Bedrijf heeft geantwoord
Den version jeg brugte levede fuldt ud op til mine forventninger. Som generhvervet havde jeg ikke behov for at deltage i den direkte undervisning. Bestod første gang med 1 fejl ud af 25.
Bedrijf heeft geantwoord
Mangler klar information om lyssignal. Hvornår slettes "beståede" prøver. Og hvorfor? Hvorfor slette beståede prøver? Hellere anbefaling om forældede prøver med angivelse af hvornår I synes de er f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ærligt så er det god forberedelse til teoriprøven, men nogle af spørgsmålene er dælme kringlet og kunne nemt forbedres. Faktisk mest ift. Vægt og belastning og "særlig opmærksom" på ting, som man ik... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fremtidens teoriundervisning er landet: 20 års erfaring møder AI. Nyt system udgivet i marts 2026. Som køreskolernes foretrukne partner gennem to årtier har vi altid sat barren højt, og i 2026 har vi taget det ultimative spring med vores hidtil mest avancerede system. Ved at kombinere vores dybe branchekendskab med AI-assisteret undervisning og testmoduler, tilbyder vi i dag en læringsoplevelse, der tilpasser sig den enkelte elevs behov. Vores intelligente system analyserer elevens stærke og svage sider for nøje at udregne den præcise beståelses-chance. Med komplette digitale teoribøger på dansk og engelsk til kategori A og B, samt en test-motor der matcher de officielle prøver ned i mindste detalje, sikrer vi, at hver eneste elev føres sikkert og effektivt mod det endelige kørekort.
Østerled 28A, 4300, Holbæk, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Når opdeling til læring skal finde sted så er denne læringsproces nyttig.

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Jeg vil gerne sige jeg har haft meget glæde af siden og den har gjort jeg følte mig virkelig klar men problemet er bare der kommer nogle spørgsmål som man ikke har fået før om miljø og tunnel kørsel hvilket har resulteret i jeg ikke bestod min teoriprøve da jeg ikke kendte svarene det virkelig stramt jeg hade ellers grønt lys og koster mig nu 1800 igen

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Jeg dumpede min teoriprøve, selvom jeg faktisk havde øvet rigtig meget i programmet, siger ikke det kun er programmet skyld. Problemet er bare, at spørgsmålene og svarene slet ikke minder om den rigtige prøve, så man føler sig klar uden at være det.
Programmet modsiger også sig selv hele tiden, hvilket gør det mega forvirrende.
Og i den nye version er der fejl. Den kan finde på selv at gemme svar, så man får fejl uden grund. Fx hvis man vælger flere svar og så fjerner ét igen, så bliver det første svar stadig gemt, og så tæller den det som forkert. Også mega forvirrende.

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
jeg syntes den er godkunne godt tænke mig der stor ja eller nej

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Selve systemet er som sådan fint nok, men møg irriterende, at skulle skifte midt i et forløb. Alt hvad jeg har lavet i det gamle er væk, så skal starte forfra.

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
The reason I passed the test. The practice test are close to identical to the official test.
Highly recommended
Virkelig ringe. Den fryser gentagne gange, ved hvert spørgsmål glitcher den og man skal acceptere lyd, selvom det ikke virker alligevel, appen er også ubrugelig, og det er nok de penge jeg har fortrudt mest jeg har brugt. Billeder og spørgsmål er gode og kan sagtens se ideen med det hele, dog virker det bare slet ikke!

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Dårligste hjemmeside nogensinde. De modsiger sig selv hele tiden, og man kan ikke regne med hvad man skal trykke næste gang.

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med denne platform til teoriprøven. Hver gang jeg forsøger at besvare et enkelt spørgsmål, fryser hele skærmen, og jeg kan ikke komme videre. Det har intet med min computer at gøre – jeg bruger en helt ny MacBook.
Jeg betalte 80 kr. for noget, der desværre ikke fungerer, og det føles som spild af penge. Supporten har heller ikke været særlig hjælpsom, og samlet set kan jeg ikke anbefale denne hjemmeside til nogen. Hvis man vil dumpe sin teoriprøve med vilje, så er det her stedet – ellers bør man finde noget mere stabilt og professionelt.
Hvis jeg kunne give 0 styrerne ud af 5 havde jeg valgt det

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Absolut dårlig hjemmeside. AI stemmen er forfærdelig, og man kan ikke gøre tekstfeltet større så det er nemmere selv at læse.

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Indholdet er sådan set godt nok. Men deres hjemmeside er outdated og fyldt med glitches ihvertfald når man bruger den på telefonen. Virkelig en irriterende og dårlig oplevelse. Håber de for det fikset for fremtidige brugere

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Easy and interactive system to use to learn the driving theory. I used them as a complementary tool to get more ready for the test. The updated test samples worked great to give the feeling of the real test. I had read the material from other websites, but only in the test samples, I think they have done a good job. One negative point is that the mobile app technically lacks a lot and doesn't work properly, so it is not as convenient as Teorikortet, which you can use wherever with your phone.

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Billeder, videoer og forklaringer fungere super godt. Det eneste der trækker det ned er, at “Easypiecy teoritest” er virkelig “Easypiecy” ift. den rigtige, som gør at man dumber selv om siden mente man var klar, da spørgsmålene er alt for nemme og man hurtigt kan lære at aflæse dem med kort træning🙁👎
God teoriundervisning samt gode prøver, hvis du gerne vil have nogle af de samme scenarier til prøven som når du øver dig derhjemme.

Antwoord van Easypiecy E-learning ApS
Efter 10 år erfaring med bil tager jeg nu til mc og teorien har jeg glemt efter første dag jeg havde taget den igen .men nu tænker jeg at den er ok.alt er riktig fint forklaret
Jeg har endnu ikke været oppe, men jeg føler mig nogenlunde klar. Der er meget man kan gøre og der er et system man går igennem for at få indøvet teori så man bliver klar.
Opdatering:
Jeg har været oppe og jeg bestod første gang med 3 fejl.
Jeg har rykket min bedømmelse en stjerne ned fordi jeg nu ser tilbage og syntes at formulerings måden var over kompliceret og kom med “forkerte” måder at gøre noget på.
Min kørelærer var alletiders, han gjorde det til en god oplevelse.
Motorsagkyndig fik mig til at føle mig godt tilpas.
Alt i alt en positiv oplevelse
Lees meer over geverifieerde reviews.