Jaimy is absoluut top! Hij heeft een diepgaande kennis van zijn vakgebied en beantwoordt snel al mijn vragen. Bovendien verrast hij me regelmatig met nieuwe en heerlijke gezonde recepten. Zijn motivat... Toon meer

Ik heb een voedingsschema en een trainingsschema genomen bij Jaimy, ik kan alvast 1 ding zeggen dit is ANDERS! Na een paar jaar eruit te zijn geweest uiteindelijk de juiste motivatie bij hem gevonde... Toon meer

Voedingsschema van Jaimy is echt top! Op maat gemaakt, er wordt rekening gehouden met allerlei dingen als allergieën, of er voor je wordt gekookt, ruimte voor variatie. Zodra je het binnenkrijgt kan j... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Dé plek voor online coaching & personal training. Op maat gemaakte voeding- en trainingsschema’s. Afvallen, aankomen in spiermassa, algemene fitheid creëeren, alles is mogelijk. We houden een intake en op basis daarvan maak ik een plan van aanpak voor je. Alles wordt 100% op maat gemaakt, dat wil zeggen dat er rekening wordt gehouden met jouw doelen en wensen.

4,6

Uitstekend

Ik heb een traject van 6 maanden…

Ik heb een traject van 6 maanden gevolgd. Hoewel ik al basiskennis had en zelfdiscipline bezit, heb ik nog steeds enorm veel kunnen leren van Jaimy als het gaat om training, voeding en consistentie. Hij is een man van zijn woord en antwoordt altijd binnen het uur op je berichten. Je kunt hem van alles vragen en hij zoekt altijd naar een oplossing. Nu de 6 maanden zijn afgelopen, besluit ik om op mezelf verder te gaan. Maar voor iedereen en vooral beginners raad ik coaching bij hem zeker aan. Je gaat er veel van leren!

13 oktober 2025

Eerlijk gezegd: dit is pure kwaliteit!

Ik volg momenteel een 3 maanden traject bij JaimyFitt en zit nu halverwege. Vanaf het eerste moment ben ik al met volle open armen ontvangen. Voor de start hebben we nog een uitgebreide call gehad waarin ik precies duidelijk heb verteld wat mijn doelen waren en wat ik precies wilde bereiken. Op basis daarvan heeft Jaimy een op maat gemaakt plan opgesteld en helemaal afgestemd op mijn situatie en doel.

Nu, vijf weken verder, voel ik me oprecht zo goed en lekker in m’n vel, dat ik het Jaimy telkens laat weten hoe goed ik me voel🤣. Jaimy is niet zomaar een online coach, maar iemand die oprecht voor je klaarstaat en elke vraag serieus neemt. Zelfs als ik iets dubbel vraag, neemt hij opnieuw rustig de tijd om het uit te leggen en plaatst hij zich volledig in mijn positie. Daar heb ik misschien wel het meest respect voor!

Dit is inmiddels mijn tweede traject bij Jaimy, en het zal ook zeker niet de laatste zijn. Mijn respect heeft hij volledig verdiend. Je merkt aan alles dat hij kwaliteit levert en niet meedoet aan sensatie of goedkope marketingtrucs.

Een ding is heel belangrijk om te onthouden: Jaimy kan je begeleiden, maar jij moet het werk zelf doen. Hij brengt je niet de gym in, want dat is totaal aan jezelf. Als jij de discipline hebt, dan zorgt hij ervoor dat je alles uit jezelf haalt.

Kortom: professioneel, persoonlijk en resultaatgericht. Een investering waarvan ik geen spijt heb!💪

12 oktober 2025

Aanrader!

Met behulp de begeleiding van Jaimy ben ik in drie maanden tijd 10 kilo afgevallen. Wat ik vooral waardeer is zijn prettige en ondersteunende aanpak. Hij is echt een stok achter de deur zonder dat het als een verplichting voelt. Hij heeft me geholpen om nieuwe routines te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn, maar vooral goed bij míj passen. Daardoor voelt het niet als volhouden, maar als een duurzame verandering. Ik raad het iedereen aan!

14 augustus 2025

Top online coach

Ik zit er nog niet heel lang bij Jaimyfit, maar zie nu al echt resultaat. Ben begonnen op 107 kilo en zit nu op 98,6 kilo. De schema’s zijn duidelijk en overzichtelijk, je weet precies wat je moet doen. Je moet je er natuurlijk wel zelf aan houden, maar als je dat doet werkt het echt. Wat ook fijn is, is dat je altijd bij Jaimy terecht kan als je vragen hebt of tips nodig hebt. Tot nu toe heel tevreden!

