Bedrijf heeft geantwoord
Teorikortet er en virkelig brugervenlig og overskuelig app til at øve teori. Spørgsmålene minder meget om dem, man møder til den rigtige teoriprøve, og forklaringerne gør det nemt at forstå sine fejl.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Teorikortet er Danmarks mest brugte app til teoriprøven. Vi giver dig de samme typer opgaver som den rigtige prøve. Med appen kan du nemt øve hvor som helst, når som helst, og forklaringerne er super nemme at forstå. Du kan også købe adgang for evigt i appen og øve så meget, du vil.
Denemarken
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg lavede alle tingene for at modtage beståelses garanti, og bestod der efter med 0 fejl, så en kæmpe anbefaling til Teorikortet. Jeg brugte kun Teorikortet og ikke andet så igen en kæmpe anbefaling at bruge appen.
Det skulle åbenbart hjælpe med at bestå teoriprøven men det hjalp mig ikke jeg dumpede min teoriprøve selvom jeg gav tiltro til denne app og betalte for det… Kæmpe fejl!

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Kan virkelig anbefale appen inden sin teoriprøve! Jeg dumpede min første teoriprøve, uden teorikortet, og der besluttede jeg mig for, at jeg ville købe en uge inden min 2. Teoriprøve. Jeg bestod i går med 2 fejl anden gang🤩 Det tror jeg ikke jeg havde gjort uden den😊

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Brugte den en uge før jeg skulle op og bestod. Appen er legit🤩

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Virkelig en lorteapp! Fuldstændig elendig kundeservice. Man kontakter jer om en refusion, forklarer tydeligt, at de sidste 4 i kortnummeret er helt forkert, og at de sidste fire cifre i kortnummeret ikke passer – og alligevel fatter jeres kundeservice ingenting og tager én overhovedet ikke seriøst.

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Jeg har været glad for at bruge Teorikortet. Og bestod første prøve. Jeg synes godt de kunne lave nogle prøver hvor man først fik svarene helt til sidst istedet for at man for svar efter hver spørgsmål. Bare for at det bliver mere som den rigtige prøve. Men ellers er alt godt🚘

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Rigtig god hjælp, men en ting som mangler er spørgsmål, hvor valgfri passage står som et svar. Grunden til jeg fejlede min første teoriprøve med 6 fejl var på grund af jeg ikke havde set valgfri passage som svar.

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Den bliver ved med at logge mig ud og og genstarte mit fremskridt på Android. Ellers egentlig meget god app
Blev fikset

Mega god app!😊
Den første teoriprøve jeg kom op til fik jeg 7 fejl.
Men efter jeg havde brugt Teorikortet i en måneds tid inden jeg skulle op sidst fik jeg kun 1 fejl.
Kæmpe anbefaling her fra!!👍

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Der er mange forskellige teoriprøveformer, men den som blev benyttet til MC teoriprøven var den samme som i denne app hvilket var en stor hjælp. Desuden hjalp det meget at der var forklaring til alle spørgsmål. Både rigtige og forkerte svarmuligheder blev uddybet.

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Jeg har nu brugt Teorikortet i ca. en måned der var til teoriprøve i dag jeg bestod med kun 1 fejl og jeg tog teoriprøven på kun 6 minutter jeg kan anbefale Teorikortet til alle dem som skal til teoriprøve da alting er godt i appen formularer og billeder man får en masse viden som man i hvert fald godt kunne se til min teoriprøve selv den sagkyndig som var til teoriprøven blev helt chokeret over at jeg kunne bestå teoriprøve med kun en fejl og jeg klarede teoriprøven på kun 6 minutter

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Et godt produkt som hjælper den der gerne vil have et kørekort. Dbh Lars

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Jeg havde intet lært til teori undervisningen på køreskolen, og købte adgang til Teorikortet 2 dage før jeg skulle op til teoriprøve hvor Jeg bestod med 5 fejl. Det er alle pengene værd og er nok den bedste app/hjemmeside til at lære teori!

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
The best app you will find in denmark

Tusind tak for jer.
I har redet mig :D
bestod første gang, TEORIKORTET IS JUST BUILT DIFFRENT.!!!!!!!!

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Jeg har lavet alle Teorien, Trin for Trin, det har hjulpet meget. godt være det tager tid og appen koster, men det en investering som, 100% er det vær, kæmpe anbefaling her fra. Bestod med 2 Fejl!

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Jeg købte teorikortet den 16. og skulle op den 18.
Jeg kunne ikke huske noget som helst fra teoriholdet, grundet 2 ugers ferie uden teori.
Det tog Teorikortet 2 dage at lære mig nok til at gå op og bestå med 4 fejl d. 18.

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Jeg startede med at bruge Drive 4 U til at øve teoriprøver, men det fungerede desværre ikke optimalt for mig – jeg dumpede med hele 7 fejl. Derefter valgte jeg at købe Teorikortet-appen, og det gjorde en kæmpe forskel.
Appen var meget mere overskuelig og lærerig, og jeg følte virkelig, at jeg fik en bedre forståelse af reglerne frem for bare at gætte mig frem. Øvelsesspørgsmålene mindede meget om den rigtige prøve, og forklaringerne gjorde det nemt at lære af sine fejl.
Da jeg gik op igen, bestod jeg med kun 4 fejl, og jeg lå stabilt over de 90% i mine øveprøver inden da. Det gav mig en stor tryghed op til selve prøven.
Kan klart anbefale Teorikortet til andre, der vil bestå teoriprøven – det hjalp mig virkelig meget!

Antwoord van Teorikortet - Bestå teoriprøven
Lees meer over geverifieerde reviews.