1,7

Zeer slecht

1000% fake

1000% fake! I urge everyone to report their website and send an email to the IRS about them. Let’s make sure they are held accountable and put behind bars where they belong.

26 januari 2025

Scam

Scam! They looks like a government website but its scam.

27 januari 2024

Scammers

Scammers, I lost $99 + $99 for printing my details on a PDF.
They say the will renew the ITIN but not. Actually, ITN Renewal is a free service given by IRS. Because of their scam website looks like government portal I have lost $198 for renewing both my wife and kid ITIN's

23 januari 2024

Scammer

Scammer! They charged $100 while registering, there is no direct communication, I’m still struggling to get my money back.

11 november 2023

Fake

Fake! They charge you $99 for a form that you can get for free in any IRS office. So in fact they don't actually provide any real service, only take your money. The only good thing is that once I realized I claimed a return and they sent my money back. Anyways, I will report them on my bank.

28 september 2023

Scam !!!

Scam !!!! They got me as well , I´m a moron for not double checking the company before . If it looks too cheap probably there is a reason for it ... Becareful guys

12 augustus 2023

Indeed scam

Indeed scam. I need ITIN for custom forms. But I get a W7 form which I need to attach to income tax return form. But I do not need to fill in that income tax form for at least two years. It is also bad that they are linked from irs.gov and do not make clear enough that they are scammers.

27 juli 2023

It's totally a scam

It's totally a scam. I was stupid for allowing them charge me $100. I want my money back!!!! I should check their smart website more carfully before submitting my application!!!!!!

15 mei 2023

Total Scam

They charge $100 to fill out a form which is ultimately free - they give the impression that they are an agent that will file for you with IRS but in fact they do nothing other than fill out the form and then tell you where to file it yourself.

4 mei 2023

If I could select 0 star I would!

If I could select 0 star I would!! They are scammers. They charge me 100$ for nothing, I requested for refund but they are MF they don’t want to give my money back. Run from this don’t do same mistake that I did

12 april 2023

This is a total scam

This is a total scam. The site masquerades as a government agency and asks for a fee. All it does is to send you a copy of Form W-7 for you to complete

18 januari 2022

Worthless website

Worthless website, they charge you 89$, just to fill out the itin form, which is free online for you to download. 89$ dollars to fill out a free form!!! Don’t be a sucker, download the form on the irs website and fill it out yourself.

14 mei 2021

Is dit jouw bedrijf?