Iets bestellen,nooit iets aangekomen, mailen,gaan ze nazien en vinden zogezegd niets en dan hoor je niets meer ,onbetrouwbaar
Op 12 november 2022 drie houten spaarpotten met opdruk besteld om aan mijn drie jonge dochters te geven voor Sinterklaas. Ruim op tijd zou men zeggen. Na 2 weken nog niets ontvangen. Vervolgens geen r... Toon meer
Afgelopen zaterdag 2 stoeltjes besteld met opdruk, woensdag al in huis! Ze zijn mooi geworden. 1 stoeltje heeft een hele kleine beschadiging hier meteen een melding van gemaak en Ivige biedt mij een c... Toon meer
6feb 2 setjes besteld, verkeerd gelabeld en dus aangekomen op een ander adres. Tel contact gehad, daar moest ik maar allemaal begrip voor hebben...terwijl ik in tijdnood zat om de bestelling als n... Toon meer
Dit bedrijf is permanent gesloten
Nederland
- Info@ivige.nl
- ivige.nl
Mensen keken ook naar
Slechte zaak
Ik lees verschillende reviews over dit bedrijf, helaas bij mij nu ook een negatieve ervaring. Bestelling gedaan voor gepersonaliseerde handdoeken. Bericht ontvangen dat ze ingepakt waren, daarna niks meer. Website is onbereikbaar, geen reactie op de mail of via de app. €40 weggegooid. Hoop via deze route wel reactie te krijgen…
Bestelling niet binnen en geen service
In augustus bestelling geplaatst
In september gemaild, geen reactie.
Nu website in onderhoud!!!
Niet hier bestellen!
2 september een spaarpot besteld en het…
2 september een spaarpot besteld en het zou de 5e bezorgd worden.
De 5e een mail ontvangen dat het product een nieuwe status gekregen heeft naar “het wordt verpakt” daarna niets meer vernomen, ook niet na mails vanuit onze zijde plus telefonisch contact proberen te krijgen.
Lijkt mij een oplichterij te zijn zo ondertussen. Net nog proberen te bellen maar weer een voicemail….
Graag reactie IVEGE
Geven geen reactie en sturen niets op!
Bestelling op 29/8 geplaatst en betaald. Zou binnen 1-3 dagen bezorgd worden. Het betreft hier een huwelijkscadeau dat ik op 4/9 nodig had.
Niets toegekregen en we zijn ondertussen 7/9 en al 3 mails verder zonder enige reactie.
Bestel hier best niet!
Geen kado voor 3 jarige..
Op 22-08 een kinderschort besteld voor een verjaardag op 3-09. Zou 24-08 worden bezorgd bij een post-punt maar ik kreeg geen bezorgdbewijs waarmee ik het kon afhalen. Op telefoontjes of e-mail werd niet gereageerd. Op whatsapp kreeg ik op mijn eerste verzoek om een update: ‘ik ben gesloten.’ Zonder uitleg of het om weekend/ vakantie ging of dat het bedrijf opgeheven was. Op mijn volgende verzoek om contact kreeg ik alleen dat het 29-08 verstuurd zou worden.. Op mijn 3e verzoek (31-08) kreeg ik alleen de vraag of ik geen trackingscode van postNL had ontvangen. Daarna niets meer… Geen communicatie, geen kado en geen geld terug..