4 kg alsnog eraf

Door zijn voedingsschema ben ik alsnog de 4 kg kwijt. Ik voel me fitter dan ooit. Wél had ik de behoefte aan wat meer /afwisselende voedingsschema’s met te eten producten.
Ikzelf kwam ook wel eens met een leuke voedingstip. Dan reageerde hij altijd met een leuk antwoord terug.
Mij ging het niet om een bodybuilders lichaam, meer om fitter te worden. Klein beetje spieren is oke! Hij beantwoord altijd je berichten.

11 augustus 2025

JaimyFit online coaching heeft mijn….

JaimyFit online coaching heeft mijn ogen geopend over calorieën, wat te eten en wat te vermijden. Hij is altijd klaar om al mijn vragen te beantwoorden en houdt mijn gewicht en progressie perfect bij. Ik trainde al jaren, maar behaalde nooit wat ik echt wilde. Nu, na 6 weken van de 6 maanden coaching, ben ik al bijna bij mijn doelen. Het is gewoon next level! Als je écht je doelen in de gym wilt bereiken, raad ik JaimyFit 100% aan.

11 augustus 2025

Beste coach ever ik ben van 75KG naar…

Beste coach ever ik ben van 75KG naar 67KG gegaan in 6 maanden tijd dankzij Jaimy

25 juli 2025

Antwoord van Jaimy Fitt

Milan, je hebt het geweldig gedaan en je mag trots zijn op jezelf! Dat je je coaching-periode hebt verlengd met 6 maanden is voor mij het grootste compliment. Op naar de lean bulk en bedankt voor je review!

Top coaching raad het iedereen

Top coaching raad het iedereen. Beantwoordt snel je vragen. Komt met oplossingen wanneer je vragen hebt of ergens moeite mee hebt. Heeft mij erg geholpen ben 2 maanden bezig al 7 kilo kwijt. Trainen, eten en slapen gaat beter. Heb meer discipline dankzij deze coaching. Helpt je met het halen van je doelen. Top coach

10 april 2025

Ik ben nu ongeveer 4 weken bezig met…

Ik ben nu ongeveer 4 weken bezig met het traject en het is super. Eetschema duidelijk, trainingsschema top. Jaimy motiveert mij dagelijks om de gestelde doelen te behalen. Ik ben nu al ongeveer 8 kilo kwijt in een korte tijd.

18 maart 2025

Niet waard

Ooit €60,- betaald voor een schema wat er zo slecht uit zag dat ik het niet eens waard vond om te vragen voor een nieuwe. Het is gewoon een standaard schema op een a4 en er wordt totaal niet gevraagd wat je wel/niet wilt eten etc. Mij niet meer gezien in ieder geval.

14 maart 2024

Beste Anoniem,

Iedereen die een schema bij mij heeft besteld moet altijd eerst een vragenlijst invullen waar onder andere de vraag wordt gesteld of je iets niet lust en wat je dus liever niet in het schema wil hebben. Ook heb je altijd een mogelijkheid om extra opmerkingen toe te voegen. Ik maak de schema's altijd op basis van de antwoorden uit de vragenlijst. Dus wat jij zegt klopt niet.

Verder staat klanttevredenheid bij mij op nummer 1, dus als je daadwerkelijk een bestelling had geplaatst waar je niet tevreden mee zou zijn, dan zou dat netjes opgelost worden.

Jaimy Fitt

Niet goed helpt niet te druk

Niet goed helpt niet te druk

15 januari 2024

Hoi Alex,

Eerlijk gezegd verbaas je mij met deze reactie. Ik zal even kort toelichten waarom.

Je had in januari 2024 (vorig jaar) 1 maand online coaching afgenomen. Op 15 januari startte de coaching, dat betekent dat je coaching op 15 februari eindigt.

Op 22 januari kreeg ik ineens een bericht van je dat je op vakantie was. Dat is niet erg, maar ik heb geen enkele updates van je ontvangen, terwijl ik daar wel telkens naar vroeg.

Op 28 januari heb ik je een bericht gestuurd waarbij ik je herinner dat je een check in moet sturen. Dat houdt in dat je jezelf op lege maag gaat wegen en mij dat gaat doorgeven. Ik heb daar nooit reactie op gekregen. 30 januari heb ik je weer gevraagd een update te geven en ik kreeg weer geen bericht. Op 1 februari heb ik je weer een bericht gestuurd waarbij ik jou vroeg wat de reden van je inactiviteit is. Ook gaf ik daarbij aan dat je me vaker updates moet geven, vragen moet stellen, enzovoort. Daarbij heb ik nog vermeld dat je het serieuzer moet gaan oppakken en dat de online coaching alleen werkt als jij de input levert. Helaas heb ik daar nooit reactie op gekregen. Ik heb verder niets meer van je gehoord.

