplus.net
Schending van onze richtlijnen
Top team tandartsen
De service is tip top in orde.en de afspraken en service is zeer goed.er word goed voor je gezorgd en het personeel is super vriendelijk en behulpzaam met dank aan fulya

Allemaal top geregeld hier
Allemaal top geregeld hier! Vanaf het moment dat je aankomt en weer vertrekt 😇 met de persoonlijke begeleiding van Casper kan het niet mis gaan! Zeer professionele begeleiding gehad van hem:. Stond 24 uur voor me klaar.. en heeft voordat ik naar Turky ging alles super goed toegelicht😇 mijn tanden en haar laten doen bij international plus🙏

International plus
Acht het is heel mooie kliniek
De prijzen is hel goed
De medewerkers is heel vriendelijk
Alles is perfect
Wij zeker terug
Blij met het resultaat
Blij met het resultaat, international plus heeft me enorm geholpen, met dank aan fulya en kasper mijn Nederlandse begeleiding
Goede ervaring bij International Plus.
Goede ervaring bij International Plus.
Hele fijne service met zorgzame medewerkers met name Falla en Daan en uiteraard ook de dokter en zijn assistentes.
Begin tot einde van mijn reis en behandeling was goed geregeld.
Zeer tevreden ik zal deze ervaring ook aan andere aanraden.
zeker een aanrader
van begin tot eind alles goed geregeld door Marieke Koc. Ik werd erg op mijn gemak gesteld, alles was duidelijk. goede service, goed hotel, de kliniek is zeer professioneel. ik zou het zeker andere aanraden!

Wat een toppers…
Ik ben door verschillende werknemers van International plus benaderd, maar toen Marieke mij benaderde wist ik gelijk dat zij de juiste adviseur voor ons was. Alles was goed uitgelegd en zij was altijd aanwezig om ons te ondersteunen. Wat een geweldig resultaat in een paar dagen tijd. Mijn man was meer dan twee jaar bezig maar kwam niet verder. Super begeleiding en de artsen zijn geduldig en professioneel. Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van deze optie.
kerem yilmaz
kerem yilmaz
NIEUW
Had enige twijfels over International Plus. Heb wezen googlen en reviews gelezen, ben naar kliniek gegaan en heb via Kasper (mijn tolk en organisator van gehele behandeling) goed gevoel gehad. kliniek is super schoon en georganiseerd, Kasper was altijd bereikbaar en had antwoorden op elk vraag. Vervoer Vanuit hotel naar kliniek en terug werd goed geregeld door Kasper. Mijn tanden zal met goede zorg weer mooi worden. Kasper bedankt.
Top kliniek!
Alles top geregeld bij aankomst stond er een Vip bus klaar voor ons die ons naar het 5 sterren hotel bracht waar ook meteen mijn Nederlandse contact persoon voor me klaar stond waar ik al een tijdje mee op whats app aan het communiceren was en alles voor mij geregeld had.. de volgende dag werd ik opgehaald door vervoer van de kliniek en bij aankomt in de kliniek was daar ook mijn Nederlandse contact persoon (Casper)die er de hele tijd bij bleef en alles vertaalde en uitlegden wat ze precies gingen doen. De kliniek heeft een professionele uitstraling en zo handelen ze ook.. alles is tot in de puntjes goed geregeld.. Dit stelt je enorm gerust. Na een kleine week zaten mijn nieuwe tanden erin😇 ik blij mijn begeleider (Casper) blij! Ik wil dan ook iedereen super bedanken voor dit avontuur en ik in weer lachen van oor tot oor!🥂