JegerappenReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer før jegerprøva. Mulighet for å melde med en ekte person for å få enda mer forklaringer om man er usikker på noe. En kjempef... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lett og bruke, ga deg god og lærerik informasjon på både oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons på det du hadde svart. Du kunne fokusere på ulike temaer... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprøven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..

Bedrijfsgegevens

1. Jacht- en viswinkel
  2. Softwarebedrijf
  3. Software-trainingsinstituut

Geschreven door het bedrijf

Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. I appen kan du øve på oppgaver som ligner den ekte prøven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprøver lærer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr beståttgaranti – pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vil du bestå prøven

Vil du bestå prøven, er den den beste appen

18 augustus 2025

Antwoord van Jegerappen

Det er akkurat det som er målet vårt! 🤝🏼

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi stor pris på 🤩

- Birgitte

Det var til stor hjelp

12 augustus 2025

Antwoord van Jegerappen

Ingenting gjør oss mer glad enn slike tilbakemeldinger 🤩 Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse!

- Birgitte

Nytting

Gir en grundig gjennomgang av det man trenger for å bli jeger i Norge.

15 augustus 2025

Antwoord van Jegerappen

Det er målet! Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på det 🤩

Fynker

Bra, noen av spørsmålene har merkelig ord fordeling.
Spørsmålet blir stilt litt rart.
Men ellers en super app

14 augustus 2025

Antwoord van Jegerappen

Tusen takk for tilbakemeldingen! Og herlig å høre at appen er til hjelp for deg 🙏🏻

Vi forsøker å legge oss tett på den ekte prøven når det kommer til grammatikk og formuleringer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beste app for øving til jegerprøven

Kursholder anbefalte denne appen for å øve til jegerprøven. Brukte den flere ganger daglig i en uke og besto på første forsøk på eksamen. Alle spørsmål er relevante og veldig lik den faktiske prøven. Siden man får umiddelbar svar om alternativet du valgte er rett eller galt og man får tips under som forklarer temaet grundigere så er det også mye lettere å pugge. Anbefales for alle som ønsker både kunnskap og med sikkerhet bestå jegerprøven.
Som en aspirerende app utvikler selv har disse utviklerne bak denne appen gjort en veldig god jobb og den var en fryd å bruke. 😊

30 juli 2025

Antwoord van Jegerappen

Vi legger mye arbeid i dette, så det er skikkelig stas å høre at det er til hjelp. Gratulerer så mye som jeger!

Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse! Det hjelper oss masse ☺️🤝

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oppdatert og to the point

Jeg kan være veldig petimeter. Fant noen småting som ble promte rettet av app eier. Dette er den eneste appen/nettsted jeg fant med 100% oppdat OG BARE relevant info. Veldig bra tilpasset de faktiske spørsmål man får på prøven. Score 50/50 i dag 7. aug 2025 på prøven. Jeg hadde 4000 besvarelser i appen, jegerprøve + artsprøve, med ca 100% siste periode. Hadde i tillegg lest i boka, men tror ikke jeg fikk særlig med spørsmål ut over det appen ga. Vel verd pengene og en bra måte å pugge relevant info på. Les alt i alle besvarelsene, rett+galt, når du svarer for å pugge alt på en enkel måte.

Så bra at jeg vurderer å ta båtførerbevis bare for å prøve appen. Jeg ser det er samme utvikler. 😁

7 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Jegerappen

Det er altså skikkelig stas med slike tilbakemeldinger! Gratulerer så mye med bestått, og tusen takk for tilliten!!

Og masse lykke til med båtførerprøven (om du skulle ta den også). I Båtførerappen har vi i tillegg også videokurs som lærer deg alt på en enkel måte - håper du liker det 🤓

Veldig nyttig

Veldig Relevant

27 mei 2025

Antwoord van Jegerappen

Det er målet! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 🤝

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enke og lettvint å bruke

Den er suveren for trening til jegerprøven på

30 mei 2025

Antwoord van Jegerappen

Skikkelig stas å høre at appen hjelper folk. Tusen takk for tilliten og tilbakemeldingen 🤝

Lurt å bruke denne

Lurt å bruke denne etter ca 800 spørsmål tok jeg eksamen å hadde 3/50 feil

25 mei 2025

Gratulerer med bestått (med god margin)! Og tusen takk for anmeldelsen ☺️

Gode oppgaver

Gode oppgaver, enkelt å finne frem og oppgavene var tilnærmet like som eksamen. Veldig godt og bra app å bruke når man skal ta jegerprøven

24 mei 2025

Antwoord van Jegerappen

Det er stas å kunne være til hjelp! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse - vi setter stor pris på det 🤩

En lærerik app

27 april 2025

Antwoord van Jegerappen

Det er godt å høre at arbeidet vårt kommer til hjelp! Tusen takk for tilbakemeldingen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra - bestod på første forsøk

Bra. Bestod på første forsøk :)

25 april 2025

Antwoord van Jegerappen

Gratulerer som jeger! 🥳 Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse - vi setter stor pris på det.

Grundig og lærerik 👍

Grundig og lærerik 👍

Går over mange av spørsmålene som har vært på kurset og som har kommet i etterkant.

25 april 2025

Antwoord van Jegerappen

Tusen takk for anbefalingen - vi setter veldig stor pris på å kunne være til hjelp! Og skitt jakt, når den tid kommer 🤝

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man kan repetere oppgaver man ikke…

Man kan repetere oppgaver man ikke klarte til man når 90 % riktige svar, og være nesten helt sikker på å lykkes til jegerprøveeksamen.

28 maart 2025

Antwoord van Jegerappen

Det er målet! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 🙏🏻

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.