Japanesegastroknives Reviews

4. Japanse delicatessenzaak
  5. Kookwinkel
  6. Messenfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Hos japanesegastroknives.dk har vi en passion for ægte japanske køkkenknive, der forener tradition og kvalitet. Vi har specialiseret os i håndlavede knive fra små, dedikerede familiesmedier i Japan, hvor generationers håndværk lever videre. Vi tilbyder kun knive, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt – fra klingens skarphed til håndtagets balance. Hver kniv er et unikt mesterværk, skabt med stolthed og præcision. Uanset om du er professionel kok eller madentusiast, finder du knive, der gør madlavningen til en oplevelse. Vi guider dig gerne i valget af den perfekte kniv, så du får det bedste værktøj til dit køkken.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super service lækre vare

Super service lækre vare

5 mei 2026

Antwoord van Japanesegastroknives

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores produkter og vores service.
Rigtig god dag til dig.

Lækre produkter og hurtig forsendelse

Lækre produkter og hurtig forsendelse

25 april 2026

Antwoord van Japanesegastroknives

Tak Morten for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med dine produkter og at levering gik hurtigt.
Fortsat god dag.

God service og hurtig

God service og hurtig

25 april 2026

Antwoord van Japanesegastroknives

Tak for din anmeldelse og vi er glad for at du er tilfreds med levering og produkt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super flot håndlavet kvalitet

Vi er rigtig glade for både skåle og brødkniv, som vi modtag hurtigt og i øvrigt var pakket rigtig godt ind - tak 🙏 😊

26 februari 2026

Hej Anette
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye produkter. Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtig god oplevelse

8 januari 2026

Antwoord van Japanesegastroknives

Tusind tak Marco for din fine tilbagemelding – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber at se dig i shoppen igen en anden gang.
Rigtig god dag.

Mvh Japanese gastro knives

Very smooth transaction

Very smooth transaction. I bought some tea cups, they were shipped very fast and arrived in perfect condition. Perfect customer service and I would happily buy there again.
I would recommend this shop very much.

22 oktober 2025

Antwoord van Japanesegastroknives

Thank you for your review.
We are glad you are satisfied.
Have a nice day

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitetsknive og meget gode servis!

Kvalitetsknive og meget gode servis!
Jeg kan varmt anbefale, Bill kan rådgive og hjælpe med valget.

29 oktober 2025

Hej Frantisek
Tak for din fine anmeldelse vi er glade for at du er tilfreds med servicen og du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er yderligere spørgsmål😀
Mvh Bill
Japanese Gastro knives

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service ved telefonisk kontakt og…

God service ved telefonisk kontakt og hurtig levering af en meget flot kniv.

5 augustus 2025

Hej Annette
Vi er glade for at vi kunne vejlede dig telefonisk og at du er tilfreds med dit nye køb og levering.
Fortsat god weekend.
Japanese gastro knives

18 juni 2025

Antwoord van Japanesegastroknives

Vi er glade for at den er nået frem til tiden.
Fortsat god sommer.

Super lækre japanske knive

Super lækre japanske knive! Virkelig god kvalitet og god service. Kan kun anbefale dette sted!

15 januari 2025

Antwoord van Japanesegastroknives

Tak det er vi glad for at høre og fortsat god weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en kniv hos Japanese…

Jeg har købt en kniv hos Japanese Gastro Knives som er helt fantastisk. Jeg bruger den hver dag. Jeg skal klart have endnu en kniv til samlingen.

4 november 2024

Tak for dine fine ord 😀
Vi står klar til at hjælpe dig med vejledning hvis du har brug for det.
Fortsat en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great service and beautiful knives

Great service and beautiful knives.
The attention to detail is second to none. Happy to get the knives so quick, well packed.
Highly recommended!

10 oktober 2024

Antwoord van Japanesegastroknives

Thank you very much for the review and the nice words, have a great day.

Fantastiske japanske knive

Fantastiske japanske knive, flot hjemmeside og god service.

17 januari 2025

Antwoord van Japanesegastroknives

Tak for din fine anmeldelse fortsat god dag.