Ik had een jas ontvangen, maar het paste niet naar wens. Na het terug gestuurd te hebben, heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen geld terug ontvangen. Ik heb geprobeerd via de mail contact te l... Toon meer
Levering liet even op zich wachten (bijna 2 weken) ivm drukte. Communicatie hierover kwam pas achteraf dus daarin is verbetering mogelijk. Toen wel klantvriendelijk en in totaal pakket prima geleverd.... Toon meer
Via de app contact gezocht omdat ik mijn artikel wilde ruilen voor een maat groter. Er werd direct op gereageerd. Nog dezelfde dag wordt er een maat groter opgestuurd. Uitstekende service. Erg klan... Toon meer
Lang moeten wachten op mijn bestellingen (moest er zelfs contact over opnemen). Toen ze uiteindelijk binnenkwamen helaas beide de verkeerde maat. Gelijk retour gestuurd. Helaas wacht ik inmiddel... Toon meer
Uw online webwinkel voor betaalbare trendy dames kleding
Nederland
- odfashionug@gmail.com
- jacketcentre.nl
Erg tevreden met mijn aankoop!
Tevreden met de jas dankjewel…
Tevreden met de jas dankjewel jacketcentre! 👍🏻
Ik heb op 5-03-2020 een jas besteld van…
Ik heb op 5-03-2020 een jas besteld van Ayla , super mooi allemaal maar na 1 maand nog niet binnen dus ik had al 3 mailtjes gestuurd in capslock van wat hier nu allemaal aan de hand is. Na 2 maanden weer niks geen antwoord op mijn mails dus heb ik met me ma een mail met hoge urgentie gestuurd En de factuur erin ik bedoel was toch wel 66 euro ! GEEN ANTWOORD HELEMAAL NIKS en ze Zeggen dan wel Binne. 24 uur Ant en dan krijg ik een melding van messenger waarmee kan ik u helpen als ik dit over een paar weken niet heb ga ik aangifte doen! Rot bedrijf ook staat er geen telefoonnummer wat ik al heel vaag vond dus zeker niet bij deze winkel bestellen oplichters
jaa gister binnengekomen goeie…
jaa gister binnengekomen goeie kwaliteit de maat is perfect !!
ayla parka winter jas
Ik heb een mooie jas besteld snelle levering jas past goed en is hoe in de foto staat
Hier ook een jas besteld in januari…
Hier ook een jas besteld in januari uiteindelijk na een mnd ontvangen. Maar in die tijd is die jas stuk goedkoper geworden. Meneer zou hem aanpassen voor de kortingsprijs. Via de app belooft die mij van alles. En gaat die ook nog zeggen dat ik een 2e jas heb gekregen.
Hij zegt in contact te zijn geweest met klarna maar daar is niks bekend. Ik betaal deze factuur ook niet tot dat dit geregeld is.
ik heb op 3 maart 2 jassen besteld en…
ik heb op 3 maart 2 jassen besteld en nog steeds niet binnen gehad. Ik heb gemaild, sms gestuurd en gebeld en krijg geen reactie.
Ik wil mijn geld terug!!
Ik heb in januari een jas van…
Ik heb in januari een jas van Jacketcentre ontvangen. Deze was helaas te groot en ik heb deze retour gestuurd maar ik heb nog geen reactie terug gehad dat deze is ontvangen. Weet iemand het adres van Jacketcentre? Dan kan ik misschien via postnl achterhalen wat er is gebeurd. Anders word aangifte wegens oplichting!
Na al die reacties die ik had gelezen…
Na al die reacties die ik had gelezen begon ikzelf ook erg te twijfelen..het duurde idd allemaal wat langer vanwege het corona virus bijna 3 weken..en het contact was niet altijd super maar toch wel de bestelde winterjas voor mijn moeders binnengekregen ! Tevreden bedankt ayla👍😁
Ik had mijn jas geruild zeker 3 maanden…
Ik had mijn jas geruild zeker 3 maanden geleden. ik heb het nooit ontvangen. Ik heb zeker 4 e-mails verstuurd, maar nog steeds geen antwoord ontvangen. deze bedrijf is puuuuuuur belachelijk.
