Iets bestellen,nooit iets aangekomen, mailen,gaan ze nazien en vinden zogezegd niets en dan hoor je niets meer ,onbetrouwbaar

Op 12 november 2022 drie houten spaarpotten met opdruk besteld om aan mijn drie jonge dochters te geven voor Sinterklaas. Ruim op tijd zou men zeggen. Na 2 weken nog niets ontvangen. Vervolgens geen r... Toon meer

Afgelopen zaterdag 2 stoeltjes besteld met opdruk, woensdag al in huis! Ze zijn mooi geworden. 1 stoeltje heeft een hele kleine beschadiging hier meteen een melding van gemaak en Ivige biedt mij een c... Toon meer

6feb 2 setjes besteld, verkeerd gelabeld en dus aangekomen op een ander adres. Tel contact gehad, daar moest ik maar allemaal begrip voor hebben...terwijl ik in tijdnood zat om de bestelling als n... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Dit bedrijf is permanent gesloten

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Niet betrouwbaar!!!!!!!!!!!!!

Niet betrouwbaar. Onze bestelling van 103 euro nooit ontvangen. Wordt niet meer gereageerd op onze mails. Vorig jaar november een bestelling geplaatst. Nooit ontvangen. Schandalig

27 december 2023

Jubileum cadeau valt in het water...

In mei gepersonaliseerde handdoeken besteld voor 1 jarige bruiloft. Zou snel geleverd worden, ivm cadeau. Nu in december, veel mailtjes en belletjes verder, maar nog steeds geen handdoeken en geen terugbetaling.

6 december 2023

Je zou er maar bij de klantenservice werken

Het kan niet leuk zijn om hier bij de klantenservice te werken, ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. Het begon maart 2023, bedrukte paspoorthoesjes besteld voor bruiloft. Zou snel geleverd worden volgens website, ik had nog een ruime week marge. Na paar dagen zelf contact opgenomen. Witte inkt was op, vervolgens was er maar 1 blauwe hoes. Dus te laat voor bruiloft. Na tien herinneringen en vijf reacties kwamen de hoezen binnen eind april. Slechte kwaliteit bedrukking (niet goed uitgesneden / beschadigd). Dat werd erkend. Er zou een tweede pakketje verstuurd zijn, maar dat heb ik nooit gehad. Uiteindelijk in juli overeengekomen dat ik 50% terug kreeg, dit heb ik nu (half oktober), ondanks enkele herinneringen, nog steeds niet binnen. Daar gaat het me niet eens om, ben nog nooit zo onfatsoenlijk behandeld na een aankoop (genegeerd)

5 oktober 2023

Valse beloftes

Gezien ik geen reactie krijg op mijn WhatsApp bericht of de laatste update via trustpilot van 5 oktober, plaats ik nogmaals een review.

Na eindelijk contact te hebben gehad via WhatsApp en een toezegging te hebben gekregen dat het geld teruggestort wordt, blijft het nu weer stil.
Het geld is nog steeds niet retour, via WhatsApp komt er geen bericht meer aan.
Hoe kan je zo met klanten omgaan?

16 oktober 2023

Bestelling niet bezorgt wel betaald!!

Op 6 september een bestelling gedaan door mijn vrouw voor een cadeau voor ons nichtje die jarig is, helaas nog steeds niet bezorgt, geen communicatie vanuit Ivige, heel slecht.

14 september 2023

Oneerlijk en onbetrouwbaar

Al enkele reviews geschreven niet alleen om te melden dat het bij dit bedrijf niet echt verloopt zoals het hoort maar telkens ook als manier om even de aandacht van het bedrijf te trekken zodat ze antwoorden op de vele whatsapp berichtjes die ik steeds opnieuw naar heb stuurde. Want enkel na een review krijg ik een reactie. En dan verwijten ze mij dat ik geen goede communicatie voer maar Trustpilot gebruik als communicatiemiddel. Ik heb jammer genoeg geen andere keus.

Dit zal de laatste review zijn ook al is de beloofde terugstorting van de retourkosten nog steeds niet gebeurd.
Nochthans durven ze dan wel (nu een maand geleden) een bericht sturen dat het geld is overgemaakt wat dus weeral eens een leugen was.
Zo jammer dat eerlijkheid ver te zoeken is en dat onbetrouwbaarheid de bovenhand neemt. Als je zo wil zaken doen, doe er dan beter geen !

In de plaats daarvan dreigen ze om ‘mij’ te rapporteren bij Trustpilot voor de vele reviews i.p.v te zorgen dat ze eerlijk alles afhandelen, shame on you !
Ik heb zelf trouwens met Trustpilot contact opgenomen om te melden hoe jullie op reviews reageren.

Maar zoals ik al zei, is het nu wel genoeg geweest, gedaan met leugens en verwijten te ontvangen, mensen van IVIGE jullie zijn het niet verder waard om mijn tijd en energie in te steken !

3 oktober 2023

Geen levering en geen reactie

Ik heb een bestelling gedaan op 1 september 2023
Op 5 september 2023 heb ik een mail ontvangen dat mijn pakket is verzonden, tot heden heb ik nog niets ontvangen. Ook heb ik een mail gestuurd maar geen reactie op gekregen.
Ik probeer ook de site te openen maar helaas krijg ik al meerdere keren te zien dat er een onderhoud gaande is.
Graag zou ik willen weten wat er met mijn pakket is gebeurt

2 oktober 2023

Paspoorthoesjes

Sinds begin maart via Whatsapp contact genomen omdat de geleverde producten niet overeenkwamen met mijn bestelling.
Eind mei komen we overeen dat IVIGE de bestelling nu correct zal uitvoeren en opsturen. De levering vertrekt nooit. Midden juli komen we overeen dat ik word terugbetaald. Nu eind september en ik heb nog steeds geen terugbetaling gezien.
Ook geen reactie meer van IVIGE...

