Jaimy is absoluut top! Hij heeft een diepgaande kennis van zijn vakgebied en beantwoordt snel al mijn vragen. Bovendien verrast hij me regelmatig met nieuwe en heerlijke gezonde recepten. Zijn motivat... Toon meer

Ik ben enorm tevreden met mijn ervaring tot nu toe. In eerste instantie koos ik voor het 3-maanden pakket om alles rustig af te toetsen, maar ik ben heel tevreden over de waarde die ik eruit haal... Toon meer

Ik heb een voedingsschema en een trainingsschema genomen bij Jaimy, ik kan alvast 1 ding zeggen dit is ANDERS! Na een paar jaar eruit te zijn geweest uiteindelijk de juiste motivatie bij hem gevonde... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Dé plek voor online coaching & personal training. Op maat gemaakte voeding- en trainingsschema’s. Afvallen, aankomen in spiermassa, algemene fitheid creëeren, alles is mogelijk. We houden een intake en op basis daarvan maak ik een plan van aanpak voor je. Alles wordt 100% op maat gemaakt, dat wil zeggen dat er rekening wordt gehouden met jouw doelen en wensen.

4,6

Uitstekend

Deze is eeecht andersss!!

Als je het mij vraagt, zit je bij jaimy 110% juist! Ik heb al een stuk of vijf coache’s en schema’s gehad. Maar deze is echt ANDERS! De enige voeding schema die je gemakkelijk kan volgen zonder dat je vijf sterren chef hoeft te zijn.

Zeer lekkere en simpele recepten. Jaimy is ook de enige coach die je opvolgt. Denk niet dat je s’avonds in de zetel een bar chocolade op hebt en dat heeft hij niet gezien… 👀

Hij is er, hij volgt je consistent op, hij motiveert je op de dagen die niet goed gaan. Het is een online coaching maar heb nog nooit zo’n actieve coach gehad, die echt met je bezig is om je in forma te krijgen.

Zeker een aanrader! Als je twijfelt? Het is uw geld waard, dat kan ik je zeker meegeven. Het meeste resultaat behaal ik met deze topper!

12 oktober 2023

Antwoord van Jaimy Fitt

Piotr! Bedankt voor deze mooie reactie. Ondanks de ups & downs die je had in je privésfeer heb je tijdens de online coaching periode laten zien dat je een echte knokker bent. Ik ben trots op je.

Ben super blij met de aanschaf van de…

Ben super blij met de aanschaf van de coaching van Jaimy! Super goede trainingschema’s (op maat gemaakt) en heerlijke gezonde maaltijden. Sinds ik bezig ben voel ik me super goed.

Echt een aanrader!!

26 september 2023

Antwoord van Jaimy Fitt

Dean! Je hebt het ook echt super gedaan. Enorm trots op je. Hopelijk ben je nog steeds lekker bezig!

Jaimy is geweldig coach

Top communicatie!!!
Motiverend checks up !!!
Veel goeie tips
Eet schema fantastisch en makkelijk te volgen
Jaimy is super aardig en doet zijn werk fantastisch ben super treveden met zijn onile coaching!!!

7 september 2023

Antwoord van Jaimy Fitt

Erg goed om deze reactie terug te lezen! Bedankt.

Jaimyfitt is top

Jaimyfitt is top! Hij is echt aardig en super respectvol. Als coach helpt hij je supergoed en je voelt dat je waar voor je geld krijgt. Je merkt dat hij het met passie doet en hij wil echt dat je gezonder gaat leven. Hij leert je niet zomaar wat trucjes, maar een hele nieuwe levensstijl. Hij doet super veel moeite voor je, dus als je bij hem een pakket koopt, ga er dan ook echt voor. Voor mij is hij de beste in Nederland. Als je twijfelt, gewoon doen

7 september 2023

Antwoord van Jaimy Fitt

Bedankt! Je hebt het ook echt super gedaan tijdens de online coaching.

Wil jij je doelstellingen die je al…

Wil jij je doelstellingen die je al jaren voor je zelf opstelt om af te vallen behalen? Kijk niet verder en meld je aan bij deze man!