Bedankt voor het netjes afhandelen van…
Bedankt voor het netjes afhandelen van mijn retour!
Geen jas binnen en ook geen geld terug...
Ik heb een bestelling gedaan met 2 jassen. Helaas was mijn jas te groot dus stuurde er 1 terug via post nl.
Op 7 maart via de track en trace code is er op te zien dat de jas is aangekomen op de plek van bestemming.
Via whatsapp op 3 maart had ik namelijk een berichtje gekregen wat ik van de jassen vond.. vond het apart dat een bedrijf dit doet. Maar oke... toen ik de jas terug had gestuurd en dus zag dat die was aangekomen datum 7-3-20 en daarna al 5 dagen niks hoorde daarna heb ik op 12-03-20 aan te bel getrokken. Bericht terug gestuurd via whatsapp. Daarop antwoordde hij wel en zei ja komt goed je krijgt de jas probeer het vandaag nog te versturen... maar helaas ging niet door.. 16 maart en 18 maart den bericht verstuurd en email nog niks gehoord.. en tot op de dag van vandaag 19 maart 2020 nog niks gehoord.. kort om, ben ik nu opgelicht? Moet ik hier aangifte van doen? Krijg ik mijn geld terug ? Ik hoop het!!

Antwoord van Jacketcentre
4 weken geleden een jas besteld heb de…
4 weken geleden een jas besteld heb de jas nog steeds niet binnen meerdere malen een mail en berichten gestuurd maar geen reactie terug gekregen en ik wacht nog steeds op mijn jas.

Antwoord van Jacketcentre
Wij hebben al 2 winter jassen besteld…
Wij hebben al 2 winter jassen besteld en in goede orde ontvangen.
Kwalitatief zijn het hele mooie jassen, zelfs mooier dan op de foto.
Wij zijn zeer tevreden over het aankoop van de jassen.
Zeker aanrader voor de anderen.
Jas binnen gekregen.
Ik had voor zekerheid maatje groter gedaan. Maar hij past perfect en is een mooie jas. En je krijg hem binnen
Heb een jas bestelt maar niks meer…
Heb een jas bestelt maar niks meer gehoord vind da niet normaal denk da het oplichter zij geld zullen wel niet meer zien al gestuurd na zij ma antwoord niet zo graag mij jas willen of mij geld 💵 laat het hier niet bij
Niks kopen bij deze webshop!!
Ik had een jas besteld. Het duurde allereerst al heel lang voordat ik deze had ontvangen. Op de bezorgdag kreeg ik netjes een appje of ik alles goed had ontvangen. Dat was heel netjes.
Maar nu ik de jas wil terugsturen omdat deze te klein was, krijg ik geen enkele reactie meer. Na alle reviews te hebben gelezen, heb ik zo'n voorgevoel dat ik kan fluiten naar teruggave van mijn geld. Advies: NIKS kopen bij deze webshop dus!
Een jas besteld
Ik heb via mail en facebook contact proberen te zoeken maar geeft geen gehoor nu had ik zijn nummer en hebben we geappt en moest ik hem de volgende dag herinneren om hem op te sturen. Toen zij hij dat zijn vrouw was bevallen en toon je begrip en zou hij het de volgende dag doen en aan het einde van de dag zou ik me track en trace krijgen maar tot op heden niet gehad. Hij leest me apps wel maar reageerd niet meer. Hele slechte zaak... ik heb hem tot morgen vroeg gegeven om me geld of de track en trace te sturen
2 jassen besteld 2 weken geleden en nog niks ontvangen
2 weken geleden 2 jassen besteld en heb vervolgens niks meer gehoord. Ik wil mijn geld graag terug!
Aanbieding winterjas
Leuke winterjas van een aanbieding ontvangen.
Zeer vriendelijk geholpen!