Antwoord van Ivige
Waardeloos, koop hier niet!
Kraampakket besteld (5 mei); koffer was beschadigd (helemaal ingedeukt) doordat het pakket beschadigd was en de spaarpot ging niet open doordat er verkeerd gestickerd was. Kan gebeuren.
Maar toen...
Er werd mij een nieuw spaarpotje beloofd want het was haar eigen schuld (netjes dat ze dat zei) maar het spaarpotje moet nu nog komen.
Het koffertje was de schuld van de vervoerder dus ze ze wilde eerst hun reactie afwachten. Toen was het dat ik een nieuwe zou krijgen maar in een ander kleur. Toen weer dat ze eerst de vervoerder wilde afwachten. En nu (inmiddels is het 30 juli) wordt er al weken helemaal niet meer gereageerd, niet op de mail en ook niet via WhatsApp. Zeer slechte service. Ik hoor het product te ontvangen waar ik voor betaal en ik heb niets te maken met de vervoerder. Zij zijn, als het goed is, verzekerd.
En mijn geld ben ik kwijt want aan terugstorten doen ze ook niet.
Koop hier niet!
Ingebrekestelling
Op 10 juni jl. heb ik een piramidetoren met geboortegegevens besteld welke ik, nu 2 maanden later, nog steeds niet heb ontvangen.
In de tussentijd heb ik verschillende pogingen gedaan om in contact te komen; contactformulier, bellen en via WhatsApp. Via WhatsApp heb ik 1 korte reactie ontvangen waarin mijn geld terugstorten werd aangeboden of door een terugboeking van Ivige via iDeal of zelf een betaalverzoek sturen. Dat laatste heb ik gedaan, inmiddels heb ik immers genoeg geduld moeten opbrengen en heb ik er geen vertrouwen meer in, echter wacht ik nu na mijn aangegeven uiterste betaal datum van 20 juli jl. nog steeds op mijn geld. Op 20 juli jl. heb ik Ivige op de hoogte gebracht dat ik nu verdere juridische stappen ga ondernemen en schakel een invorderingsbedrijf in, de kosten die ik hiervoor moet maken zal ik op hun verhalen. Ook heb ik de ingebrekestelling bij ACM ConsuWijzer gemeld.
Heel erg jammer dat het zo is gelopen en zo ver moet gaan!!
Bijzonder slechte service
Ik plaatste een bestelling in februari, die ik nog steeds niet heb mogen ontvangen. Er werd voorgesteld om een alternatief te bezorgen, ook dat heb ik nog niet ontvangen. Op mijn vraag tot terugbetaling kreeg ik vooralsnog geen reactie. Mijn tip is: koop hier niet, je ziet je geld niet terug.
Waardeloze service
Maar toen...
Het koffertje was de schuld van de vervoerder dus ze ze wilde eerst hun reactie afwachten. Toen was het dat ik een nieuwe zou krijgen maar in een ander kleur. Prima. Toen weer dat ze eerst de vervoerder wilde afwachten. En nu (inmiddels is het 30 juli) wordt er helemaal niet meer gereageerd, niet op de mail en ook niet via WhatsApp. Zeer slechte service. Ik hoor het product te ontvangen waar ik voor betaal en ik heb niets te maken met de vervoerder. Zij zijn, als het goed is, verzekerd.
Ik ga ook stappen ondernemen want ik betaal nu een flink bedrag voor iets wat kapot is en iets wat niet kan functioneren.
Zou gisteren pakket krijgen dat is dus…
Zou gisteren pakket krijgen dat is dus niet gebeurt. Heb bericht gestuurd niks gehoord. Graag berucht wanneer dzn wel zenders ga ik verdere maatregelen treffen

Antwoord van Ivige
Wel geld innen, niks leveren
Op 26/6 een kraamcadeau met naam bedrukt besteld. In factuur wordt vermeld dat 28/6 afleverdatum. Tot op heden niks ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd.

