Zoals zovelen zijn wij ook bedrogen door dit bedrijf. Ga hier absoluut niet mee in zee. Wij willen onze aanbetaling van zonnepanelen zo snel mogelijk terug maar het bedrijf geeft geen reactie. Kozijne... Toon meer

Josje Buis hoe heet die besloten facebookgroep? Mijn kozijnen zijn geplaatst met veel fouten, niet waterdicht, staan scheef, schuin en scheluw en de helft is nog niet afgewerkt. Buiten is de spouw... Toon meer

verbaasd me niets dat jan duurzaam failliet is gegaan. december 2022 offerte laten maken ze wilen eigenlijk dat we direct akkoord gingen natuurlijk niet gedaan. willen we eerst rustig over nadenken en... Toon meer

Wij hebben door Jan Duurzaam de kozijnen en deuren laten vervangen. Wij zijn er zeer tevreden mee. Deze mensen denken mee aan oplossingen. De jongens die het hebben geplaatst zijn vakmensen en vrien... Toon meer

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Wij geloven erin dat verduurzaming vanzelfsprekend moet zijn. Daarom geven wij onafhankelijk, technisch advies en realiseren wij voor jou een totaaloplossing met meer woningwaarde en meer wooncomfort.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ONBETROUWBAAR en RESPECTLOOS

Ik december 2020 kunstof voordeur met kozijn en dubbel glas voor bovenverdieping gekocht.
Na diverse keren bellen kwamen ze de deur inmeten. Weer nasr diverse keren bellen kwam ook de glaszetter inmeten.
Daarna nogmaals telefonisch
contact gehad over de plaatsing datum ivm de schilder die ook graag wilde beginnen.
Nooit geen reactie terug.
Later bericht gestuurt dat ik een andere leverancier heb gevonden die wel de deur en dubbel glas wil leveren en plaatsen.
Ook hierop geen reactie
Dus zeer teleur gesteld in de firma Jan Duurzaam B.V.

30 april 2021

Verduurzamen

In augustus 2020 contact gezocht met de firma omdat we ons huis wilden verduurzamen.
Vloerverwarming, vloerisolatie, zonnepanelen en nieuwe ketel.
Vriendelijk personeel en de overeenkomst was snel geregeld. Top! Werk is allemaal keurig uitgevoerd al heeft het wel even geduurd.
Een minpunt in het hele proces vind ik de communicatie.
Ze bellen niet terug wanneer dat beloofd is en reageren heel laat op appjes.
Met de facturen zijn ze echter wel heel snel.
: )

24 maart 2021

Kozijnen

Juni 2020 zijn alle kozijnen en deuren perfect geplaatst!
Wel per ongeluk een verkeerde deur besteld maar deze wordt met wat vertraging keurig opnieuw besteld zoals we hem graag willen hebben.
Communicatie beloven ze te verbeteren en hier heb ik dan ook alle vertrouwen in!

8 januari 2021

Jan duurzaam heeft ons hele huis…

Jan duurzaam heeft ons hele huis voorzien van kunstof kozijnen inc hor. Zonnepanelen op het dak en plise gordijnen binnen.
Echt super kwaliteit,tuurlijk gaat er bij zo'n grote klus ook wel wat mis.maar het word netjes opgelost. Zeer nette mensen goede communicatie en denken ook mee.
Kortom als je wat wil in verduurzaming ben je bij hun aan het goede adres.
Wij zijn echt zeer tevreden.

Fam. De vries
Uit hengelo.

24 september 2020

Super tevreden

Super tevreden ! En door toplui geregeld.
Alles op tijd en super geregeld.
Heb je een vraag , krijg je gelijk een antwoord en vooral een eerlijk antwoord.
Jan duurzaam maakt alles waar , wat ze je voor die tijd vertellen hoe zij te werk gaan .
Fijne nette mensen die bij je komen werken om je droomhuis zo aan te passen zoals je dat wil.
Tom! Nogmaals bedankt voor alles !
We zijn zeer tevreden 😀

Melissa & Stefan.