27 september 2023

Nooit wat ontvangen!!

Gepersonaliseerde sleutelhanger besteld, nooit wat ontvangen. In eerste instantie kreeg ik reactie op mijn mail (wat gek, wel verzonden?). Daarna via mail of app nooit meer wat gehoord. Nooit wat bestellen hier!!!

23 augustus 2023

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen, op 7sept zou het bezorgd moeten zijn. Meerder manieren om contact te krijgen, geen reactie. Waardeloos

22 september 2023

Beste Ellen,

U kunt via whatsapp contact met ons krijgen. 0620412910.

Groet,

Op 29-06 een bestelling geplaatst

Op 29-06 een bestelling geplaatst, toen werd er aangegeven dat vanwege vakantie de levering vertraagd is. Tot op heden nog steeds niks gehoord.. waardeloos als je het mij vraagt! Ook via Whatsapp geen oplossing geboden helaas!

29 juni 2023

Beste Martijn,

Op de naam Martijn of Weusthof kan ik geen whatsapp bericht vinden. Ik adviseer u om ons nogmaals een bericht te sturen naar 0620412910 zodat ik u verder kan helpen.

Groet,

Wat een slechte service!

Wat een slechte service!! Maand wachten op bestelling, die vervolgens incompleet en fout is.
Wacht al maanden op de rest van mijn order.
Ze reageren niet op belletjes en berichten. Zijn ze soms van de aardbodem verdwenen??

21 september 2023

Hier niks bestellen !!

Hier niks bestellen !!! ‼️

Ik had op 24 - 08 een naamslinger besteld voor mijn pasgeboren zoontje , bedoeling was om ze kamertje een beetje op te vrolijke in het Lumc in leiden 😔

Maar ik heb tot heden niks ontvangen & ze zijn te beroerd om netjes antwoord te geven aan “hun” klanten maar wel geld incasseren 🤦‍♀️

21 september 2023

Beste Kaylee glasbergen,

U heeft ons vanmorgen een bericht gestuurd via messenger en whatsapp gestuurd op beide heeft u vanmorgen reactie ontvangen.

Hier niet kopen!

Hier niet kopen! Er wordt niet geleverd en er wordt ook niks terug betaald! Ik heb mijn bestelling op 8 mei (!!) van bijna €60,- geplaatst en er wordt nergens op gereageerd. Telkens een enkel bericht via WhatsApp om vervolgens niks meer te horen. Een heel slecht bedrijf!

8 mei 2023

Beste Selma,

Het bedrag is aan u geretourneerd. Ik heb u zojuist een whatsapp bericht retour gestuurd met alle informatie.

In juli 2 pyama’s besteld

In juli 2 pyama’s besteld. Verzend mail gekregen. Door vakantie duurde het langer. Whatapp contact gehad. De kleur was niet op voorraad zouden 2 dagen later binnen komen.
Na 3 weken weer contact proberen te krijgen. Whatsapp komt niet aan en op de mail en inspreken van de voicemail wordt niet gereageerd.
Dus NOOIT meer IVIGE.
Na bericht via trustpilot van Ivige, heb ik contact via whatsapp gezocht. Ze vroegen waar ze me mee konden helpen. Weer het verhaal gedaan maar ook daarna bleef een reactie uit.

4 juli 2023

Beste Peter,

Op de naam Peter Schrieder kan
Ik helaas geen whatsapp berichten terug vinden. Kunt u ons nogmaals een bericht sturen op 0620412910.

Nooit wat kopen

Nooit wat kopen, reageren een keer op een mail als je verwachte pakket niet aankomt. Verdere levering is dan onduidelijk. Reageren vervolgens nergens meer op, niet te bereiken telefonisch. Ook op annuleringswens wordt niet meer op gereageerd, stoeltje met naam nooit ontvangen: geld wel kwijt.

8 september 2023

Beste Anouk,

Wij hebben u een whatsapp bericht gestuurd met verdere informatie over uw bestelling.

2 pyjama’s besteld niet ontvangen geen contact

2 pyjama’s besteld, 5 september verzendbevestiging, tot op heden niks ontvangen. Er word ook niet gereageerd op e-mails, site buiten werking en whatsapp berichten komen niet aan.
Zou graag de pyjama’s willen, lukt dan niet, dan netjes het geld terug storten en niet de boel oplichten ;)

14 september 2023

Koop hier aub NIETS

Koop hier aub NIETS, ze laten niets van hun horen als produkt niet voorradig is. Zit nog steeds op mijn geld te wachten na annulering.
Zijn telefonisch niet te bereiken, op whatsapp wordt niet gereageerd.

Wie kent deze Lena (K. Ibrahim) en kan mij het woonadres geven?
Kan iemand bevestigen dat dit haar adres is:

Brandemeer 138, 8918CW Leeuwarden
Rekening nr NL42INGB0677542712
Dan ga ik haar even een bezoekje brengen.

18 augustus 2023