Ik heb veel online coaches gehad en voedingschema’s/coachingschema’s, maar dit is anders. Waarom anders ? Jaimy houdt het simpel en zorgt ervoor dat hij er ook voor je is als online coach. Heb je vragen over iets tijdens je training Jaimy beantwoord ze zsm, moet je gemotiveerd worden hij motiveert je dan ook, moet je een schop onder je kont krijgen omdat je afzwakt die geeft hij je en deze man weet waar hij het over heeft tijdens zijn online coaching.

Simpele dingen die ervoor zorgen dat jij je resultaat op een natuurlijke manier haalt. Ben nu 1 maand bezig en heb al resultaat geboekt! Natuurlijk moet het meeste uit je zelf komen maar als jij zoekt naar iemand die je daarbij helpt zoek niet verder neem een coaching traject bij Jaimy!

1 augustus 2023

Antwoord van Jaimy Fitt

Je hebt het echt super gedaan tijdens de online coaching. Bedankt voor je mooie review.

Voedingsschema van Jaimy is echt top

Voedingsschema van Jaimy is echt top! Op maat gemaakt, er wordt rekening gehouden met allerlei dingen als allergieën, of er voor je wordt gekookt, ruimte voor variatie. Zodra je het binnenkrijgt kan je gelijk gaan knallen. Top service, ook op vragen worden altijd goed geantwoord! Al met al een aanrader!

Antwoord van Jaimy Fitt

David, super tof om deze reactie terug te lezen. Bedankt en hopelijk ben je nog steeds lekker bezig!

De beste online coaching

Ik heb meerdere voeding- en trainingsschema’s gekocht in het verleden, maar de schema’s van Jaimy zijn gewoon echt next level. Het is PERFECT.

Nooit eerder heb ik zoveel motivatie en zelfvertrouwen gehad als nu. Ik merk ook dat Jaimy voor mij klaar staat en het beste voor mij wilt. En het aller belangrijkste; voor het eerst in mijn leven merk ik positieve verschil aan mijn lichaam.

Jaimy, ga zo door je bent echt een topper!!!

Antwoord van Jaimy Fitt

Je hebt het ook zeer goed gedaan tijdens de online coaching periode! Erg blij met jouw inzet.

Ben heel erg tevreden met Jaimy als…

Ben heel erg tevreden met Jaimy als online coach. Zijn aanpak is duidelijk hij motiveert je geeft je de juiste tools en als je vragen hebt kan je ze altijd stellen binnen no time heb je een reactie. Ik heb veel online coaches gehad maar deze man is anders wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat zijn training en voeding schema’s duidelijk zijn.

Kleine advies aan mensen die een online coach zoeken een coach kan jouw de tools geven maar jij moet het doen!

Antwoord van Jaimy Fitt

Haris je bent een topper. Je zit nog steeds in mijn coaching en dat is voor mij het grootste compliment!

Jaimy Fitt, Anders!

Ik heb het genoegen gehad om drie maanden lang deel te nemen aan het coachingprogramma van Jaimy Fitt, en ik kan met oprechtheid zeggen dat het een levensveranderende ervaring is geweest. Gedurende deze periode heb ik een strak coachingplan gevolgd, resulterend in een verlies van meer dan 10 kilogram. Ik ben meer dan tevreden met de resultaten die ik heb behaald, en ik wil graag delen waarom dit programma zo effectief is.

Wat ik meteen waardeerde aan het coachingprogramma van Jaimy is de duidelijkheid en eenvoud ervan. Als je de discipline hebt om het plan te volgen, is het eigenlijk heel simpel. Jaimy voorziet je van alles wat je nodig hebt, van voedingsschema's tot trainingsroutines en zelfs welke vitamines je dagelijks moet innemen. Dit maakt het proces gestroomlijnd en gemakkelijk te volgen.

Een ander aspect dat het coachingprogramma van Jaimy onderscheidt, is Jaimy zelf. Hij is niet alleen een deskundige in zijn vakgebied, maar ook een uitstekende motivator. Als het even tegenzat of ik de discipline dreigde te verliezen, was Jaimy er altijd om me weer op de been te krijgen. Zijn steun en aanmoediging hebben een aanzienlijke rol gespeeld in mijn succes tijdens dit programma.

