Ik had een jas ontvangen, maar het paste niet naar wens. Na het terug gestuurd te hebben, heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen geld terug ontvangen. Ik heb geprobeerd via de mail contact te l... Toon meer

Via de app contact gezocht omdat ik mijn artikel wilde ruilen voor een maat groter. Er werd direct op gereageerd. Nog dezelfde dag wordt er een maat groter opgestuurd. Uitstekende service. Erg klan... Toon meer

Lang moeten wachten op mijn bestellingen (moest er zelfs contact over opnemen). Toen ze uiteindelijk binnenkwamen helaas beide de verkeerde maat. Gelijk retour gestuurd. Helaas wacht ik inmiddel... Toon meer

1. Kledingwinkel

Uw online webwinkel voor betaalbare trendy dames kleding

2,3

Slecht

Top jas!

Top jas!! Heel erg lekker warm, met fleece in de zakken. Mooie vorm van de jas.
Valt bij mij beetje groot, maar kan ook aan mijn bouw liggen. Is niet te groot, alleen beetje ruim

28 oktober 2020

Wat een service

Wat een service, ik had een jas besteld en zou aankomen met DPD.
Na maten dat ik maar niks kreeg te horen waar mijn jas was, nam jacket centre zelf contact met mij op om erachter te komen waar mijn jas was gebleven.
Inmiddels heb ik de jas binnen en ben zeer tevreden.
Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.

28 oktober 2020

Trage levering maar mooie jas

Levering liet even op zich wachten (bijna 2 weken) ivm drukte. Communicatie hierover kwam pas achteraf dus daarin is verbetering mogelijk. Toen wel klantvriendelijk en in totaal pakket prima geleverd. Over de jas zelf ben ik erg tevreden. Heerlijk lekker warm en goede kwaliteit.

27 oktober 2020

Aula jas zwart met bontkraag

Zwarte jas van Ayla met een bontkraag gekocht. Met een week de jas in huis. Jas valt iets kleiner uit dus een maatje groter besteld. Warme jas met een mooie pasvorm. De mouwen vallen mooi lang. Kortom: ik ben blij met deze jas.

22 oktober 2020

Service

Super mooie jas mogen ontvangen, alleen zat deze toch niet goed, tussen de bestelling en levering door had ik nog gemaild maar werd niet op gereageerd (heb de dag van levering nog mail gestuurd daar werd snel op gereageerd) ivm ziekte van collega stroomde de mailbox vol wat ik volkomen begrijp in deze rare tijd! Gelijk samen over en weer gemaild dat ik een dezelfde jas heb besteld met een andere maat en die werd gelijk dezelfde dag verzonden! Al met al heel tevreden over deze service!!! Nu wachten op een mooie jas die ik zeker met veel plezier ga dragen!😍😍 nogmaals bedankt voor de goede service !!!

20 oktober 2020

Blauwe dames winterjas

Ik heb een paar dagen geleden de blauwe winterjas voor dames besteld en heb deze vandaag ontvangen. Ik ben hier super blij mee! De jas is mooi en lekker warm. Vind 't ook erg fijn dat je hem aan de binnenkant nog strakker kan maken.

20 oktober 2020

2 weken geleden een jas besteld

2 weken geleden een jas besteld , vandaag was die binnen en hij staat mijn dochter heel erg mooi ben blij met de kwaliteit van het product en kan andere mensen ook aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Chapeu!!

6 september 2020