Wij zijn helemaal onder de indruk van jullie service, en dan vooral ook van de chauffeur (widem logistics) die de stenen vandaag is komen leveren. Er was iets misgegaan (ondergrond onstabiel,... Toon meer
We gingen naar de 'kijktuin' om de steentjes te kiezen. We werden goed geholpen door een medewerker bij onze keuze. Hij hielp zelf meedenken bij het kiezen van een kleur rekening houdend met de gev... Toon meer
Bij Jatu vind je alles om je tuin aan te kleden. Een tuin waarin je kan leven. Groeien. Openbloeien. Gecreëerd met respect voor de natuur. Onze specialisten inspireren en gidsen je. Zij ontdekken samen met jou hoe je je tuin nóg mooier maakt met ecologisch verantwoorde en waterdoorlaatbare materialen. Van grind tot afboording. Van potgrond tot meststoffen. Wij helpen jou met het creëren van mooie buitenruimtes, waarbij we producten aanbieden die de tuinbeleving op een duurzame manier optimaliseren. Dit gaat van het opbouwen en aanleggen van een tuin tot de afwerking en het uiteindelijk genieten van je buitenruimte. Met ons duurzame assortiment kunnen klanten nu al bewuste keuzes maken.
Groenestraat 141, 8210, Zedelgem, België
- 050 36 77 20
- info@jatu.be
- jatu.be
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Levert zonder contactname op verkeerde…
Levert zonder contactname op verkeerde plaats ! Ik had een duidelijke leverinstructie gegeven van twee bigags grond op mijn logistieke oprit, en was de ganse dag daar terplaatse in de buurt aan het werk. De ganse dag geen levering noch contactname. 's Anderendaags stel ik vast dat de twee bigags op de publieke ruimte voor mijn oprit afgezet zijn. Niemand heeft zelfs aangebeld, wat nochtans standaard beloofd wordt in de order bevestiging. Nu kan ik een ganse dag werken om de grond in bulk op de juiste plaats bij mij binnen te leggen. Bij telefonisch contact kan men nog niet eens zeggen wanneer er juist geleverd is. Jatu : zeker geen aanrader !
Top ervaring
Handige website, prima (automatische) communicatie over bestelling en levering, snel, vriendelijk, behulpzaam en goeie prijs. Top.
Top website en vooral Klantenservice
Heel duidelijke goed gestructureerde website waarop je alle informatie gemakkelijk kan terugvinden. De online bestelprocedure verliep vlot(bij een 1ste krijg je ook 5% korting). Je kan kiezen uit verschillende afhaalpunten. En omdat ik 10 zakken grind van 25kg ging halen was ik wat ongerust (over mijn rug). Maar dat was niet nodig: vanop het palet werd alles netjes in de koffer gelegd. Telefonisch krijg je ook de tijd om je vragen te stellen én een duidelijk antwoord. Super vriendelijke service in zijn totaliteit dus! Ik ben een absoluut tevreden klant.
Beloftes worden niet nageleefd
Beloftes worden niet nageleefd: de chauffeur ging mij de dag van de levering opbellen om exact af te spreken waar de goederen te leveren. Niet dus. Bij thuiskomst stel ik vast dat de 2 bestelde big bags niet op mijn oprit geleverd zijn maar 50 meter ervoor op een openbare plaats. Ik had nochtans mijn poort opengelaten zodat ze gemakkelijk konden binnenrijden. Nu moet ik met een kruiwagen alles via mijn hellende oprit naar achteren vervoeren. Voor mijn eigen comfort laat ik alles leveren door Jatu maar nu heb ik nog meer werk. Ook via de klantendienst krijg ik geen oplossing aangeboden. Zeker geen aanrader.
Twee bigpaks geleverd met Dolomiet…
Twee bigpaks geleverd met Dolomiet split 5/15, bij vraag aan de chauffeur of ik de bigpack kon opensnijden vooraleer neer te zetten zei de chauffeur "hier heb ik geen tijd voor". Klantvriendelijkheid laat te wensen over.

Antwoord van Jatu
probleem bij afhaling in Wevelgem
Toen we in Wevelgem aankwamen voelden wij ons nieterg welkom.
Bij aankomst was alles gesloten.
geen bel om aan te bellen :)
Wel een plakkaat waarop je gevraagd werd telefonisch te bevestigen dat je aan de deur stond. Dit was echter niet vermeld op de website en natuurlijk had ik mijn gsm thuis laten liggen..
Vlug besteld en uitstekende afhandeling…
Vlug besteld en uitstekende afhandeling geen enkel probleem
Wij betreuren het te moeten melden dat…
Wij betreuren het te moeten melden dat onze ervaring met Jatu niet aan onze verwachtingen heeft voldaan. Tijdens de samenwerking is er herhaaldelijk onduidelijkheid geweest, wat heeft geleid tot vertragingen en organisatorische problemen met zowel de gemeente als de architect. Daarnaast heeft de wijze van levering onnodige risico’s en ongemakken veroorzaakt. Ondanks meerdere telefonische contacten tussen de leverancier en de transporteur omtrent de levering, werd de bestelling zonder overleg gewoon op de weg neergezet, omdat er geen gepast transport werd ingezet zoals vooraf gevraagd. Zo werd bijvoorbeeld geleverd met een transpallet op een aardeweg, wat duidelijk niet geschikt was. De problemen werden door de leverancier niet opgelost. Wij hadden een hogere mate van transparantie en zorgvuldigheid verwacht met betrekking tot de levering. Op basis van onze ervaring kunnen wij deze leverancier helaas niet aanbevelen.
Overzichtelijke site, vlot te bestellen.
Lava 8/16 besteld. De afhandeling van de bestelling liep vlot. Helaas werd er niet geleverd op de aangekondigde dag. Het zou wenselijk zijn de klant te verwittigen indien de afgesproken leveringsdatum niet gerespecteerd kan worden.
Snel antwoord op mijn email en ter…
Snel antwoord op mijn email en ter plaatste goed geholpen door een zeer vriendelijke man!
Vlotte bestelling
Vlotte bestelling en met afhaalpunt in Lochristi als particulier heel ideaal voor kleinere bestellingen
Heel toegankelijk en bereikbaar
Heel toegankelijk en bereikbaar. Vlot bestellen, communicatief aan de telefoon en afhaling tot in de puntjes geregeld, zoals afgesproken.
Viniet Siergrind
Eenvoudig te bestellen, snelle opvolging door de klantendienst.
Ophaling in Wevelgem is vlot verlopen, goede en klantvriendelijke service ter plaatste.
zeer tevreden
nette comunicatie, mooi product, goede service
Alubox steenkorven
Perfecte info,service en feedback. Vriendelijk onthaal, zowel telefonisch of aan de balie.
Een tevreden klant.
Zeer klantvriendelijk behulpzaam en…
Zeer klantvriendelijk behulpzaam en fantastisch!
Topservice
Topservice, en een zeer vriendelijke en behulpzame meneer.
Top bedrijf
Top bedrijf!
Duidelijke mooie website met veel mogelijkheden tot bestellen, eerlijke prijzen, zeer vriendelijk contact, vlotte afhaling met heel goede service! Klanttevredenheid op en top!