Wat dit coachingprogramma nog specialer maakt, is de oprechte connectie die Jaimy met zijn cliënten opbouwt. Hij ziet je niet als zomaar een klant, maar als een individu met unieke behoeften en doelen. Deze persoonlijke benadering maakt de band tussen coach en cliënt veel fijner en effectiever. Het is duidelijk dat hij echt geeft om het welzijn van zijn cliënten en vastbesloten is om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Al met al kan ik het coachingprogramma van Jaimy Fitt van harte aanbevelen. Het is elke cent waard. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken, gecombineerd met de steun van een toegewijde en motiverende coach, dan is Jaimy Fitt de juiste keuze. Ik ben dankbaar voor de resultaten die ik heb behaald en kijk uit naar mijn verdere reis in het nastreven van een gezondere levensstijl onder zijn begeleiding.

2 februari 2023

Antwoord van Jaimy Fitt

Anass topper! We hebben een prachtige transformatie neergezet met de online coaching. Mag je trots op zijn!

ANDERS

Ik volg Jaimy al langere tijd en zie hem telkens weer progressie boeken. Ik heb meerdere malen een combideal (voeding + trainingsschema) aangeschaft om zelfstandig aan de slag te gaan. Recentelijk begonnen met werken en aan een online coaching traject begonnen. De waarde die Jaimy levert is immens en puur. Uiteindelijk doe jij alles zelf maar Jaimy is altijd bereid te helpen en informatie te verschaffen. Bij het online coaching traject ben je zelf degene die contact moet maken, toon een beetje inzet, maar uiteraard houdt Jaimy je scherp en gemotiveerd. Wat betreft Jaimy zijn persoonlijkheid, het is een goede en eerlijke man. Echt een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde sporters! 💪🏻

Antwoord van Jaimy Fitt

Sonny! Je bent een topper. Je zit nog steeds in de online coaching en dat is voor mij het grootste compliment.

Zeer waardevol!

Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar wat ben ik zwaar tevreden met de online coaching van Jaimy. Los van het feit dat Jaimy een online coach is zie ik hem ook als een persoon die oprecht het beste voor mijn lichaam en geest wil zonder er veel voor te vragen. Het enige wat Jaimy vraagt is om de gegeven instructies netjes op te volgen en hem vragen te stellen bij onduidelijkheden. Simpeler kan het niet en het is een kwestie van tijd en geduld tot het gewenste resultaat is bereikt. Wat Jaimy voor mij heeft bereikt is het creëren van een enorme boost aan zelfvertrouwen en een strakker lichaam waar ik oprecht trots op ben. Mijn motivatie is zo hoog dat ik mijn online coaching heb verlengd om mijn lichaam naar een volgende transformatie te brengen naar resultaten die ik nooit eerder heb bereikt!

Voor de mensen die een stok achter de deur nodig hebben ben je bij Jaimy op het juiste adres. Ook raad ik je aan om de online coaching te doen wanneer je bereid bent om 100% inzet te geven. Anders is het zonde voor jouw tijd, maar ook voor Jaimy!

Pluspunten:
-Positief ingesteld
-Flexibel
-Het contact voelt persoonlijk en oprecht
-Jaimy weet de informatie op een leuke manier over te brengen. Zie hiervoor zijn Instagram, Youtube, TikTok of Snapchat. Dit is overigens gratis en zeer waardevol!
-Geen hoge wiskunde en gegarandeerd resultaat als je zijn advies opvolgt en daarmee bedoel ik ook echt zijn advies opvolgen!

Minpunten:
-Geen

5 september 2023

Antwoord van Jaimy Fitt

Arnab! Ik kan niets anders zeggen dat ik zeer trots op je ben en het doet me goed om deze reactie terug te lezen. Je zit nog steeds in mijn online coaching en dat is voor mij toch wel het grootste compliment wat je kunt ontvangen als coach.

Reviews in alle talen tonen. (73 reviews)