Kort samengevat komt het erop neer dat jij jouw eigen tekortkomingen nu probeert af te schuiven op jouw coach.

Ik raad je het aan om in het vervolg, als je ooit ergens anders een coaching pakket afneemt, om eerst echt goed na te denken of je er wel echt klaar voor bent. Je hebt er namelijk niets aan als je een boek gaat kopen en het vervolgens niet gaat lezen.

Ik wil je toch bedanken voor deze review, want dit is gelijk een les voor toekomstige klanten: start pas met iets als je echt de nodige input gaat leveren.

Alex, begrijp mij niet verkeerd, maar jij hebt simpelweg gewoon niet de nodige input geleverd. Geen check ins, geen updates, niet reageren op mijn vragen. Zo gaat het natuurlijk niet werken.

Als je dat wel had gedaan, dan had je net als al mijn andere klanten wel een top transformatie kunnen maken.

Uiteraard wens ik je wel het beste toe en hoop ik oprecht dat jij je doelen zal behalen.

Jaimy

supermarkt community

Ik ben enorm tevreden met mijn ervaring tot nu toe. In eerste instantie koos ik voor het 3-maanden pakket om alles rustig af te toetsen, maar ik ben heel tevreden over de waarde die ik eruit haal dat ik mijn lidmaatschap inmiddels heb verlengd naar 12 maanden.

Wat ik vooral waardeer is de actieve en ondersteunende community. Jaimy is altijd bereikbaar en geeft duidelijke, waardevolle antwoorden op alle vragen. Het is echt fijn om te zien hoe iedereen elkaar inspireert en helpt. De sfeer is positief en motiverend wat het makkelijker maakt om vooruitgang te boeken.

Ik kan het zeker aanbevelen!

26 december 2024

Coaching ervaring

Jaimy is een top gozer!
Staat altijd voor je klaar en heeft altijd een antwoord op je vraag. Helpt en motiveert je bij je doelen en geeft dat steuntje in je rug wat je nodig hebt. Geen moment spijt gehad van mijn keuze om gecoacht te worden💪🏻

15 december 2024

6 maanden pakket

Ik heb een 6 maanden traject afgenomen bij Jaimy en kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben. Had heel weinig ervaring in sporten en voeding toen ik het traject begon maar heb al een hoop geleerd. Jaimy weet je goed te stimuleren en reageert altijd erg snel op wat heel fijn is. Kortom als je een transformatie wilt ondergaan, zit je bij Jaimy perfect!

28 november 2024

Antwoord van Jaimy Fitt

Kasper! Wat een mooie woorden. Ik ben ook heel trots op jou en ik zie jouw groei elke dag. Je hebt nu al hele mooie resultaten geboekt, maar we gaan uiteraard door!

Jaimy fitt Online Coaching

Ik heb een online coaching pakket van 3 maanden genomen bij Jaimy.
Ik ben nu ongeveer 2 maanden bezig met het traject en kan het zeker aanraden.
Ik wil mijn vetpercentage verlagen en aankomen in spiermassa en dat gaat de goeie kant op met behulp van Jaimy.
Naast dat Jaimy een goeie coach is kan je hem ook altijd vragen stellen als je ergens tegen aanloopt.
Je krijgt lekkere recepten die ook makkelijk zijn aan te passen naar eigen smaak.

Zeker een aanrader als je aan de slag wil met je gezondheid!

17 september 2024

Antwoord van Jaimy Fitt

Awais, je bent een topper. Binnenkort gaan we de mensen shockeren met jouw mooie resultaat.

Online coaching!

Online coaching van 6 maanden bij Jaimy afgenomen, voeding en trainingsschema erg snel ontvangen, hij geeft over alle onderdelen snel en goed uitleg, ook bij andere vragen altijd snelle reactie.
Kortom een perfecte coach!

19 augustus 2024

Je bent goed bezig Thom! Klasse werk

goed

goed, heel stimulerend en geeft antwoord op elke vraag die je maar hebt

18 augustus 2024

Klasse gedaan!

Voedingsschema

Ik ben door Jaimy zijn voedingsschema 20 kilo afgevallen en voel me daarvoor veel beter in mijn vel 💪🏼

18 maart 2024

Antwoord van Jaimy Fitt

Petje af! Je bent heel zelfstandig. Respect. Goed gedaan!