29 mei 2020

Nieuwe Triple HR++ glas pui

Om ons huis, gebouwd midden jaren 80, beter te isoleren hebben we dit jaar een aantal maatregelen ondernomen. Zo wilden we de grote schuifpui in onze achtergevel, destijds nog opgebouwd uit een slecht isolerend aluminium frame met gedateerd thermopane dubbelglas, vervangen door een moderne, goed isolerende triple-HR++glas staal-versterkt kunststof kozijn. Na een aantal partijen uitgenodigd te hebben, bleek de beste oplossing en prijs geboden te worden door Jan Duurzaam te Enschede. Gezien de grootte van de pui werd een flinke kraan de straat ingereden en de nieuwe pui over het huis naar de achtertuin gehesen. De ploeg van Jan Duurzaam ging voortvarend te werk en binnen enkele uren was de oude pui verwijderd, de nieuwe gemonteerd en, dat verdiend vermeld te worden, uitstekend afgewerkt tot in het detail en alles keurig opgeruimd. Prettig zaken doen met Jan Duurzaam!

29 april 2020

een klasse bedrijf!!!

Ik kan niet anders dan positief reageren.
Vanaf het moment dat Jan Duurzaam voor het eerst bij ons kwam, tot het moment van oplevering. Alles klopt en was super goed en snel geregeld.
Tom heeft ons vanaf het begin bijgestaan in het meedenken van verduurzamen, aanvraag voor de duurzaamheidslening, inplannen van de verschillende onderaannemers en hij heeft zelfs zelf meegeholpen met het aanleggen van de airco.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

21 november 2019

Goed advies

Goed advies, meedenkend en kijken naar de diverse mogelijkheden. Goede afwikkeling en plaatsing

12 augustus 2019

Wij hebben een goede ervaring met de…

Wij hebben een goede ervaring met de fa.Jan Duurzaam.
De isolatie van ons huis is prima verlopen en we merken daar nu al het voordeel / genot van.
ook de zonnepanelen functioneren naar wens en geven het rendement zoals ons dat was uitgelegd.

9 augustus 2019

Bijna alles snel en goed uitgevoerd

Bijna alles snel en goed in juni 2018 uitgevoerd, wachten nu nog op de finishing touch.
- Dakreiniging: een aantal gereinigde dakpannen die bij de plaatsing van de zonnecellen kapot gingen moeten nog vervangen worden
- Zonnecollectoren goed geplaatst, in de week na plaatsing de bekabeling in de kruipruimte netjes weg laten werken
- Sedumdak is alles direct goed gegaan

11 mei 2019
Logo Jan Duurzaam B.V.

Antwoord van Jan Duurzaam B.V.

Beste Frida, bedankt voor je mooie recensie. we nemen contact op om de finishing touch te realiseren.

Wij zijn absoluut tevreden over dit…

Wij zijn absoluut tevreden over dit bedrijf. De kleine dingen die als startend bedrijf niet helemaal goed gingen zijn naar tevredenheid direct en met aandacht opgelost. Bij vragen staan ze gelijk voor je klaar en denken actief mee over een antwoord. De bedrijven waar ze mee samenwerken leveren goed en deugdelijk werk.

11 mei 2019

Fijn bedrijf met goede service

De service was goed en de betrokkenheid groot. Als er iets niet klopte dan werd er direct gereageerd om het probleem op te lossen. (er was een probleem met een fout melding op het display van de omvormer, daar werd direct actie op gezet)
Verder was de contact persoon een bekwame medewerker die wist waar hij het over had, makkelijk benaderbaar en hij was niet aan het pushen om de panelen aan te schaffen. Wij kregen alle tijd om rustig na te denken hierover.
Ik zou Jan Duurzaam zeker aanbevelen bij anderen!

9 mei 2019

Top bedrijf

Top bedrijf, alles van a tot z geregeld, spouwmuur isolatie vloerisolatie, zonnepanelen, alles werd me uit handen genomen ik hoefde zelf niks te regelen, ik zou het bedrijf zeker aanraden

8 mei 2019

Top!

Enorm enthousiast over de werkzaamheden van Jan Duurzaam b.v.
Goede communicatie, heldere uitleg en problemen lossen zij voor je op.
Mijn huis is duurzaam zonder zorgen!

7 mei 2019

je hebt met Jan Duurzaam alles onder 1…

je hebt met Jan Duurzaam alles onder 1 dak. Afspraak is afspraak en alles loopt via Jan Duurzaam. Ook de mogelijkheden van een ev lening met een lage rente alles wordt besproken. Een fijne firma om mee samen te werken!!!

4 mei 2019