Antwoord van Ivige
Ik heb een bestelling geplaatst voor…
Ik heb een bestelling geplaatst voor een kraamkado voor een collega. Wordt eerst netje gebeld dat de badjas in op voorraad is en gaf aan dit pas een aantal dagen later zou willen ontvangen(24-6)het was geen probleem dan zou de badjas er zijn. Tot op heden nog steeds niks ontvangen en hoor ook niks op mailtjes, aantal keer gebeld maar er wordt niet opgenomen!! Heel vervelend dit! Ik zie dat er ook geappt kan worden ga dat nog proberen maar wat een slechte service. Geen aanrader! Ik wil heel graag mijn geld terug zodat ik wat anders kan bestellen voor mijn collega!
Op 10-06-2023 een bestelling geplaatst
Op 10-06-2023 een bestelling geplaatst, een dag later netjes een mailtje dat de bestelling een dag later verzonden zou worden omdat de glazen buisjes niet op voorraad waren. En toen stopte de communicatie via de mail. Geen bestelling ontvangen(ik betwijfel ten zeerste of ze überhaupt wel verstuurd zijn gezien de recensies), uiteindelijk heb ik contact opgenomen via de app en zouden de buisjes alsnog verstuurd worden. Wederom niks ontvangen, toen is er voorgesteld om of weer opnieuw of geld terug, daar heb ik toen voor gekozen, ik ging er vanuit dat dat dezelfde dag geregeld zou zijn, maar toen ik wéér appte duurde dat 5 werkdagen, uiteindelijk na 6 werkdagen kon ik zelf een tikkie sturen die na wederom een herinnering van mijn kant betaald is!
Deze glazen buisjes was vd as van mijn overleden hondje, voor op de kamer van mijn kinderen. Zij zaten met smart te wachten op deze bestelling, schande dat álles zo lang heeft moeten duren. Gelukkig heb ik mijn geld terug, maar nóóit zal ik hier nog iets bestellen en ik raad het iedereen ook af!
Ik heb een groen pyama'tje besteld
Ik heb een groen pyama'tje besteld, deze was niet meer op kleur, dus ze mailden of zwart ook goed was.
Ik vond dat geen probleem.
Nu weken later is de pyama nog niet binnen, en t bedrijf reageert ook niet op mijn meerdere mailtjes
Het oplossen van een probleem
Ik heb voor het eerst hier besteld, betaling/ mail allemaal netjes. Alleen Post NL maakt het een potje hier van… dat was niet fijn, niet voor mij maar natuurlijk ook niet voor deze kleine ondernemers die telkens nieuwe producten moet verzenden ( op eigen kosten/geen winst) ik dacht waar heb ik nu besteld? Zou ik na een week wachten nog iets horen of krijgen? Ja hoor na dat ik telefonisch contact heb gehaald, kwamen netjes uit en werd zelf dus persoonlijk mijn bestelling overhandigd op adres, echt super!
Voor iedereen die minder ervaring hebben gehad kan ik zeggen, zij is beschikbaar en zij zoek oplossingen Bv geen Post NL meer.
Geef haar de kans, haar producten zijn er mooi 🤩!
DvB
Ik heb een schort besteld
Ik heb een schort besteld. Dit zou geleverd worden op 10 juni, ik heb gebeld gemaild contactforumulier i gevuld, whats app geen reactie. Alle info staat erin. Jullie weten de ordernummer. Kwestie van even reageren. Ik wacht nog steeds

Antwoord van Ivige
De order wordt niet geleverd
De order wordt niet geleverd. Je krijgt geen geen reactie. Niet via mail of telefonisch. SMS bericht gehad om te communiceren via Whats-app. Gedaan, wordt niet gereageerd. Bedrijf is niet betrouwbaar.

Vlaggenlijn met naam
In eerste instantie netjes gebeld dat de spullen niet leverbaar waren en aan het einde van de week wel binnen zouden komen.
Na paar weken gemaild en meerdere keren gebeld. Tot heden geen bericht en meerdere keren voicemail en ingesproken..

Antwoord van Ivige
Nooit iets ontvangen en ook geen terugbetaling!
Op 1 april handdoeken besteld. Had die nodig als cadeau voor een jubileum op 12 mei. Betaald maar NOOIT ontvangen! Al contact gehad via mail, what's app, Messenger en via deze weg: ze beloven steeds om me terug te betalen maar dat is tot nu toe (25/5) nog NIET gebeurd! Aangezien er hier al veel slechte ervaringen zijn, zou ik met z'n allen een klacht indienen!!!